Gal kas turit Nimphea lotus red ? Ar kur isigyti galima butu?
sveiki turime akvariumą Aludekor 120 ir filtras su užpildais Eheim - 2074
Klausimas būtų kaip kokybė akvariumo ir filtro. Ar pakaks malavio ciklidams?
Yra dar UV sterilizatorius ir 300 v šildytuvas tinka? Komplektuota pas lenkus.
Beje reika tokiu atveju aeratoriaus?
QUOTE(chypsa @ 2015 03 05, 07:51)
sveiki turime akvariumą Aludekor 120 ir filtras su užpildais Eheim - 2074
kaip galima pasakyt kokia akvariumo kokybė? Jei nesubraižytas ir vandens neleidžia - šaunu. Eheim tikrai geri ir patikimi filtrai. Akvariumas kaip suprantu 240 litrų? Malaviečiams užteks, didžiųjų laikyti gal ir negalėsite, bet dauguma tikrai gerai jausis tokiame tūryje.
Sterilizatorius tikrai nėra būtinas, o aeratoriaus gali prireikt, jei akvariume daug žuvies ir didelis apkrovimas. Bet šiaip jis irgi nėra būtinybė
QUOTE(11alpina @ 2015 03 05, 09:07)
kaip galima pasakyt kokia akvariumo kokybė? Jei nesubraižytas ir vandens neleidžia - šaunu. Eheim tikrai geri ir patikimi filtrai. Akvariumas kaip suprantu 240 litrų? Malaviečiams užteks, didžiųjų laikyti gal ir negalėsite, bet dauguma tikrai gerai jausis tokiame tūryje.
Sterilizatorius tikrai nėra būtinas, o aeratoriaus gali prireikt, jei akvariume daug žuvies ir didelis apkrovimas. Bet šiaip jis irgi nėra būtinybė
Naujas, taip, 240l., gal kas patarsit kur gražesnių akmenų apie Klaipėda rast/pirkt? Bet jei montuot UV tai montuoti prieš ar už filtrą?
QUOTE(chypsa @ 2015 03 05, 10:01)
gal kas patarsit kur gražesnių akmenų apie Klaipėda rast/pirkt?
aš ieškočiau Frezijoj, prie technikumo... ten gal kainos kanda, bet nedidelį kiekį perkant gal nebūtų labai brangu ? Tik acto buteliuką reik neštis, palašint ant išsirinkto akmens - ar nekietins vandens

tikrai gražių akmenų ir pas mus natūraliai gamtoje yra.
Dėl sterilizatoriaus nežinau tų techninių dalykų
Aš tai pasižiūriu į akvariumą - labai jau tuščias. Mastau ką čia įleidus naujo.. Norisi daugiau judesio akvariume.
Papildyta:
koks kirtumas ciklidniam akvariumui? Tegul tik kietina, ciklidams tai visiškai dzin
Dėl sterilizatoriaus nežinau tų techninių dalykų

Aš tai pasižiūriu į akvariumą - labai jau tuščias. Mastau ką čia įleidus naujo.. Norisi daugiau judesio akvariume.
Papildyta:
QUOTE(saigha @ 2015 03 05, 09:28)
aš ieškočiau Frezijoj, prie technikumo... ten gal kainos kanda, bet nedidelį kiekį perkant gal nebūtų labai brangu ? Tik acto buteliuką reik neštis, palašint ant išsirinkto akmens - ar nekietins vandens 

koks kirtumas ciklidniam akvariumui? Tegul tik kietina, ciklidams tai visiškai dzin
QUOTE(saigha @ 2015 03 05, 10:28)
Tik acto buteliuką reik neštis, palašint ant išsirinkto akmens - ar nekietins vandens 

QUOTE(11alpina @ 2015 03 05, 11:04)

oo, tada kokių grožių galima paieškot...
aš eičiau pas tuos, kas šlifuoja granitą ir marmurą, paprašyčiau nuolaužų, negi jiem gaila būtų ?

Akvamanijoj pažiūrėkit, ten visokių turi

Iš mano neonų liko tik vienas. Nepadėjo net gaidžio perkėlimas į stiklainį. Vadinasi vargšelį be reikalo piktadariu apšaukiau. Grąžinau atgal, tupi įsižeidęs po kripta.
Dabar esu visai be nuotaikos ir pasimetusi. Praktiškai be testų turbūt ir neįmanoma išsiaiškinti kokia kvaraba mano žuvinėlius nugaišino. Reikėtų nusipirkti naujus, tik nebežinau ar pirkti vėl neonus. Labai jų noriu, bet jei vėl taip išdvės?
Esu panirusi abejonėse ir naujų pirkimų apmąstymuose.
Dabar esu visai be nuotaikos ir pasimetusi. Praktiškai be testų turbūt ir neįmanoma išsiaiškinti kokia kvaraba mano žuvinėlius nugaišino. Reikėtų nusipirkti naujus, tik nebežinau ar pirkti vėl neonus. Labai jų noriu, bet jei vėl taip išdvės?
Esu panirusi abejonėse ir naujų pirkimų apmąstymuose.
Dilma,kaip su Jūmis susisiekti,ar dar duosite augalų?
Mano el.paštas - vika61@inbox.lt
.
Nupirko tėvai oro kompresorių ir magnetą stiklui valyti
.
Dar augaliukų iš Dilmos gausiu
,tai visai fantastika.Akvariumas su pilna įranga bus
.Dabar stiklai blizga.Vakar dumblius išrankiojom,sraiges išėmėm,ale vistiek visų pilna
. Įsigijom visus 3 in 1 .

QUOTE(Aira2 @ 2015 03 05, 18:14)
Dilma,kaip su Jūmis susisiekti,ar dar duosite augalų?
.
.
,tai visai fantastika.Akvariumas su pilna įranga bus
.Dabar stiklai blizga.Vakar dumblius išrankiojom,sraiges išėmėm,ale vistiek visų pilna
. Įsigijom visus 3 in 1 .

Aira. AIRA!! AAA!!! Nu kam ta nesamoninga magnetuka pirkot???

Sraiges tai kokia savaite reiks parankiot netinginiaujant: kai tik pamatai,- tai ir raitojies rankove. Paskum dings arba bent jau drastiskai sumazes. Tik reik rankiot.
Ka daryt su dumbliais tycia nepatarinesiu nes "pagerintoja" supylei

O ka reiskia "visus 3 in 1"?