QUOTE(Hmmm... @ 2015 05 12, 07:28)
Kitaip tariant Dievui galima priskirti visa tai, kas gerai. O kas blogai, tai jau ne jo reikalas, ne jo atsakomybė, jis nekaltas - aplinka kalta? Patogi pozicija... ne?
Man nereikia, kad už rankos vestų. Bet mano tėvai niekada nestovėtų ir ramiu veidu nežiūrėtų, kaip mane kas nors kankina, kaip mane niekuo dėtą žudo, kaip mane sunaikina baisi liga, kaip aš skęstu, kaip aš degu. Jei tik galėtų ką nors padaryti, jie ką nors tikrai darytų. Ir tikrai nesakytų - oj, matai, koks nevykęs to žudiko pasirinkimas... ajajai... matai, kaip negerai gavos... blogas berniukas, į dangų nepriimsim

Ne visa, kas blogo įvyksta žmogaus gyvenime, yra jo paties pasirinkimas. Absoliuti dauguma nelaimių įvyksta be nukentėjusio žmogaus valios.
Tai jo, aš tą ir bandau daryt

Diskutuot apie momentus, kurie man "nesueina". Pasikartosiu, nes kažkada jau sakiau, aš tikrai nenoriu iš nieko atimti tikėjimo ir man tikrai netrukdo nė vienas, kas tiki. Aš tik bandau suprast, kaip jie sugeba tą tikėjimą išlaikyt tokį, koks yra ir kaip žmonės aiškina tam tikrus man nesuvokiamus reiškinius
Hmmm, bet tavo aprasyti atvejai parodo zmoniu ziauruma ( kankinimas, zudymas...)kodel turetume galvoti, kad tai Dievo kalte ?
Cunamiai, vyksta prie vandens, zemes drebejimai irgi daznesni, kur zemes pluta deformuojasi stipriau, zinoma kartais zmoniu darbai ir tai sujaukia, kodel turetume tokiais dalykais kaltinti Dieva? Gal kazkam taip patogiau
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..