Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

[quote=rasamal,2015 03 01, 11:04]
[quote=Kriiste,2015 03 01, 12:55]

Sveiki 4u.gif
Kriiste anksciau temuteje ieskojote EOS balzamus pirkti.
Pasidalinkite is kur pirkote ir uz kiek pinigu
Skubiai uzsireike kikstodukrai prie gimtadienio dovanos prideti
Aciukas
[/quote]

is vienos mergaites Kaune - nebepamenu niko, 3,75 atrodo mokejau blush2.gif
Atsakyti
Kriste, išduok gal kokių stebuklingų vaistų turi, kad sugebi tik 1-2 prekes pirkt g.gif . Aš jau asdos kašiką dabar už 50 laikau pasikrovus, biški apmėčiau jau, tai ir mąstau kur čia ką kaip siųstis biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau iš kur pas mane tas gerumas, bet nepaisant to, kad yoox vakar apsipirkau, tačiau esu pasiryžus padovanoti dar vieną savo apsipirkimo koduką..nes vis gaunų laiškų su prašymais užsakyti
Tad siųskit krepšiukus į d.kvasnia@gmail.com iki vakaro, kad spėtų visos norinčios, nes trečio koduko nebedovanosiu smile.gif
Atsakyti
Nuo penktadienio manes yoox'e laukia paskutine pora batu. Jau maniau vakar nebeliks, bet toks jausmas kad jie man skirti biggrin.gif gal visgi kokia vilniete susimils ir priims I kompanija pirkimui su kodu? Skolinga neliksiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 01, 11:05)
Aš tai kai fobijas UK adresui turiu, tai ir pati viena geriau tiesiai į LT siųsčiau lotuliukas.gif

be reikalo - tos fobijos nepagrystos visai - juk suaugus motera esat - nugalekit save - pamatysit, akyse prasvieses, durys atsivers lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 01, 11:06)
Kriste, išduok gal kokių stebuklingų vaistų turi, kad sugebi tik 1-2 prekes pirkt  g.gif . Aš jau asdos kašiką dabar už 50 laikau pasikrovus, biški apmėčiau jau, tai ir mąstau kur čia ką kaip siųstis biggrin.gif

1 kambario buta 5iems nariams ir viena sienine spinta diiiiidele, taciau per 6-7 metus stazo ten tieeeeek visko doh.gif nu ir aisku tuscia saskaita blush2.gif

ai dar mazoji islipo is 6-7 amziaus ribu - o toliau patikrinkit - jokiu groziu neber doh.gif Mokykloje nesioja uniforma, tai irgi nieko kazkaip nebereik unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 01 kovo 2015 - 11:15
QUOTE(JMD @ 2015 03 01, 10:20)
Elmex tikrai nebloga. Siaip labai geros yra ROCS. Bet pigiau ju nesu radus. Pas mus 5-7 eurai, kaip kokioj vaistinej.

Mano nesenas atradimas, tai šita Just Right per USA tarpininkes pirkta - pirmiausia, dėl pakuotės-labai patogu, kai dozuotai išspaudžia-tiek, kiek reikia, o ir ilgai skelsia tada , nes šiaip tai, kai išsispausdavo tokiais padoriais kiekiais, tai mikliiai sueidavo smile.gif , antra, tikrai gerai išvalo dantis ir vaikams patinka skonis tongue.gif , trečia, geras šepetėlis-mano mažius pastoviai, kokius bepirkdavau, per porą savaičių sudroždavo-šereliai visi išsilankstydavo o šitas va jau bus koks mėnuo ir nieko thumbup.gif,ketvirta, nesu didelė žinovė, bet ir sudėtis man psirodė normali ax.gif . O šiaip iš visų bandytų iki Just Right atradimi šita The Natural Dentist labiausiai patko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 01, 13:05)
is vienos mergaites Kaune - nebepamenu niko, 3,75 atrodo mokejau blush2.gif

Kauniete mamyte 4u.gif
(Atsiprasau niko Kriiste nepamena)
gal turite EOS balzamu perleisti dar?
Aciukas jei atsiliepsite
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 01, 11:55)
be abejo - tik ziurint kokio dydzio ir svorio krepselis blush2.gif  Kai mano stazas diiiidelis, namie visko per akis - imi 1-2 prekytes, tai man pigiau gaunas per UK lotuliukas.gif

aaai tai taip kai tik kelios prekytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 02 28, 22:20)
Asdos rubus pradejo i LT siust - siuntimas 10 svaru - ot naujiena bigsmile.gif
http://direct.asda.c...default,pg.html

Gal kas planuoja i LT pirkti, labai noreciau sprisijungti smile.gif
Atsakyti
Pirksiu, kadangi labai geri atsiliepimai ir man prireike mirksiukas.gif

http://www.buymesoth...ories/Category2

palyginimui LT:
http://www.mesotime....is-serumas.html

nuo 250e nemokamas siuntimas i LT
nuo 300e duoda 5% nuolaida, bet uztai paskui +21% pvm
gaunas realiai prie nurodytos sumos +16%

Kaunas, galesiu persiusti

krepselius i el pasta :
lina0612@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2015 03 01, 12:55)
Gal kas planuoja i LT pirkti, labai noreciau sprisijungti smile.gif

aga ir as prisijungciau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, priminkit please, kokioje storeje buvo lancome tusai 2 uz labai nedaug pinigu ax.gif
Atsakyti