Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(tursi @ 2015 09 04, 23:14)
pas ką operuojatės ir kokie atsiliepimai? ax.gif

As pas Grybauska. Atsiliepimai patys geriausi. Zinau kas pas Razukeviciu,tai irgi labai patenkinti
Atsakyti
Laba diena.
Ar yra kas temoke susidure su sakandzio nuzemejimu?
Man tokia beda atsirado del laiku neidetu implantu... blush2.gif
Atsakyti
Jei norite sriegtis implantus, tada reikes pridetinio kaulo, nes dantys migruoj ir je nera greta kazkokio antagonisto ar gretmo danties, zemeja kaulas...
Atsakyti
Man virsutiniai isilgejo - apatiniu kruminiu nera. Ir visas sakandis nuzemejo. Ar implantai viska sutvarkys? g.gif gal jau jiems vietos neuzteks... O gal juos galima atgal pastumt kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2015 09 28, 16:26)
Man virsutiniai isilgejo - apatiniu kruminiu nera. Ir visas sakandis nuzemejo. Ar implantai viska sutvarkys?  g.gif  gal jau jiems vietos neuzteks... O gal juos galima atgal pastumt kaip nors  lotuliukas.gif

Galimybė atstatyti sužemėjusį sąkandį- daryti taip vadinamą sąkandžio pakėlimą. Dantys yra paaukštinami plombų pagalba. O jeigu implantui nebus vietos dėl išilgėjusių viršutinių dantų- juos galima atgal "įsodinti į kaulą" breketais.
Atsakyti
QUOTE(Vėluoju @ 2015 09 28, 22:47)
Galimybė atstatyti sužemėjusį sąkandį- daryti taip vadinamą sąkandžio pakėlimą. Dantys yra paaukštinami plombų pagalba. O jeigu implantui nebus vietos dėl išilgėjusių viršutinių dantų- juos galima atgal "įsodinti į kaulą" breketais.

Supratau, dekui 4u.gif galvojau, gal reikes raut ir virsutinius... Gal zinote, kiek preliminariai trunka isodinimas atgal?
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2015 09 29, 09:15)
Supratau, dekui  4u.gif  galvojau, gal reikes raut ir virsutinius... Gal zinote, kiek preliminariai trunka isodinimas atgal?

Preliminariai- nuo kelių mėnesių iki kelių metų. Nežinau kaip yra pas Jus su kaimyninias dantimis, kokia jų padėtis, bendras sąkandis ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėluoju: 29 rugsėjo 2015 - 12:13
Šiandien dar sužinojau, kad tuos viršutinius galima pašlifuoti... g.gif jie plombuoti.
Užsirašiau varžtų įsukimui spalio pabaigoje... Turbūt reik išeit į kitą temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2015 08 23, 19:53)
Na as turbut apsupta melagiu nes niekas nepastebi pokyciu arba jie tikrai minimalus  biggrin.gif ...as pati sau dar jauciuosi patinusi. Man chirurgas nuo pat pradziu kalbejo kad kai toks mazas pastumimas - vizualiai nelabai kas pasikeis, operacija tikrai buvo labiau funkcine nei estetine. Galbut labiau bus matyti kai nuims breketus. Man paciai sypsena atrodo harmoningesne, ypac kai ziuriu senas nuotraukas. Bet veidas neatrodo pasikeites. Kita vertus as tobulybes ir neieskau.
O jusu pokyciai?

QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 09 04, 23:16)
As pas Grybauska. Atsiliepimai patys geriausi. Zinau kas pas Razukeviciu,tai irgi labai patenkinti

Sveikos merginos kaip jus? Ar jau be breketu? Kokia nuomone galutinr? Kaip su patinimais, nejautra?
Ar pastebit jau pokycius?
Kramtuske jei ne paslaptis kiek mokejai tik uz op? Gal galim az susirasyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2016 03 21, 02:21)
Sveikos merginos kaip jus? Ar jau be breketu? Kokia nuomone galutinr? Kaip su patinimais, nejautra?
Ar pastebit jau pokycius?
Kramtuske jei ne paslaptis kiek mokejai tik uz op? Gal galim az susirasyt? 4u.gif

Sveika smile.gif rezultatu esu patenkinta, nors aplinkiniai nelabai ka pastebejo, bet lyginant foto tikrai rezultatas akivaizdus smile.gif Dar esu su breketais bet jau tuoj nuims smile.gif Tinimas prejo galutinai, bet patirpimas ir virsutines lupos sastingis, vis dar yra, bet nemaiso ir labai jo nejauciu smile.gif
O del viso kito rasyk i az smile.gif
Atsakyti
O man operacijos ir neprireike - su kapom ir breketais sutvarkem ir sakandis ir sanarys susitvarke ir breketus jau nueme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2016 04 15, 11:27)
O man operacijos ir neprireike - su kapom ir breketais sutvarkem ir sakandis ir sanarys susitvarke ir breketus jau nueme  thumbup.gif

nu kaip faina
Atsakyti