Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(linosiuke @ 2015 03 14, 18:59)
Oi sifonyt jei atvirai ne kaip jauciuosi sad.gif atleido man krutine pilva, nieko nebejauciu. Vakar siek tiek kraujuoti pradejau. Siandien ir teplioja sad.gif na laukiu pirmadienio su labai neramia sirdimi.
Dziaugiuosi jusu vakaryksciu  vizitu ir sirdutes isgirdimu  wub.gif

Tik jau nereikia prarast vilties, atsimink mano situacija, jog 7DPI pasirodė šviesaus kraujo, tada perėjau iškart ant leidžiamo PRG ir paskui keletą dienų tepliojo rudai ir krito rudas crinonas, o skaiciukai HCG 8DPI buvo gražus. Ir Ailimai kraujavo, o irgi viskas gerai buvo. Taip kad tas kraujavimas tai dar ne visko nurasymas, aišku nervų kainuoja, bet pasistenk daug gulet (man MV nieko neleido daryt, tik į WC nueit, valgyt net i lova atnešdavo, kad tik guleciau) . Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
linosiuke
man iki šiol pateplioja sad.gif žinau,labai baisu,bet tikėk ir pasistenk pailsėti wub.gif
Atsakyti
Linosiuke, ilsekis ir tikek. Na gi turi buti gerai 4u.gif mergaites gerai sako, nusiramink kiek gali ir ilsekis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linosiuke laikykis 4u.gif nors as ir buvau tylioji sios temutes sekeja, bet panasu kad teks listi i dienos sviesa. Vakar parasiau Yelenai laiska, tai siandien gavau atsakyma. Panasu kad ledai pajudejo ax.gif
Merginos tik turiu viena klausima: ar kuti nors bande tartis apsidraudimui kad pvz jei nieko nelieka sodinti, trasferio nebuna, grazina kazkokia tai dali IVF kainos? As galvoju Yelenos apie tai uzklausti, tik nutariau dar su jumis pasitarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 15, 00:10)
Linosiuke laikykis  4u.gif  nors as ir buvau tylioji sios temutes sekeja, bet panasu kad teks listi i dienos sviesa. Vakar parasiau Yelenai laiska, tai siandien gavau atsakyma. Panasu kad ledai pajudejo  ax.gif 
Merginos tik turiu viena klausima: ar kuti nors bande tartis apsidraudimui kad pvz jei nieko nelieka sodinti, trasferio nebuna, grazina kazkokia tai dali IVF kainos? As galvoju Yelenos apie tai uzklausti, tik nutariau dar su jumis pasitarti  blush2.gif

Jeigu gerai pamenu, tai dar nebuvo taip, kad ispunktavus nebūtų ką sodint g.gif buvo porai mergaičių, jog stimuliavo ir neaugo toliau , bet punkcijos nedarė, o pas turkus yra taip - pradzioj sumoki berods 650euru plius vaistai, o punkcijos diena likusią sumą, tai jei nedaro punkcijos tai ir moket lygtai nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 15, 00:10)
ledai pajudejo  ax.gif  

pvz jei nieko nelieka sodinti, trasferio nebuna, grazina kazkokia tai dali IVF kainos?

Jėga dėl tirpstančių ledų thumbup.gif laukiu tavo praeities istorijos-įtrauksii į sąrašėlį drinks_cheers.gif kada planuojat I vizitą?
Kodėl galvoji, kad gali nebūti ką sodinti? g.gif

ailima, laikas jau ir liniuotėliai ax.gif 4u.gif
linosiuke, gathering.gif lithuania.gif lithuania.gif

Toffiffe, rytoj kylat link TR? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 14 kovo 2015 - 23:40
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 15, 00:27)
Jeigu gerai pamenu, tai dar nebuvo taip, kad ispunktavus nebūtų ką sodint  g.gif buvo porai mergaičių, jog stimuliavo ir neaugo toliau , bet punkcijos nedarė, o pas turkus yra taip - pradzioj sumoki berods 650euru plius vaistai, o punkcijos diena likusią sumą, tai jei nedaro punkcijos tai ir moket lygtai nereikia  g.gif

Suprantu kad skamba tai kaip minimali rizika, bet kadangi as jau labai skaudziai nudegus tai ir domiuosi siuo klausumu ax.gif del punkcijos tai kaip ir baimiu neturiu, ka nors uzauginsiu, juolab kad pas mane PKS tai pvz LV per plauka buvau nuo hiper. Tik va saldymo bijau kaip velnias kryziaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 14 kovo 2015 - 23:39
QUOTE(__777__ @ 2015 03 15, 00:38)
Tik va saldymo bijau kaip velnias kryziaus  blush2.gif

o be reikalo 4u.gif nereikėtų lyginti Lv Lt šaldytų su Tr. pvz.bahceci klinika visada tik už šaldytus,nes organizmas pailsėjęs būna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 14 kovo 2015 - 23:44
QUOTE(RositaK @ 2015 03 15, 00:34)
Jėga dėl tirpstančių ledų thumbup.gif laukiu tavo praeities istorijos-įtrauksii į sąrašėlį drinks_cheers.gif kada planuojat I vizitą?
Kodėl galvoji, kad gali nebūti ką sodinti? g.gif

Apie artima praeiti... Kovo 10 d. turejo buti isodinimas, bet jo nebuvo, nes neatsilo nei vienas is 5 embrionu verysad.gif gydziausi LV, stmuliacijos metu po mm nezinau ar reakcija i vaistus ar tiesiog sutapimas baisiai nukraujavau, grese kraujo perpilimas, hemaglobinas buvo ties 60. Issivyniojau, bet nieko nesodino, viska uzsalde. Kaip baiges jau minejau.. Baisiai esu supykus ant gyvenimo, kad isleidus kruva sunkiai uzdirbtu pinigu ir tiek visokiu potyriu, net neturejau progos pabuti pupo verysad.gif bet galvoju kaip cia toliau suktis kad galiausiai pasiekti rezultata nestuke.gif ir aisku noreciau nors kiek finansiskai apsidrausti, nes dar vieno tokio "bajerio" tikriausiai nebepavezcisu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 14 kovo 2015 - 23:53
QUOTE(__777__ @ 2015 03 15, 00:38)
Suprantu kad skamba tai kaip minimali rizika, bet kadangi as jau labai skaudziai nudegus tai ir domiuosi siuo klausumu  ax.gif  del punkcijos tai kaip ir baimiu neturiu, ka nors uzauginsiu, juolab kad pas mane PKS tai pvz LV per plauka buvau  nuo hiper. Tik va saldymo bijau kaip velnias kryziaus  blush2.gif

Bet dėl to kad niekas neapsivaisintu, tai manau jums reiktų mažiausiai nerimaut, juk pas LV turejot net 5 blastutes, o tr po punkcijos labai stebi kaip auga (jie turi embrioskopa), jei yra kokia rizika tai sodina 3 dienų, berods wiliux taip buvo, o ji jau supuoja ant rankų savo stebukliuka. Beje ar jums taikė IMSI, ISCI? Kas liečia saldytus, pas turkus duodamas labai didelis procentas su sladytais ir kaip sakė Ailima Bachesi klinika tik tai ir propaguoja 4u.gif beje man jūsų atveju labai keista buvo kad LV visas 5 vienoj porcijoj uzsalde g.gif ir dar klausimukas - gal atsimeni kokios kokybės buvo blastutes?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 12, 08:47)
Neatsimenh kuri mergina, bet anksciau skaiciau kad turi pasidarius lentele kur surase savo duomenis bandymus ir t.t ir turkam labai patiko tokia lentele. Tai sakau gal galima butu gauti pavyzduka  blush2.gif

Sveikos merginos,
Kadangi ir mes už kelių savaitėlių kelsim sparnus į TR, tai ir aš labai norėčiau, jeigu galima, tos lentelės pavyzdžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juzula @ 2015 03 15, 15:01)
Sveikos merginos,
Kadangi ir mes už kelių savaitėlių kelsim sparnus į TR, tai ir aš labai norėčiau, jeigu galima, tos lentelės pavyzdžio blush2.gif

Mes taipogi skrendam kita 7dieni jau, tai gal pravertu ir mums smile.gif
Atsakyti