Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

Išsirinkome Electrolux EOC45751OX orkaitę ir EHH6340FXK indukcinę kaitlentę. Mes patys kiek žiūrim, tai lyg ir turėtų viską sueiti, na bet maža ka... Gal baldininkas geriau žino g.gif
[/quote]
mes panašiai išsirinkom butinę techniką, tik orkaite su įspaudžiamom rankenelem, man taip patogiau valdymas, o kaitlente siulyčiau geriau rinktis EHI6540FOK Electrolux, aišku čia pinigu ir skonio reikalas, bet man bent jau aktualų kad jei norėsiu su virti vaikams košę labai mažam puode, tai jūsų variante ne viena kaitlente netinka, o mano pasirinktoj yra automatinio atpažinimo puse. tiks bet koks puodas. nes kaip man aiškino indukcinėj kaitlentėj koks apskritimas yra, tokio dydžio puodas turi būti, kito neatpažins, be to patogesnis valdymas, nereikes paudelioti, o tiesiog braukti pirštu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 03 kovo 2015 - 10:12
[quote=marina30,2015 03 03, 11:10]
Išsirinkome Electrolux EOC45751OX orkaitę ir EHH6340FXK indukcinę kaitlentę. Mes patys kiek žiūrim, tai lyg ir turėtų viską sueiti, na bet maža ka... Gal baldininkas geriau žino g.gif
[/quote]
mes panašiai išsirinkom butinę techniką, tik orkaite su įspaudžiamom rankenelem, man taip patogiau valdymas, o kaitlente siulyčiau geriau rinktis EHI6540FOK Electrolux, aišku čia pinigu ir skonio reikalas, bet man bent jau aktualų kad jei norėsiu su virti vaikams košę labai mažam puode, tai jūsų variante ne viena kaitlente netinka, o mano pasirinktoj yra automatinio atpažinimo puse. tiks bet koks puodas. nes kaip man aiškino indukcinėj kaitlentėj koks apskritimas yra, tokio dydžio puodas turi būti, kito neatpažins, be to patogesnis valdymas, nereikes paudelioti, o tiesiog braukti pirštu
[/quote]

Gerą mintį davėte ir iškart pasitikrinau. Mūsų kaitlentė ant mažosios kaitvietės 145 mm gali atpažinti 125 mm skersmes puodą. Pagal instrukciją matau, kad ant visų kaitviečių galima dėti ir kažkiek mažesnius puodus nei pati kaitvietė.
Dėl valdymo tai iš tiesų gal ir patogiau su braukimu, reikės dar pasvarstyti smile.gif
Atsakyti
[quote=debesų jūra,2015 03 03, 10:59]
[/quote]

Gerą mintį davėte ir iškart pasitikrinau. Mūsų kaitlentė ant mažosios kaitvietės 145 mm gali atpažinti 125 mm skersmes puodą. Pagal instrukciją matau, kad ant visų kaitviečių galima dėti ir kažkiek mažesnius puodus nei pati kaitvietė.
Dėl valdymo tai iš tiesų gal ir patogiau su braukimu, reikės dar pasvarstyti smile.gif
[/quote]
nežinau kiek patogu , pati dabar naudojuosi elektrine kaitlente, su indukcinem nebuvau susidurusi, bet ta puse kur atpazista automatiskai puoda man atrodo tikrai patogiau. nes dabar spaudelioti tai nelabai man patinka
Atsakyti
Aš turiu berods šitą kaitlentę - sakau berods, nes vizualiai tai 1 prie 1, bet kodo tai neprisimnenu biggrin.gif . Patogu tas, kad nereikia taikyti į jokius apskritimus, svarbu uždengti kryžiuką ir kais puodas. Tačiau, vieną minusą išsiaiškinau ne tai seniai - nusipirkau didelę keptuvę, 28cm, ir ką, jos šonai nekaista nuo kaitlentės, nes jie išeina už kampukais pažytmėto stačiakampio ribų doh.gif ... todėl blynų joje kept negaliu. Troškinant viskas ok, pasiskirsto tas karštis.
Atsakyti
Kad jau šnekate apie kaitlentes smile.gif Žiūrinėjausi ir aš, tačiau pasimečiau tarp gamintojų gausos - ar MIELE kaitlentės kažkuo daugiau skiriasi nuo kitų kiek įprastesnių gamintojų kaip AEG, ELECTROLUX, BEKO? Ar kaip ten sakoma, tik kaina biggrin.gif ? Gal kas tikslinosi, lygino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2015 03 03, 14:10)
Kad jau šnekate apie kaitlentes smile.gif

Žinokit, Jus geriau pakonsultuos kaitlenčių temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 03 02, 13:07)
Tikiuos kad nereiks kryziaus kanciu del sito plano nueiti.

900 lt - stai kiek kainuos pataisymai del griovimo. Nu ka darysi...
Dabar reikia apsispresti kokiu kampu tas minkstas kampas stoves...
Vieno kampo privalumas - kad neislenda is uz sienos. Kito - kad sedeti pries tv. Dilema g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 03 03, 20:46)
900 lt

Ar čia apskritai visi pataisymai, ar čia tik už tai, kad Jūs persigalvojot kitoj vietoj sieną griaut?

O dėl sofos - tai kaip norėsit, taip ir pasistatysit, juk neprikalta prie grindų bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 03, 21:41)
Ar čia apskritai visi pataisymai, ar čia tik už tai, kad Jūs persigalvojot kitoj vietoj sieną griaut?

O dėl sofos - tai kaip norėsit, taip ir pasistatysit, juk neprikalta prie grindų bus smile.gif

Cia uz pataisymus, kad is naujo paskaiciuotu konstruktorius. Uz tai, kad as persigalvojau ax.gif

O kampas beveik prikaltas bus... negalesiu kitaip pasistatyti, nes juk minkstas kampas skiriasi pusemis. Vienur kairinis, kitur desininis..
Atsakyti
Gal kas pakomentuos smile.gif
http://public.fotki....LaimaK/virtuve/
Trys variantai. Kuris geriau? smile.gif
Atsakyti
Labukas
Pries kuri laika skaitinejau sia tema, nes dareme remonta, kureme virtuve.... Dabar noriu pasirodyti kas mums gavosi, gal kam pagelbes su planavimu. Fotografuota telefonu, tad gal ir nelabai kokybiskos foto. Mes patenkinti kol kas, viskas taip, kaip ir norejome.
Labai pasiteisino dujinis virsus pilko stiklo Electrolux. Labai dera. Kiek ieskojom, arba visur juodi, arba balti, arba nerudijancio plieno.
Labai patenkinti plautuve granito is Franke serijos, spalva tokiai sviesiai ruda, zodizu, labai labai derinasi prie baldu.

Jei kokiu klausimu turesit, drasiai rasykit, patarsiu kiek sugebesiu.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauskalyte: 04 kovo 2015 - 09:24
QUOTE(tauskalyte @ 2015 03 04, 10:22)
Labukas
Pries kuri laika skaitinejau sia tema, nes dareme remonta, kureme virtuve.... Dabar noriu pasirodyti kas mums gavosi, gal kam pagelbes su planavimu. Fotografuota telefonu, tad gal ir nelabai kokybiskos foto. Mes patenkinti kol kas, viskas taip, kaip ir norejome.

Grazu smile.gif As ir noriu spinteliu iki lubu, bet meistrai gasdina, jei bus lubos nelygios tai labai negraziai ziuresis. Is kur man dabar zinot tos lubos lygios ar ne? biggrin.gif

Tiesa, gartraukis i lauka iseina per tiek spinteliu ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 04 kovo 2015 - 09:32