Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Juodai @ 2015 03 19, 12:42)
O kas yra higieniška?... Statyti maišą ant stakviršio - taip, higienos mažai, tačiau juk nusivalai tą stalviršį po to. Teisybę pasakius mane irgi kiek nervina, kai vyras pirkinių krepšius suseda ant salos

unsure.gif aš pati visad taip darau blush2.gif Net neįsivaizduoju kaip kitaip, Nu taip patogu... Niekad net nepamaniau, kad tai gali būt problema g.gif Juk ne mėšliną dedi, nusivalai ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 03 19, 14:17)
Juodai, idedu dar karta nuotraukeles, nes vistiek dar norejau pasitarti  4u.gif 

http://s018.radikal....a27c5686e88.jpg
http://s018.radikal....3c28e931e75.jpg

kadangi virtuve tokia gana rami, norisi man ryskumo, ryskia vaza raudona jau nupirkau, statysiu kur I kampa lango. ranksluotukus raudonus nupirkau, dar galvoju tokiu padekliukus po lekste ir puoduku nupirkti, na ir norisi man paveikslo kokio. nelabai jau liko vietos deja, vienintele vieta prie kriaukles. Tik tas, kur issirinkau toks gal ir per ryskus, aisku nuotrauka pati blanki, bet galvoju ar nebus kaip plemas koks. nuotrauka is internet gal irgi realiai nebus tokia ryski, nors kas zino ir dar galvoju kur pasikabinti ranskuosti ar isvis jo niekur nekabinti,  bet vis prisireikia rankas nusisluostyti.

http://s019.radikal....2fe68bac822.jpg

p.s. I tuos stalcius, kur jeigu ka trugdys kedes as ir planavau deti tai, kas retai naudojama.

sakykit ar jums patogu ir gražiai realiai atrodo pakabinamos spintelės 3 eilėm iki lubų? aš irgi taip norėjau daryt, bet projelktuotojai labai atkalbinėja, siulo daryt viršutines spinteles bent kita spalva, arba išvis palikt tik 2 eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 03 19, 11:11)
Yra ir Franke maišytuvų pritaikytų filtruotam vandeniui, bet jie tik nerūdijančio plieno korpusu. Būna komplekte su ir be filtravimo sistemos. Kaina gali būt nuo kažkur 185 Eur. Šis jūsų įdėtas BlueWater maišytuvas internete kainuoja apie 139 Eur, bet gal panaršius ir pigiau galima gauti.

Dėkui už info,bet aš noriu dėti retro stiliaus kraną,gal žinot ar būna tokių su filtravimo rankenele?
Va toki noriu

http://www.perkuperk...ylia_1209350639
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 19 kovo 2015 - 20:57
QUOTE(marina30 @ 2015 03 19, 20:46)
sakykit ar jums patogu ir gražiai realiai atrodo pakabinamos spintelės 3 eilėm iki lubų? aš irgi taip norėjau daryt, bet projelktuotojai labai atkalbinėja, siulo daryt viršutines spinteles bent kita spalva, arba išvis palikt tik 2 eiles doh.gif

siaip viskas priklauso koks pas jus lubu aukstis. pas mus kaip rasiau 2.47, stalvirsis paaukstintas, apie 93cm berods, po to plokste 60cm ir po to virsutines spinteles 94cm, del to kaip ir proporcingai eina. o jei lubos aukstesnes, tai manau gali uzgriozdinti vaizda, tada maciau daro kitaip, spinteles apatines darinejasi paprastas, o virsutine dalis tada kitos spalvos. realiai esu maciusi sveciuose toki variant, beet, spinteles jau paprastai varstosi tada.

va cia dar yra nemazai ideju iki lubu spinteliu

https://www.google.c...ved=0CAcQ_AUoAQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 19 kovo 2015 - 22:11
QUOTE(Soni @ 2015 03 19, 21:55)
Dėkui už info,bet aš noriu dėti retro stiliaus kraną,gal žinot ar būna tokių su filtravimo rankenele?
Va toki noriu

http://www.perkuperk...ylia_1209350639

Netenka daug susidurti su retro stiliaus santechnika, daugiau su einamiausiais modeliais, todėl patarti kažką konkretaus nelabai galiu. Greitai per paiešką google radau tik čia kažką tokio. Gamintojo ir kokybės nekomentuosiu.
Atsakyti
Sveikos.ilindau i jusu tema paklaust vieno klausimo.Mums jau ir neuzkalnu remontas virtuves, labai domina ar galima statyti skalbimo masina po kaitlente? Nes nezinau kur padeti skalbimo masina:(
Atsakyti
QUOTE(kanutia @ 2015 03 21, 23:23)

Na, gal teoriškai ir galima, bet jau man skalbyklė jau teip ne vietoj ten iš principo būtų... O kur planuojma pas Jus orkaitė? Ar negalima orkaitės standartiškai dėti po kaitlente, o ten kur ji buvo planuota talpinti skalbyklę?
Kokio dydžio vonia yra, kad netelpa ten net mažutė skalbyklė?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 22, 00:43)
QUOTE(kanutia @ 2015 03 21, 23:23)

Na, gal teoriškai ir galima, bet jau man skalbyklė jau teip ne vietoj ten iš principo būtų... O kur planuojma pas Jus orkaitė? Ar negalima orkaitės standartiškai dėti po kaitlente, o ten kur ji buvo planuota talpinti skalbyklę?
Kokio dydžio vonia yra, kad netelpa ten net mažutė skalbyklė?

Vonia dar tiksliai nepasakysiu, nes 100proc dar neaisku.mes matot puse uosviu auksto pasiimam, atsitversim atskira savo darysim.bus virs 60kv.m bendrai.svetaine su virtuve ir 2miegamieji, o vat voniai kazkaip tos vietos taip truksta:(nera atrodo kur kist.na nesinori duso kabinos, kad vos apsisukt imanoma, noris kazko padoriau.uztat ir domiuosi, kaip virtuveje ipaisyt ta skalbimo masina, nes orkaite planuojam su mikrobangine montuot spintoj.Ir dar neapsisprendziam del salos ar baro.as noriu salos, vyras baro.bet del vietos velgi ...svetaine plius virtuve bus kokie 33kvdratai
Atsakyti
QUOTE(kanutia)

Įkelkit planą, tada tiksliau bus galima padėlioti. Salą tokioj mažoj erdvėj sunkiai įsivaizduoju. Sakydama " baras" turite omeny pussalę, ar tikrai paaukštinimą iki baro lygio? Aš sakyčiau, kad tokie "barai" lai lieka baruose, o namuose reikia galvoti apie patogumą.
60m2 nėra jau mažas plotas, kad kišti skalbyklę į virtuvę.
Ir dar - kodėl manot kad dušo kabinoje vos apsisukt teišeina? Visokių jų yra. Pavyzdžiui pas mus dušo kabinos 90x90cm lenktom durelėm, kurias nesinaudojant kabina uždarom į vidų prie sienų, tad ir vonioj erdvės neužima, ir viduje užtenka vietos - esu praususis su dviem savo mažiais vaikučiais smile.gif, išsitekom normaliai wink.gif
Na žodžiu, įkelsit planą, gausit oonkrečių patarimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite patarti, kur Kaune galėčiau ieškoti vien tik stalviršio?
man reikia 2m ilgio stalviršio, kuriame planuotume išsipjauti kaitlentės ir kriauklės vietas.
Ačiū už patarimus
Atsakyti
QUOTE(kanutia @ 2015 03 21, 22:56)
Ir dar neapsisprendziam del salos ar baro.as noriu salos, vyras baro.bet del vietos velgi ...svetaine plius virtuve bus kokie 33kvdratai

Mano bendra erdve virtuve+valgomasis+svetane irgi apie 33 kv. ir zadu su sala g.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 03 22, 00:07)
QUOTE(kanutia)

Įkelkit planą, tada tiksliau bus galima padėlioti. Salą tokioj mažoj erdvėj sunkiai įsivaizduoju.

Juodai, tikrai įsivaziduojat, nes man į 33 kv sutalpinot salą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 03 22, 11:35)
Juodai, tikrai įsivaziduojat, nes man į 33 kv sutalpinot salą  blush2.gif  4u.gif

Ane? g.gif biggrin.gif Ale tu matai... Tada matyt galima drinks_cheers.gif lotuliukas.gif paskubėjau suabejot blush2.gif ... Viskas priklauso nuo patalpos formos.
Atsakyti