QUOTE(Justulemaze @ 2015 03 18, 23:48)
Sveikos. Baldininkas siūlo stumti šaldytuvą kairiau, mat statyti pirkinių maišą ant stalviršio ir taip krauti produktus tiesiai į šaldytuvą yra nehigienišką. O man atrodė taip patogu - šaldytuvas ir po dešine ranka daug darbinio stalviršio - ištraukį dešrą, sviestą ir iškart darai sumuštinius vietoj, dar kažko reik, vėl nevaikščiodama ištraukiu

.
O kas yra higieniška?... Statyti maišą ant stakviršio - taip, higienos mažai, tačiau juk nusivalai tą stalviršį po to. Teisybę pasakius mane irgi kiek nervina, kai vyras pirkinių krepšius suseda ant salos (pas mus šaldytuvas priešais salą), tačiau tragedijos nėr. Dar iš Jūsų parašymo, supratau, kad baldininkas sako, jog dėti produktus iš krepšio tiesiai į šaldytuvą nehigieniška

... O kaip juos dedat dabar? Ar nuplaunat prieš tai?
Jums siūlau išsimatuoti, koks gaunas darbinis trikampis šaldytuvas-kaitlentė-plautuvė vienu ir kitu atveju ir rinktis tą, kada trikampis mažesnis.
Dar mintis tokia (nematau dabar Jūsų plano, darbe apsauga

) - jei visgi šaldytuvą statysite kairiau, galgi visai patogu būtų prekių krepšius ant pussalės susidėti - juk pussalė ppriešais šaldytuvą gaunas, ar ji visgi giliau į svetainę planuojama?
Na, bet gaminant, tai vienareikšmiškai patogiau, kai arčiau stalviršio yra šaldytuvas. Atrodo, kas čia yra tie 1-2 žingsneliai, bet man - tai jau nepatogumas.
Vyras irgi kaip susitaręs, sako, kad ta orkaitė ir mikrobanginė bus kaip blynas, jeigu jas darysime ne prie stalviršio, o pirmoje "spintoje". O man kaip tik atrodo gerai - orkaite retai naudosiuos, tai man jos šimtą metų nereik prie stalviršio. Gal vyrai visada palaiko vyrų pusę? Tam ir perkam imontuojamą mikrobanginę,
Nedėčiau visai jos... Nežinau, nu niekas dar manęs neįtikino, kad mikrobangė yra reikalinga virtuvėje

... ir dar įmontuojama

(turbūt žymiai brangesnė už pastatomą

), ir dar taip aukštai

.
Kriauklę irgi palikčiau su nuvarvėjimu po kairę, gal todėl, kad taip esu įpratus dabar, ir daugiau stalviršio po langu liks - ten irgi bus smagu pjaustyti - viską matysiu,
Ką manote dėl tų viršutinių/pakabinamų ilgų spintelių? Darysime viršutines be rankenų (paspaudžiamas, arba pakeliamas už apačios).
Man tas dvigubas fasadas be rankenėlių neatrodo patraukliai, dėl to, kad nusičiupinėja fasadas, dėl to, kad uždarinėt nelabai patogu atrodo (nučiupus už plokštės įveikiant lanksto jėgą traukti žemyn...) - bet čia tik man. Diskutavom apie tai kažkada gana plačiai - kiti besinaudodami tokiomis spintelėmis sako, kad viskas gerai

. Aš gi tik svečiuose kelis kartus naudojausi, kaip ir šaldytuvu toliau nuo stalviršio - man nepatiko

. Bet gal priprantama prie to

...