Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 13:19)
Raudonpilvė Papūgėlė - Pelvicachromis Pulcher  4u.gif
Koralų pas mane nėra, ten akmuo toks per vidurį akvariumo, o kampe dirbtinis koralas.

Nzn ar startui Daivos isvardinta misraine labai jau taip gerai neuzstartintam akvui. Juo lab neonai... (Reik tiketis ne per karta viska suleis). O ir helena... Vat kaip tik geriausiu talkininkiu melaniju ir pasigedau sarase, bet helenos tas gerietes juk momentaliai issiurbs doh.gif
-------------------
Nu ir durnos, kad neviret. doh.gif Va jums tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 16, 15:47)
Nzn ar startui Daivos isvardinta misraine labai jau taip gerai neuzstartintam akvui. Juo lab neonai... (Reik tiketis ne per karta viska suleis). O ir helena... Vat kaip tik geriausiu talkininkiu melaniju ir pasigedau sarase, bet helenos tas gerietes juk momentaliai issiurbs  doh.gif
-------------------
Nu ir durnos, kad neviret.  doh.gif  Va jums  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Oi ne ne, aš viso to sąrašo nežadu suleist, tik renkuosi iš jų kurias įleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 13:42)
Tikrai?  bigsmile.gif  Labai norėčiau  4u.gif
Papildyta:
Ačiū, jau man linksmiau ir ramiau  smile.gif

sakyk ko ir kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 13:42)
Tikrai?  bigsmile.gif  Labai norėčiau  4u.gif
Papildyta:
Ačiū, jau man linksmiau ir ramiau  smile.gif

Dar paziek sitos temos skelbimuose perku/parduodu. Berods vakar vilniete nuo Justiniskiu papigiaja (greiciausiai dovanai) nereikliu augaliuku grazu buketa siule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 03 16, 15:52)
sakyk ko ir kiek biggrin.gif

Porą Helenų man būtu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 13:56)
Porą Helenų man būtu gerai  smile.gif

Garra rufos nenori?
Ok, duosiu helėnių, bet žinok, kad su jom melanijų neturėsi. Mano visas suėdė...migom....
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2015 03 15, 16:43)
Del butinumo galetume gincytis iki pajuodimo, bet as visada nusileidziu smile.gif

Nu nea, gincytis nereik, geriau diskutuojant prieit bendros logiskos tiesos wink.gif
As turejau keleta pavyzdeliu be filtro, neblogai jie gyvavo, nieks nemyriojo, bet vaizdelis, vandens kokybe itaisius filtra zeeeenkliai pagerejo...
-------------
Planarijas eda kai kurios labirintines, bet tik isalkusios, nes britkus-siurkstus tas daiktas. Klimaitis rekomendavo makropodus ir gaidzius antru numeriu...guramiai nelabai.
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 03 16, 15:57)
Garra rufos nenori?
Ok, duosiu helėnių, bet žinok, kad su jom melanijų neturėsi. Mano visas suėdė...migom....

Garra rufos neketinau augint biggrin.gif
O blogai,kad melanijų neturėsiu?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 14:05)
Na susidariau patinkančių žuvyčių sąrašą:
Gupijos, Neonai, Papūgėlės, Jo-jo Botia, Microgeophagus ramirezi vualinis, Leliusas, Carinotetraodon travancoricus, Ancistrus, sraigė Helena, Mikrorazbora galaxy, Microgeophagus ramirezi balloon.

ramirezių geriau atsisakyk,jie labai lepūs,tikrai ne pradedančiam ir ne naujam akvariumui,be to,jiem reikia temp 27-29 akvariume

QUOTE(Dilma @ 2015 03 16, 14:09)
Ir tuos koralus išimkit - berods, jie kietina vandenį, kaip ir kriauklės. Nu ir šiaip, ne iš to biotopo biggrin.gif

drinks_cheers.gif Būtų daug gražiau,jei vietoj tų baltų akmenų ir negyvo koralo,kurie dar ir vandenį kietina,būtų augalai
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 03 16, 16:03)
ramirezių geriau atsisakyk,jie labai lepūs,tikrai ne pradedančiam ir ne naujam akvariumui,be to,jiem reikia temp 27-29 akvariume
drinks_cheers.gif Būtų daug gražiau,jei vietoj tų baltų akmenų ir negyvo koralo,kurie dar ir vandenį kietina,būtų augalai

Jo ir man gražiau daugiau augalų... Vėliau išimsiu tą dirbtini koralą.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 03 16, 14:01)
Garra rufos neketinau augint  biggrin.gif
O blogai,kad melanijų neturėsiu?

helėnės nuostabu, kai reikia išnaikinti kitas sraiges, jos sunaikina jas VISAS.
Melanijos gruntui gerai, purena. Tai kai nebėr parazitkų sraigių, geriau gal melanijos.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 03 16, 14:03)

Ten gi smiltainis! Nieko jis vandeniui nedaro (kaip ir dirbtinis koralas) tik ilgainiui pats pradeda po biski trupet. Bet nusisiurbia tas "smeliukas" ir psio. O korala tik del dizaino reikia ismest: kazkaip nei sis, nei tas kai beveik naturalioj kudroj plasmasionkas plaukioja rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(M.K. @ 2015 03 16, 14:10)
helėnės nuostabu, kai reikia išnaikinti kitas sraiges, jos sunaikina jas VISAS. 
Melanijos gruntui gerai, purena. Tai kai nebėr parazitkų sraigių, geriau gal melanijos.

Jo, jo! lotuliukas.gif Helenes nuostabus dalykas kai jau rankiniu budu parazitiniu sraigiu atsikratyt nebeimanoma, bet siaip jos... ni piski, ni siski. Nei ten to grozio, nei ten to gerio. Del grazumo neprilygstamos ampuliarijos, o del pagalbos akvariumistui - melanijoms ner lygiu!! (Turbut net ancitrusai maziau gerio padaro) ax.gif
Atsakyti