Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(ivetacom @ 2015 04 22, 07:25)
Is ko viret?
jautienos kaulus ax.gif

Papildyta:
Skaitau senesnes temas, ir radau silverio pasiūlymą vienai forumietei žvinelinės temoje atsisakyti kiaulienos, ar tikrai jos negalima g.gif
" Miltiniu produktu, prieskoniu, keptu, riebiu patiekalu (Ypac kiaulienos gaminiu) Negalima ir jokiu konservuotu, marinuotu gaminiu, kuriose yra acto, citrinos rugsties. Ar visiskai atsiskaei kai kuriu vaisiu - ypac citrusiniu? Negalima ir ankstiniu - zirniu, pupu, lesiu ir t.t. "
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 04 22, 08:41)
jautienos kaulus  ax.gif

Papildyta:
Skaitau senesnes temas, ir radau silverio pasiūlymą vienai forumietei žvinelinės temoje atsisakyti kiaulienos, ar tikrai jos negalima  g.gif 
" Miltiniu produktu, prieskoniu, keptu, riebiu patiekalu (Ypac kiaulienos gaminiu) Negalima ir jokiu konservuotu, marinuotu gaminiu, kuriose yra acto, citrinos rugsties. Ar visiskai atsiskaei kai kuriu vaisiu - ypac citrusiniu? Negalima ir ankstiniu - zirniu, pupu, lesiu ir t.t. "

Is vistienos skanesnis, bet tos drebucius geriausiai i troskini koki deti, jei nepatinka skonis, arba prideti krapu, o verdant cesnako, svoguno, morkos. Man visai skanu.

Taip Siveris rase, kad jaute blogumus nuo kiaulienos, bet tai individualiai, del to ir patariama pradeti nuo whole30, o veliau stebeti po kiekvieno ivesto produkto savijauta.
Atsakyti
tai kiek tada tų vištienos kaulų reiktų, baisiai daug g.gif papasakokit kaip ir iš kokių vištienos kauliukų verdat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 04 22, 09:46)
tai kiek tada tų vištienos kaulų reiktų, baisiai daug  g.gif  papasakokit kaip ir iš kokių vištienos kauliukų verdat  4u.gif

Verdu vaikui, jam beveik pastoviai idedu sauksta i darzovienes. Dazniausiai is vienos namines senos vistos.
Atsakyti
Jūs man pasakykit biggrin.gif apie kopūstą
vis dar skaitau ...
Aš žalią pjaustytą kopūstą su tarkuota morka +druska+alyvuogių al. valgau praktiškai kasdien , ir patroškintus dažnai pusryčiams su kokiu lašiniu, ar mėsyte.ar kopūstą reiktų riboti blush2.gif
Silveris "Todel visus kopustinius valgykim tik patroskintus ir saikingai."
Atsakyti
Labas
pasidariau chol. tyrima:
Cholesterolis 9.21
DTL 2.51
MTL 6.16
Trig. 1.2
nebezinau ne ka daryt, nezymiai, bet auga.
Darau prielaida, kad man Paleo netinka.Svoris man nekrenta, kaip kitoms.
As mesos nevalgau tiek kiek kitos raso, darzoviu daug, riebalas-grietine, gr. ries. aliejus, kokosas su kava ar pakept. Bet as valgau grikius.
Gerasis truputi padidejes, todel pilnai reabilituoju kiausinius.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2015 04 20, 09:50)
1. kodel ant beveik visu nagu atsirado tokia ale horizontali duobele, na toks ilinkimas lyg i vidu butu.
2. sakykim vakare valantis dantis ar skalaujant skysciu ar sukyla insulinas

O manikiūras netyčia nebuvo darytas ir odelės nestumdytos/nekarpytos? Užtenka minimaliai nagą paspausti prie guolio, kad ta duobė susidarytų... O jeigu dar ragai pasilpnėję netyčia, tai išvis. Tai va iš pradžių apgalvočiau šitą variantą, tik po to sutrikimus.
2. Jau iki tiek su insulinais gal nereikia. unsure.gif Nes, imho, tokiu atveju jis turėtų sukilti net ir skanų maistą užuodus.smile.gif

Džiaugiuosi dėl lumilumi liniuotės. Jė! Ir labai tikiuosi, kad sky viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 22 balandžio 2015 - 14:51
QUOTE(zomša @ 2015 04 22, 14:50)
O manikiūras netyčia nebuvo darytas ir odelės nestumdytos/nekarpytos? Užtenka minimaliai nagą paspausti prie guolio, kad ta duobė susidarytų... O jeigu dar ragai pasilpnėję netyčia, tai išvis. Tai va iš pradžių apgalvočiau šitą variantą, tik po to sutrikimus.
2. Jau iki tiek su insulinais gal nereikia. unsure.gif Nes, imho, tokiu atveju jis turėtų sukilti net ir skanų maistą užuodus.smile.gif

oi nea, manikiuro isvis nedarau, tik nukerpu naga ir nudildinu pati, net nelakuoju as ju. uztai ir mastau kas yra. nes jei istisiniai ruozeliai eina tai zinau kad nieko gero, bet vat tas horizontalus nesuprnatu....

na taip taip megiama patiekal uzuodus irgi tas pats....bet vat idomumo deliai susimasciau biggrin.gif

sapniukas, nu isties aukstokas tas CHOL sakyciau g.gif gal kas pakomentuos labiau zinant
Atsakyti
Gali buti cinko trukumas. As geriu ji papildomai. Man irgi taip nagai banguodavo, dabar nebe. Gal tai susije su papildomu jo gerimu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 04 21, 09:45)
Vartoju vit. D. nes i lauka neiseinu ziema. Gali buti tokie simptomai ir del saules trukumo.

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 11:34)
Man patare gerti vandenine forma aquadetrim, tai dabar geriu pastaraji po 9 lasus.

Nusipirkau vakar Aquadetrim, vakare išgėriau 9 lašelius. Manau, kad tik sutapimas, bet vakare kažkokia lengva ir rami pasijaučiau. Žiūrėsiu, kaip bus toliau.
QUOTE(JolkitaS @ 2015 04 21, 14:43)
Visi tavo išvardinti negalavimai gali būti nebūtinai dėl vitD trūkumo.

Suprantu, bet pabandysiu vit D saikingai.
QUOTE(ivetacom @ 2015 04 21, 15:19)
O gal tai tirozino trukumas, nesalta? Arba magnio ir B grupes vitaminu?

Man dažnai šalta. Rengiuosi šiltai ir stebiuosi, kai kolegės plonom palaidinėm apsirengusios vaikšto. Tirozino trūkumas pasireiškia jautrumu šalčiui?
Ačiū visoms už atreagavimą ir nuomones.
Aš ciberžolę dedu į kavą: ant šaukštelio galo ciberžolės, truputį cinamono, kokoso aliejaus ir 35 proc. grietinėlės. Ir, aišku, kavos. Labai skanu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 22 balandžio 2015 - 18:04
QUOTE(mėnulis @ 2015 04 22, 17:41)
Gali buti cinko trukumas. As geriu ji papildomai. Man irgi taip nagai banguodavo, dabar nebe. Gal tai susije su papildomu jo gerimu.

gal ir gali, as tik zinau jei cinko truksta zydi nagas, reiks pasiskaityti apie cinka. aciu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaitės 4u.gif

sudomino mane pyragas, bet verčiu per google vertėją, nelabai suprantu kelių dalykų : kas yra svošas ir želatinos kiaušiniai g.gif

http://www.thepaleom...l-friendly.html

gal kas atsakys ax.gif 4u.gif
Atsakyti