Rapunzelis nupirktas. Tik labai jau tingiu rasyt
kada nors pirmadieni atsiusiu saskaitas
QUOTE(JMD @ 2015 03 07, 20:47)
Rapunzelis nupirktas. Tik labai jau tingiu rasyt
kada nors pirmadieni atsiusiu saskaitas 
Laba
Gal kuri turit uniqlo vaikiska striuke 5-6 metam, ir galetumet parasyt koks rankoves ilgis nuo pazastuko? Nes savo mergickai kelias jau turiu ir rankoves gerokai virs rieso kauliuku
Yra mergyte 4 metu (107 cm ugio), o striukes skirtos 5 metam pacios placios o rankoves trumpos Netinka nei gap, ON, nex)
Vaiksto kaip su maisais o rankoves trumpos..
Gal kuri turit uniqlo vaikiska striuke 5-6 metam, ir galetumet parasyt koks rankoves ilgis nuo pazastuko? Nes savo mergickai kelias jau turiu ir rankoves gerokai virs rieso kauliuku
QUOTE(vavute11 @ 2015 03 07, 19:55)
Laba
Yra mergyte 4 metu (107 cm ugio), o striukes skirtos 5 metam pacios placios o rankoves trumpos Netinka nei gap, ON, nex)
Vaiksto kaip su maisais o rankoves trumpos..
turiu daug rubu 5-6, bet striuke turiu 7-8 metam, rankoves ilgis nuo pazastuko 36 cm
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 07, 15:47)
o kaip tai padaryti
, krepsi stovi daiktas einant link apmokejimo pliusuoja nauja siuntimo kaina 
QUOTE(Audry @ 2015 03 07, 16:03)
Atsiprašau, aš ne visai tiksliai parašiau. Kol užsakymas nebuvo patvirtintas, aš skubiai be baudų jį atšaukiau, gavau patvirtinimą iš amazono, kad mano pirkinys buvo atšauktas, susidėjau naują krepšį su trūkstama preke ir pirkau dar kartą.
Papildyta:
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 07, 18:13)
Būtent taip
Jei atšaukiama pakankamai greitai, pinigų nepakabina.
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 03 07, 19:01)
Apsiraminau vadinasi jie nesamones rašo savo puslapyje ir klaidina žmones.
Tik dar nuojauta kužda kažin ar DNB virtualioji internetiniams apsipirkimams kortelė https://www.dnb.lt/l...ioji-mastercard neduotų man mažesnio kurso nei kreditinė Visa, esu tą virtualią turėjusi tai kursas buvo visų mažiausias su kuo besilygindavau ko beklausdavau, nu su šita man neaiškumai. Kaip sakoma nenurimsiu jaučiu išsiimsiu vėl tą internetinę ir įrodysiu sau ar tiesa ar ne
Tik dar nuojauta kužda kažin ar DNB virtualioji internetiniams apsipirkimams kortelė https://www.dnb.lt/l...ioji-mastercard neduotų man mažesnio kurso nei kreditinė Visa, esu tą virtualią turėjusi tai kursas buvo visų mažiausias su kuo besilygindavau ko beklausdavau, nu su šita man neaiškumai. Kaip sakoma nenurimsiu jaučiu išsiimsiu vėl tą internetinę ir įrodysiu sau ar tiesa ar ne
neverta, man pries savaite ar dvi (nebepamenu) nurase 1,39 ir visada nuraso didesniu
QUOTE(roka @ 2015 03 07, 19:16)
Atsiprašau, aš ne visai tiksliai parašiau. Kol užsakymas nebuvo patvirtintas, aš skubiai be baudų jį atšaukiau, gavau patvirtinimą iš amazono, kad mano pirkinys buvo atšauktas, susidėjau naują krepšį su trūkstama preke ir pirkau dar kartą.
Papildyta:
Būtent taip
Papildyta:
Būtent taip
Bet turbut nera garantijos, kad ta preke kuria atsauki vel atsiras uz ta pacia kaina
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 07, 19:13)
Ir aš niekur neradau, tai atšaukiau ir pakartojau iš naujo
. Na tik aišku pinigai rezerve prakabojo 2 sav., nes jau buvo speję rezervuoti
.
As naudojau koduka , todel atsaukineti nenorejau
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2015 03 07, 20:16)
Papildyta:
Būtent taip
Papildyta:
Būtent taip
Viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2015 03 07, 20:37)
Bet turbut nera garantijos, kad ta preke kuria atsauki vel atsiras uz ta pacia kaina
Cia aktualu, jei pirkai pvz paskutine reikiamos ismieros batu pora uz laaabai gera kaina. Kazin atsaukus, ta pora atsiranda ju puslapy vel uz ta pacia kaina? 
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 07, 16:43)
Calvin klein lupdaziu mamai reik
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 07, 19:57)
Rytoj užsakinėsiu iš www.cocooncenter.co.uk (skubiu siuntimu) Tik Vilnius.
Atsiėmimas Bajorų kalvose arba prie pc Europa.
tvarkingų krepšelių (vardas, pavardė, nicas, tel.) laukiu el. paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com
Atsiėmimas Bajorų kalvose arba prie pc Europa.
tvarkingų krepšelių (vardas, pavardė, nicas, tel.) laukiu el. paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com
kiek pas juos shipas skubiu siuntimu?
QUOTE(antaja @ 2015 03 07, 21:06)
kiek pas juos shipas skubiu siuntimu?
surinkus krepšelį už 199 eur siuntimas iš www.cocooncenter.co.uk į LT nemokamas