QUOTE(-Murke- @ 2015 03 13, 13:54)
Na ir greitumas. As gal penkias dienas sunkiai sedejau, po 5 dienu ejau, tiksliau sliauziau i darba.. man reikejo gal pusantros savaites atsigavimui
matyt busiu labai lepi 

nu as irgi buvau nusiteikus kitaip. bet man apsoliuciai nieko neskaudejo, net nuo tu duju jokio pojucio. as galejau strakset namo kai atveze i palata ir pirma karta pasisiuojau. nei galva svaigo, nei bloga, nu nieko.
mb juokesi, sako gal tau kokiu pagerintu duju prileido

o pilvas tai buvo papustas, savaite darbe su atsegtom kelnem sedejau

Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 13, 19:25)
Sveikos merginos
vis tyliai skaitinėju jūsų temute, nes svajoju, kada nors galeti ir pati ten nuvažiuoti.. Bet kadangi nežinau, kada tai bus (o gal duos D ir nereiks
), renkuosi informacija po truputi.. Ir susipainiojau su genetiniais tyrimais - ar visoms jie privalomi? Gal klystu, bet lyg tai ne visoms jums reikėjo juos daryt, ane? Pagal kažkokį kriterijų juos skiria gal? Svarstau, ar verta užsiimti vaiksciojimais per poliklinikas?
Ir man vis kirba noras prašyti turku , kad leistu pradėti stimuliacija čia.. Juk ir LT gyd. gali duoti kiaušidžių foto, o hormonu tyrimu atsakymus per pusdienį gauciau
Nors uzmusk, bet iš darbo 3 savaitėm neišleis manęs
Gal kuri jau derejotes tuo klausimu su jais?
Jeigu mano klausimai jau buvo pakalbėti, tik uzsiminkit kurioj temutej
- stengiuosi sekti naujienas, bet čia taip greit veiksmas vyksta, kad gali ir nespejau ko suskaityt 

Ir man vis kirba noras prašyti turku , kad leistu pradėti stimuliacija čia.. Juk ir LT gyd. gali duoti kiaušidžių foto, o hormonu tyrimu atsakymus per pusdienį gauciau

Jeigu mano klausimai jau buvo pakalbėti, tik uzsiminkit kurioj temutej

ne visoms tikrai ne visoms Persikute123

man skyre del buvusio persileidimo. nors itariu ir del amziaus

o jums ka, nepavyko?