Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Panda @ 2015 03 01, 10:39)
Laba diena,
gal kuri kaunietė turi yoox 20 proc. nuolaidos koduką ir planuoja pirkti iš yoox ir galėtų priimti su batukais? 4u.gif

QUOTE(Asstule @ 2015 03 01, 10:50)
Visos kaunietes jau matyt apsipirko, ne viena neperka su koduku arba perka tik sau sad.gif

drinks_cheers.gif Perka tiks sau visos, neauzjaucia palatos ligoniu, nenori papildomo darbo del kitu. As ir sampano siuliau, nieks neatsirado kad priglaustu. biggrin.gif

As tai patenkinta kad priglaude mane viena nare Vilniete ir nepagailejo savo laiko . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 03 01, 13:22)
drinks_cheers.gif  Perka tiks sau visos, neauzjaucia palatos ligoniu, nenori papildomo darbo del kitu. As ir sampano siuliau, nieks neatsirado kad priglaustu. biggrin.gif

As tai patenkinta kad priglaude mane viena nare Vilniete ir nepagailejo savo laiko . wub.gif

As atostogauju ir specialiai neemiau nei generatoriu nei pc nieko biggrin.gif teturiu telefona, bet vistiek sugebejau išprievartaut drauge, kad batus nupirktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 03 01, 12:17)
Mergaites, priminkit please, kokioje storeje buvo lancome tusai 2 uz labai nedaug pinigu ax.gif

gal boots?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 01, 12:26)
As atostogauju ir specialiai neemiau nei generatoriu nei pc nieko biggrin.gif teturiu telefona, bet vistiek sugebejau išprievartaut drauge, kad batus nupirktu biggrin.gif

Na va jau priklausai reiskia tai grupei "Palatos ligone". biggrin.gif Tai va kad kai ki kainos geresnei nei USA.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 03 01, 13:32)
Na va jau priklausai reiskia tai grupei "Palatos ligone". biggrin.gif  Tai va kad kai ki kainos geresnei nei USA.

Pliusas tas, kad jei netiko grazint gali, o ne marinuot tu batu begale + pinigai kaip i viena vieta.
Palatoj as seniai biggrin.gif tik bandau maskuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 01, 12:07)
Nežinau iš kur pas mane tas gerumas, bet nepaisant to, kad yoox vakar apsipirkau, tačiau esu pasiryžus padovanoti dar vieną savo apsipirkimo koduką..nes vis gaunų laiškų su prašymais užsakyti
Tad siųskit krepšiukus į d.kvasnia@gmail.com iki vakaro, kad spėtų visos norinčios, nes trečio koduko nebedovanosiu smile.gif

o kokio dydžio kodą turi?
norėčiau prisijungti, nes negaunu aš jokio kodo, o kažkieno čia užrodytas nebeveikia schmoll.gif
Atsakyti
Pasirodo as vasario 24 net -30% yoox koda buvau gavus. Sakes. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 01, 13:15)
Pasirodo as vasario 24 net -30% yoox koda buvau gavus. Sakes.  blink.gif

Greičiausiai ne europinis yoox tokią nuolaidą siūlė smile.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 25, 07:39)
Nu jūs čia YOOX pavarėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
taigi pasiūlymas, kur taiko 30 proc. nuolaidą, skirtas Amerikai (per tarpininkes tik pirkt galima)
Europai tokio pasiūlymo nėra.

Atsakyti
Gavau -10 proc. Yoox bigsmile.gif kodas MONDAYBLUES galioja iki vidurnakcio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 03 01, 13:28)
Gavau -10 proc. Yoox  bigsmile.gif kodas MONDAYBLUES galioja iki vidurnakcio  4u.gif

Kaip tik ir aš įlindau pasidalint šia žinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2015 03 01, 12:24)
Kauniete mamyte  4u.gif
(Atsiprasau niko Kriiste nepamena)
gal turite EOS balzamu perleisti dar?
Aciukas jei atsiliepsite

As antradieni tureciau pasiimti,turesiu bent 2 laisvus...
Bet kaina tai didesne gavosi( reik pasitikslinti-kiek) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 03 01, 14:20)
Greičiausiai ne europinis yoox tokią nuolaidą siūlė smile.gif

Nesu amerikoniskam registruota, nes pati tik per eu perku.
Atsakyti