Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Man ir su yoxx bedos smile.gif
Griztu namo, kabo lapukas, kad buvo kurjeris ir nerado namie, ir dar liko 2 bandymai. Buvo jis puse 2. Tai as tokiu metu niekada namie nebusiu. Nei nepaskambino, nei numerio nepaliko. Tai kaip man atspet kada jo kitas bandymas ? Sunervyjo verysad.gif

Kiek is LT kurjeriai prekes vezdavo, tai pirma pasiskambina ir susitariam.

Cia man visai nepatiko tokia sistema. Tai jei man batu taip ir neatiduos, jie gris atgal i parduotuve? o pinigus ar grazins? wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 03 09, 16:52)
Man ir su yoxx bedos  smile.gif
Griztu namo, kabo lapukas, kad buvo kurjeris ir nerado namie, ir dar liko 2 bandymai. Buvo jis puse 2. Tai as tokiu metu niekada namie nebusiu. Nei nepaskambino, nei numerio nepaliko. Tai kaip man atspet kada jo kitas bandymas ? Sunervyjo  verysad.gif

Kiek is LT kurjeriai prekes vezdavo, tai pirma pasiskambina ir susitariam.

Cia man visai nepatiko tokia sistema. Tai jei man batu taip ir neatiduos, jie gris atgal i parduotuve? o pinigus ar grazins? wub.gif

Aciu 4u.gif
man paskambino, suderinom kitą vietą
jie ant to lapuko turėjo kontaktus palikti, pažiūrėkit
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 09, 13:55)
sveikos, ir vel ieskau kompanijos arba kas sau uzsakys ASDA food smile.gif)
labai geruciai tie kiausiniai Velykoms smile.gif
pareklamuosiu http://groceries.asd...ct/910001675474

Vilnius

Zadu uzsakineti is asda 4u.gif tik nezinau, kuriomis dienomis galima rinktis pristatyma pas tuki g.gif priimciau 1-2 mergaites mokesciams padidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 09, 16:41)
15 dienu nuo gavimo datos ?

Taip
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 09, 17:55)
man paskambino, suderinom kitą vietą
jie ant to lapuko turėjo kontaktus palikti, pažiūrėkit

Ten tik ups tarnybos numeris, kuriuo paskambinau, nieko man taip ir nepasake konkretaus, tik kad galiu atvaziuot i Vilniu ar i Kauna pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 09, 16:57)
Zadu uzsakineti is asda 4u.gif  tik nezinau, kuriomis dienomis galima rinktis pristatyma pas tuki g.gif  priimciau 1-2 mergaites mokesciams padidalinti 4u.gif

Kolkas daugiau nepriimu, jau yra 2 mergytes drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Kokiu fainiu kiausiniu yra thumbup.gif drinks_cheers.gif
http://groceries.asd.....ch/easter egg
Atsakyti
Merginos, jus cia viska zinot smile.gif

noriu uzsisakyti is benettono pirmam apsipirkimui 15 proc nuolaida. pardej mano dydzio near striukes cia pas mus, o ir pigiau gaunasi.
viska suvedu, korteles duomenis, saugos koda, nu viska ko praso, paspaudziu tvirtinti, ir ismeta uzsara you will be redirected. ir vel I krepseli numeta mane.
vakar dariau viskas pavyko, bet pacio banko apsaugos koda blogai suvedziau, tai tipo uzblokavo, bet banke sake, kad viskas ten ok. tai nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 03 09, 16:30)
su yoox man yra taip buvę, kad dingo laukelis kur nuolaidos kodą reik suvest. Tai tiesiog pakeiskite šalį tarkim iš LT, į USA, tada vėl atkeiskit, prisiloginkit iš naujo, turėtų atsirasti

Ačiū pavyko thumbup.gif
Atsakyti
prisijungčiau ir aš prie asdos gloceries, minion kiaušinių biggrin.gif

3 vnt. paimčiau, Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augustinuke: 09 kovo 2015 - 18:50
Merginos, o yra asdoj kazkoks sumos limitas perkant maista g.gif jei vis 100 svaru normaliai praleidzia g.gif
Atsakyti
REnku ASDA groceries. Vilnius. SEB bankas. Siusiu per TUKI
malgozata_jezulevic@yahoo.com
Papildyta:
o del tu kiasiniu ka nemate tai didele dezute ir joje zaislas/puodukas arba dar kas nors plius didelis kiausinis smile.gif vaikams super patiko. tik nepamirskite kad Svaras pabrango pliu prisides uz siuntima po ~1,5 /2 eur. wink.gif (man paskutini karta isejo 17 kg is ASDOS biggrin.gif is kur ??? biggrin.gifD)
Atsakyti
pirksiu is sportdirecto. priimciau pora mergaiciu siuntimui pasidalinti iki LT.
Vilnius / Fabijoniskes
krepselius siuskit man i el.pasta jurga205@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliukas: 09 kovo 2015 - 20:08