Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Neseniai skaičiau Klimaičio straipsnį, dabar "ant greitųjų" nerandu, jei pavyks atrasti, įkelsiu nuorodą. Tema apie tai, kaip keičiasi akvariumas, jam senstant, kokie augalai kada geriau jame auga, ką sodinti į "jaunus", o ką į "pagyvenusius" smile.gif Tai jis minėjo, kad akvariumas pasensta, priklausomai nuo įvairių aplinkybių per 2 - 5 metus, ir tada jame BŪTINA daryt restartą. Aišku, vandens dalį seno pasilikt reikia .
p.s. radau smile.gif

straipsnis - puslapyje reik paeiti žemyn, 2013 metų balandžio 17 d įrašas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 13 kovo 2015 - 14:59
QUOTE(Dilma @ 2015 03 13, 13:15)
irnesakyk.gif aš visą akvariumą noriu keist mastau.gif biggrin.gif

Į kiek litrų? bigsmile.gif Kuo didesnis - tuo fainesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 13, 15:57)
Į kiek litrų?    bigsmile.gif  Kuo didesnis - tuo fainesnis    thumbup.gif

Neeee, maziukas geriau!!! Vanduo taupos!!! drinks_cheers.gif Ir zuvu maziau reikia, ir smelio... ax.gif
Ziuriu atsilo oras - pakilo noras? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 13, 16:57)
  Kuo didesnis - tuo fainesnis    thumbup.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 13, 17:06)
Neeee, maziukas geriau!!!

o geriausia DU - vienas didelis, vienas mažiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 13, 16:06)
Neeee, maziukas geriau!!! Vanduo taupos!!!  drinks_cheers.gif  Ir zuvu maziau reikia, ir smelio...  ax.gif
Ziuriu atsilo oras - pakilo noras?  bigsmile.gif

O Jūs vandenį taupot? bigsmile.gif O aš ne ! Pilstau litrus ir nekreipiu dėmesio.O beto kur pilietiškumo dieną praleidot ? Aš gyvūnų prieglaudoj 4u.gif .Ten žiauriai faina thumbup.gif .Privežiau maisto,pinigų paaukojau...ir dovanų gavau .Aprodė narvus,gyvius į vidų įleido thumbup.gif .
O fainiausiai tai rungtynės ... ir mūsų komanda laimėjo thumbup.gif ...
Nuotraukų parsivežiau ( jei norite pamatyti eikite į mano psl. "Gyvūnų mylėtojų bendruomenė" https://www.facebook...432809690197294 ) .
Atsakyti
Aira, Aira...Neužtenka gyvūnus mylėt, reik ir apie ribotus gamtos išteklius pagalvoti smile.gif O Arvydas daugką parašo juoko formoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 03 13, 16:17)
o geriausia DU - vienas didelis, vienas mažiukas  thumbup.gif

geriau du-vienas didelis ir antras didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 13, 16:42)
  O aš ne ! Pilstau litrus ir nekreipiu dėmesio.O beto kur pilietiškumo dieną praleidot ? Aš gyvūnų prieglaudoj 

----------------------------------------------------
bigsmile.gif drinks_cheers.gif
As prie Zoologijos sodo gyvenu, bet i narvus manes nepriima verysad.gif Baisus esu.
O Pilitieskumo diena (beje, kada jin) tai turbut kaip visuomet ... drinks_cheers.gif Vogiau, kad oligarchams maziau liktu blush2.gif ir paskui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
P.S. Kai i musu kaima atveza snapso, kolukieciai is karto viska isperka, o girtuokliams nieko nebelieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 03 13, 17:00)
Aira, Aira...Neužtenka gyvūnus mylėt, reik ir apie ribotus gamtos išteklius pagalvoti smile.gif O Arvydas daugką parašo juoko formoj smile.gif

Nu aš nepalieku visą dieną atsukto čiaupo biggrin.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 13, 15:57)
Į kiek litrų?    bigsmile.gif  Kuo didesnis - tuo fainesnis    thumbup.gif

as ne į litrus. as į metrus noriu keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 03 13, 17:37)
as ne į litrus.  as į metrus noriu keist biggrin.gif

g.gif O kiek i metra telpa bokalu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 13, 18:47)
g.gif  O kiek i metra telpa bokalu?  bigsmile.gif

Jei neklystu - dešimt biggrin.gif