Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(-Murke- @ 2015 03 13, 13:54)
Na ir greitumas. As gal penkias dienas sunkiai sedejau, po 5 dienu ejau, tiksliau sliauziau i darba.. man reikejo gal pusantros savaites atsigavimui wink.gif matyt busiu labai lepi smile.gif

nu as irgi buvau nusiteikus kitaip. bet man apsoliuciai nieko neskaudejo, net nuo tu duju jokio pojucio. as galejau strakset namo kai atveze i palata ir pirma karta pasisiuojau. nei galva svaigo, nei bloga, nu nieko.
mb juokesi, sako gal tau kokiu pagerintu duju prileido biggrin.gif
o pilvas tai buvo papustas, savaite darbe su atsegtom kelnem sedejau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 13, 19:25)
Sveikos merginos  smile.gif vis tyliai skaitinėju jūsų temute, nes svajoju, kada nors galeti ir pati ten nuvažiuoti.. Bet kadangi nežinau, kada tai bus (o gal duos D ir nereiks  wub.gif ), renkuosi informacija po truputi.. Ir susipainiojau su genetiniais tyrimais - ar visoms jie privalomi? Gal klystu, bet lyg tai ne visoms jums reikėjo juos daryt, ane? Pagal kažkokį kriterijų juos skiria gal? Svarstau, ar verta užsiimti vaiksciojimais per poliklinikas?  g.gif
Ir man vis kirba noras prašyti turku , kad leistu pradėti stimuliacija čia.. Juk ir LT gyd. gali duoti kiaušidžių foto, o hormonu tyrimu atsakymus per pusdienį gauciau  unsure.gif Nors uzmusk, bet iš darbo 3 savaitėm neišleis manęs   verysad.gif Gal kuri jau derejotes tuo klausimu su jais?
Jeigu mano klausimai jau buvo pakalbėti, tik uzsiminkit kurioj temutej 4u.gif - stengiuosi sekti naujienas, bet čia taip greit veiksmas vyksta, kad gali ir nespejau ko suskaityt  blush2.gif

ne visoms tikrai ne visoms Persikute123 mirksiukas.gif
man skyre del buvusio persileidimo. nors itariu ir del amziaus g.gif nors to garsiai nepasake lotuliukas.gif
o jums ka, nepavyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 13 kovo 2015 - 19:05
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 13, 19:04)

Papildyta:
ne visoms tikrai ne visoms Persikute123 mirksiukas.gif
man skyre del buvusio persileidimo. nors itariu ir del amziaus g.gif nors to garsiai nepasake lotuliukas.gif
o jums ka, nepavyko?

Deja ne verysad.gif Snaigute kabinosi, 14dpo hcg rodė 42, bet po 4 d. jau mažiau ir 5 sav atėjo mm.. Dar turim snaiguciu, tikiu jomis, bet vilties mažėja, todėl Tr nemetu iš galvos.
Ačiū už atsakymą, matyt kiekvienai individualiai, tad reiks rašyti ir klausti jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 10, 22:15)
įtariu PGD gali siūlyti Semra su kariotipo pakitimais g.gif
Tai ružavinu tave wub.gif tsakant, welkom thumbup.gif

AČIŪ už priėmimą į šią šaunią komandą 4u.gif
O šiandien likom nustebinti: mus pirmą kartą konsultavo profesorė (tiek pirmoji konsultacija gruodžio mėn., tiek stimuliacijos pradžia ir eiga vyko ir tebevyksta pas dr. H), nors jau punkcija po kelių dienų. Ir jos nuomonė yra atvirkštinė: nereikia mums PGD, t.y. ji nerekomenduoja, nebent mes to labai norim...o nuo pat pirmos konsultacijos (tuomet lankėmės ir pas TR genetikus), ėjo kalba apie PGD. Atvykom tam nusiteikę, o dabar blink.gif
QUOTE(linosiuke @ 2015 03 10, 23:08)
Gero derliaus auginimo  4u.gif  Kiek foliuku turit?

QUOTE(RositaK @ 2015 03 12, 21:32)
Delight, kaip seasi stimuliuotis?  4u.gif įtariu jau punkcija ant nosies  bigsmile.gif

Turim 9-10 rolleyes.gif
QUOTE(Krown @ 2015 03 13, 15:33)
Nuo siandien prasideda mano ramybes epocha

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2015 03 13, 20:16)
O šiandien likom nustebinti: mus pirmą kartą konsultavo profesorė (tiek pirmoji konsultacija gruodžio mėn., tiek stimuliacijos pradžia ir eiga vyko ir tebevyksta pas dr. H), nors jau punkcija po kelių dienų. Ir jos nuomonė yra atvirkštinė: nereikia mums PGD, t.y. ji nerekomenduoja, nebent mes to labai norim...o nuo pat pirmos konsultacijos (tuomet lankėmės ir pas TR genetikus), ėjo kalba apie PGD. Atvykom tam nusiteikę, o dabar  blink.gif
Turim 9-10  rolleyes.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinimai!

O kas tas PGD? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2015 03 13, 19:16)
O šiandien likom nustebinti: mus pirmą kartą konsultavo profesorė (tiek pirmoji konsultacija gruodžio mėn., tiek stimuliacijos pradžia ir eiga vyko ir tebevyksta pas dr. H), nors jau punkcija po kelių dienų. Ir jos nuomonė yra atvirkštinė: nereikia mums PGD, t.y. ji nerekomenduoja, nebent mes to labai norim...o nuo pat pirmos konsultacijos (tuomet lankėmės ir pas TR genetikus), ėjo kalba apie PGD. Atvykom tam nusiteikę, o dabar  blink.gif

Nieko nesuprantu unsure.gif mes i Tr labiausiai ir norim dėl to, kad PGD darytų, nes pakitimai kariotipe. O pasirodo net jie patys ne visada mato reikalo tai daryti? g.gif visai galva susisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2015 03 13, 20:16)
Turim 9-10  rolleyes.gif

Super thumbup.gif kada įsodinimas? 4u.gif
Dėl PDG: manau Semra išmano apie tai ir ne šiaip sau nesiūlo 4u.gif

QUOTE(Gintaleo @ 2015 03 13, 20:20)
O kas tas PGD? tongue.gif

Priešimplantacinė genetinė embriono diagnostika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 13, 15:33)
Sveikos mergaites  4u.gif
Nuo siandien prasideda mano ramybes epocha

saunu, sveikinu su puikiom ziniom wub.gif

Sveikos merginos  smile.gif vis tyliai skaitinėju jūsų temute, nes svajoju, kada nors galeti ir pati ten nuvažiuoti.. Bet kadangi nežinau, kada tai bus (o gal duos D ir nereiks  wub.gif ), renkuosi informacija po truputi.. Ir susipainiojau su genetiniais tyrimais - ar visoms jie privalomi? Gal klystu, bet lyg tai ne visoms jums reikėjo juos daryt, ane?

tikrai nevisom, mums neliepe, nors ir turejau persileidima bei negimdini, bet gal todel neliepe, nes perskaicius visa mano praeita nevaisingumo kelia ir po apziuros bei GN Semra ir Aylin iskart ivardino priezasti del ko nepasiseka nestuke.gif

Na ir as noriu pasidziaugti, turejau eit pas gine ryt, bet ji mus pavede ir atsauke vizita, tai patekau siandien pas dar saunesne, pas kuria ir pasiliksiu. siandien abu su MV jau matem puslyteje pulsavima, gine sake kad tai sirdeles pulsavimas wub.gif wub.gif wub.gif kazkas nuostabaus wub.gif gaila kad echo nera labai geras, o dar ir ner labai didelis nestuke.gif , tai nelabai ryskiai matesi, bet mates kad puslele stipriai padidejus buvo, nei pries dvi savaites wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 13 kovo 2015 - 21:18
Sveikos merginos, tikriausiau ir as rasausi i jusu aktyvu bureli. Siandien parasiau laiska i memoriala, bet pildziau internete esancia forma, o ne tiesiogiai kuratorei. Sakykit ar man vistiktai dar parasyti konkreciai kuratorei ar uzteks pradziai ir internetines formos?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 13, 22:40)
Sveikos merginos, tikriausiau ir as rasausi i jusu aktyvu bureli. Siandien parasiau laiska i memoriala, bet pildziau internete esancia forma, o ne tiesiogiai kuratorei. Sakykit ar man vistiktai dar parasyti konkreciai kuratorei ar uzteks pradziai ir internetines formos?

rasyk koordinatorei Yelenai.
i ta interneto forma kartais visai neatsako arba atsako po ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarstau, ar verta užsiimti vaiksciojimais per poliklinikas?  g.gif
Ir man vis kirba noras prašyti turku , kad leistu pradėti stimuliacija čia.. Juk ir LT gyd. gali duoti kiaušidžių foto, o hormonu tyrimu atsakymus per pusdienį gauciau  unsure.gif Nors uzmusk, bet iš darbo 3 savaitėm neišleis manęs  verysad.gif Gal kuri jau derejotes tuo klausimu su jais?
Jeigu mano klausimai jau buvo pakalbėti, tik uzsiminkit kurioj temutej 4u.gif - stengiuosi sekti naujienas, bet čia taip greit veiksmas vyksta, kad gali ir nespejau ko suskaityt  blush2.gif

visgi patarčiau nueiti pas genetikus ir hematologę

kas liečia stimuliacijas,tai jie nori viską patys kontroliuoti,bet kadangi aš bahceci,o jie praktikuoja su šaldytais,jiems gleivinė nesvarbi,tai tris ciklus prieš gėriau Kt ir leido pradėti Lt stimuliaciją.važiavau 6 stimuliac.d.

aš šiandien irgi po pirmos echo,pas mane pilvukį gyvena mažas žmogutis,širdutė plaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 14, 00:27)
aš šiandien irgi po pirmos echo,pas mane pilvukį gyvena mažas žmogutis,širdutė  plaka wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
jATUS kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 14, 00:27)

aš šiandien irgi po pirmos echo,pas mane pilvukį gyvena mažas žmogutis,širdutė  plaka wub.gif  wub.gif

Sveikinimai su puikiom ziniom wub.gif
Atsakyti