Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 15, 21:08)
Gal kvailas klausimas, bet Progestan i kuria kuno vieta leidziates?  biggrin.gif

prašom nesislėpti,pasipasakoti,mes juk dalinamės viskuo ką žinom 4u.gif kaip suprantu jau PUPO,kokioj klinikoj darėt,kaip stimuliavosi,kuo stimuliavo,kiek įsodino ir pan.
na ir istorija iki Tr 4u.gif ar tik Lv darėt?
Papildyta:
QUOTE(juzula @ 2015 03 15, 21:23)
spermos morfologija,kurioje vos3-4%normalių formų.Juolab,kad po paskutinio IVf,kas įdomiausia, embrionų įkėlimo dieną,gydytoja sako,kad trečią kartą tai jau tikICSI. Tikiuosi,kad TR bent jau tikslią nepastojimo priežastį sužinosiu

o koks judrumas,kad netaikė Icsi?

Tiesa,gal kam įdomu bus,mes visam šiam procesui išleidom 21000lt.į Tr važiavom tris kartus,konsultacijai,stimuliacijai ir įsodinimui,į šią kainą įskaičiuota bilietai,jų keitimas vieną kartą,butas,viešbutis,taxi ir autobusų biliet.kainos atvažiavimui į centrą ,Ivf kaina,vaistai stimuliacijai ir neštumo palaikymui iki 12 sav.,blastučių šaldymas.
neįeina maistas,nes ir lietuvoj valgytume,na ir įvairios pramogos,kelionė į antalija,miniatiurk parkas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 15 kovo 2015 - 22:30
QUOTE(-Murke- @ 2015 03 15, 18:24)
Mergaites,
kada kas keliate sparnus i TR artimiausiu metu (artimesniu nei Irene biggrin.gif - darausi isranki)  lotuliukas.gif  labai prasyciau, kad mano histeroskopijos irasa nugabentumete? Gal kas galetu?

Rasiux1984, jus skrendat greitai, bet jus ne is LT, tiesa?

Murke, mes skrendam 7dieni, bet mes is UK wink.gif
Papildyta:
Mergaites, o kuo skiriasi ilgasis protokolas nuo trumpojo??? g.gif g.gif g.gif
Net nezinau, tiesa pasakius, kokius mes turejom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 15, 23:21)
Tiesa,gal kam įdomu bus,mes visam šiam procesui išleidom 21000lt.

aciu ailima uz info, kaip tik galvoju kiek cia rezerve pinigu reikia tureti ax.gif noriu tureti kiseneje maksimuma, kad paskui nereiktu proceso eigoje ieskoti pinigelio blush2.gif o isleisti, savaime aisku kaip ir visom, norisi minimuma lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as didziulej panikoj verysad.gif ketvirtadini musu pirmas vizitas klinikoj, o man neprasideda mm. Planavom, kad bus 7 c.d. ir jei matys, kad reikalinga LP ja ten butu atlike. Nebezinau kaip jas ir isaukti, saziningai nuo ketv. 3V atlikinejom, savaitgali dirbau lauke, atsilenkimus dariau, vakar pirti issivanojau, jau nebezinau ka ir bedaryt. Gal kokiu piliuliu yra? doh.gif Kaip atrodys jei nuvaziuosiu ir susirgsiu ar bus tik kokia 2 c.d.? Atrodo pilva jau maudzia, tuoj pramus, lakstau i wc, bet svaru svaru. Bilietai nupirkti, viskas sutarta. Kazkoks kosmaras doh.gif gal turit kokiu minciu? ka daryt? wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 16, 09:24)
Labas rytas  4u.gif

as didziulej panikoj  verysad.gif ketvirtadini musu pirmas vizitas klinikoj, o man neprasideda mm. Planavom, kad bus 7 c.d. ir jei matys, kad reikalinga LP ja ten butu atlike. Nebezinau kaip jas ir isaukti, saziningai nuo ketv. 3V atlikinejom, savaitgali dirbau lauke, atsilenkimus dariau, vakar pirti issivanojau, jau nebezinau ka ir bedaryt. Gal kokiu piliuliu yra?  doh.gif Kaip atrodys jei nuvaziuosiu ir susirgsiu ar bus tik kokia 2  c.d.? Atrodo pilva jau maudzia, tuoj pramus, lakstau i wc, bet svaru svaru. Bilietai nupirkti, viskas sutarta. Kazkoks kosmaras  doh.gif gal turit kokiu minciu? ka daryt?  wub.gif

na viską išbandei, taigi tik laiko klausimas, citrinų tik nevalgyk smile.gif žiūrėk, gal jau šiandien ir pramuš, beto gal jums LP ir nereikės 4u.gif o kada atgaliniai bilietai, gal pakeisit porai dienelių atgalinius ir viską atliks ką reikia 4u.gif svarbiausia nepanikuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 16, 09:31)
na viską išbandei, taigi tik laiko klausimas, citrinų tik nevalgyk smile.gif žiūrėk, gal jau šiandien ir pramuš, beto gal jums LP ir nereikės  4u.gif o kada atgaliniai bilietai, gal pakeisit porai dienelių atgalinius ir viską atliks ką reikia  4u.gif svarbiausia nepanikuok  mirksiukas.gif

atgal antradieni, ten busim 5 dienas, ir as taip noriu galvot smile.gif aciu uz patarima del citrinu 4u.gif
beje, Ailima, vaziuojam mes i Bahceci, labai tikiuosi kad ir man bus tokia pabaiga kaip tau ax.gif
Atsakyti
Linosiuke ar jau pridavei kraujuka, kada rezultatai? Sedu ant laukiančiųjų suolelio gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 16, 09:37)
atgal antradieni, ten busim 5 dienas, ir as taip noriu galvot  smile.gif aciu uz patarima del citrinu  4u.gif
beje, Ailima, vaziuojam mes i Bahceci, labai tikiuosi kad ir man bus tokia pabaiga kaip tau  ax.gif

jų patirtis ir nuoširdus darbas neleidžia abejoti gera baigtimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 16, 07:24)
Labas rytas  4u.gif

as didziulej panikoj  verysad.gif ketvirtadini musu pirmas vizitas klinikoj, o man neprasideda mm. Planavom, kad bus 7 c.d. ir jei matys, kad reikalinga LP ja ten butu atlike. Nebezinau kaip jas ir isaukti, saziningai nuo ketv. 3V atlikinejom, savaitgali dirbau lauke, atsilenkimus dariau, vakar pirti issivanojau, jau nebezinau ka ir bedaryt. Gal kokiu piliuliu yra?  doh.gif Kaip atrodys jei nuvaziuosiu ir susirgsiu ar bus tik kokia 2  c.d.? Atrodo pilva jau maudzia, tuoj pramus, lakstau i wc, bet svaru svaru. Bilietai nupirkti, viskas sutarta. Kazkoks kosmaras  doh.gif gal turit kokiu minciu? ka daryt?  wub.gif

O gal nestuke.gif ? Juk stebuklu buna ne tik per Kaledas wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 16, 12:39)
O gal  nestuke.gif ? Juk stebuklu buna ne tik per Kaledas wub.gif  mirksiukas.gif

būtų super biggrin.gif bet kazkaip netikiu, nes kovo pradzioj buvau pas gine ir ji mate, kad ovuliacija ivykusi desinej pusej, kurioje neturiu kiausintakio verysad.gif be to, ji itaria, kad pas mane yra endometriozinė cista. Gal ji cia mane ir nervina doh.gif
Atsakyti
Ech merginos bloginu statistika. Hcg 0,1 verysad.gif
Labai labai aciu jums visoms uz viesa ir asmenini palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 03 16, 14:24)
Ech merginos bloginu statistika. Hcg 0,1  verysad.gif

ech, linosiuke kaip gaila...suprantu kaip liudna verysad.gif kad tik greiciau viskas praeitu ir vel griztumet i senas vezes ir susikauptumet naujam bandymui
Atsakyti