Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2015 03 06, 11:40)
nesupykit gal neturiu teisės rašyti..ale net du kartus paskaičiau žinutę  ax.gif  siuntimas per lpexpress 1,45 eur kainuoja.. gal nežinojot  4u.gif

as irgi nesupratau, keli eurai, o realiai jau visai ne keli, bet rase uz darba, laika, siuntima.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 03 06, 12:40)
nesupykit gal neturiu teisės rašyti..ale net du kartus paskaičiau žinutę  ax.gif  siuntimas per lpexpress 1,45 eur kainuoja.. gal nežinojot  4u.gif

Man iki postkomato važiuot keli km, kainuoja kuras, laikas, o kurjeris atvažiuoja į namus ir pasiima ir nieko nekainuoja grąžinimas. Nepykstu, jei užsiimu užsakymo rinkimu tai ir nieko nesakau, galiu sųst, bet šiuo atveju man patogiau grąžint. Norit, atvažiuokit, parduosiu už tiek kiek pirkau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 03 06, 12:40)

Taigi parasyta, kad uz darba noretu keliu euru, ne vien uz siuntima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 03 06, 12:26)
Mergaitės, kur pigiau galima nusipirkti tokio dalyko nuo erkių http://www.amazon.fr...ywords=advantix
ir organinių skystų trąšų skirtų agurkams ir pomidorams
4u.gif

As perku šuniui advantix www.cocoonencenter.uk .man zymiai pigiau nei lietuvoj gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 03 06, 12:53)
Taigi parasyta, kad uz darba noretu keliu euru, ne vien uz siuntima  mirksiukas.gif

Terminalu siust apklijuoji izoliacija ir wualia ! Nei paste stovet nereik smile.gif
Keli eur anot nares yra 7 eur smile.gif o ne 2 eur wink.gif as tik siaip pastebejima parasiau. Man iki terminalo ne keli km. O daugiau smile.gif bet niekad cia besijungianciom ar cia perkanciom merginom papildomai neskaiciuoju net eur papildomai smile.gif tik paprasiau kazkada bent 35cnt iz siuntimo maisiuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 06 kovo 2015 - 12:03
O kaip kazin HELEN firmos batu dydziai? Nusiziurejau balerinkes wub.gif

Atsiprasau, temas sumaisiau blush2.gif Bet jei yra Yoox eksperciu, buciau dekinga uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eeglijaa: 06 kovo 2015 - 12:07
QUOTE(Bluntė @ 2015 03 06, 13:00)
Terminalu siust apklijuoji izoliacija ir wualia ! Nei paste stovet nereik smile.gif
Keli eur anot nares yra 7 eur smile.gif man atrodo daugoka. as tik siaip pastebejima parasiau. Man iki terminalo ne keli km. O daugiau smile.gif bet niekad cia besijungianciom ar cia perkanciom  merginom papildomai neskaiciuoju net eur papildomai smile.gif tik paprasiau kazkada bent 35cnt iz siuntimo maisiuka smile.gif

Tai čia niekas ir nesikooperavo, kai kooperuojasi tai ir persiunčiu be jokių mokesčių biggrin.gif . Tai gal skelbimų temose pradėkit aiškinti kiek kas užsidirba parduodamas. Jei renku, tai dažniausiai ir rašau, kad nepersiuntinėju, nes man nepatogu ir toli iki terminalo. Viskas, nesiunčiu ir šių kitur, jei tik šiaulietė kokia atsiras iki 14 val atiduodu, po 14 kviečiu kurjerį.
P.s. dar ir sergu, lovoj guliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 kovo 2015 - 12:22
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 06, 13:05)
Tai čia niekas ir nesikooperavo, kai kooperuojasi tai ir persiunčiu be jokių mokesčių biggrin.gif . Tai gal skelbimų temose pradėkit aiškinti kiek kas užsidirba parduodamas.

Sutikit kad cia ne skelbimu tema ax.gif
Atsakyti
Mergaiciai, tai niekam nieko nereik is cia? berzu aliejaus nuo celiulito???? pavasaris atein biggrin.gif reik linijom rupytis biggrin.gif

https://www.sonnen-a...online-shop.de/
Atsakyti
Panos, help 4u.gif
Kelias dienas medituoju ties vertbaudet kelnem berniukui ir nezinau koki dydi imti kai ugis 127.5 cm - 8 ar 9 years? doh.gif
Gal kas turite tokiu dydziu kelnes ir galite parasyti ju ilgi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 06, 12:13)
Mergaiciai, tai niekam nieko nereik is cia? berzu aliejaus nuo celiulito???? pavasaris atein biggrin.gif reik linijom rupytis biggrin.gif

https://www.sonnen-a...online-shop.de/

Visos cia mes grazios. irnesakyk.gif biggrin.gif Tu geriau Rapunzeli parink, nes Violey niekas neperka. Man salotu mixas jau visai baigiasi, tuoj badausiu. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 06, 13:20)
Visos cia mes grazios.  irnesakyk.gif  biggrin.gif  Tu geriau Rapunzeli parink, nes Violey niekas neperka. Man salotu mixas jau visai baigiasi, tuoj badausiu.  doh.gif  biggrin.gif

perkam sakai rapunzeli? nu perkam tai perkam biggrin.gif

RENKAM IS

https://shop.rapunzel.de/ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 kovo 2015 - 12:24