Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Norėtume, pasiūlyti savo auklę, kuri mūsų dukrytę prižiūrėjo, net 3,5 metų. Auklė pas mus dirbs iki liepos mėn. pradžios. 
Auklė labai pareiginga, atsakinga, mokanti bendrauti su vaikais. Prižiūrėjo prieš tai mūsų pažįstamų vaiką. Atsiliepimai buvo taip pat geri. Turi daug patirties su mažais vaikais, moka gaminti valgyti. Užsiima su vaiku, daug ko išmokė. 
Auklė ieško ne ligos atveju, o pastovaus darbo. Jei kažką domina galite skambinti auklei telefonu 866377037. 

Atsakyti

Sveiki, nuo rudens paleidžiame savo auklytę Janiną, nes keliausime į darželį. 🙂  Bendravome du metus, taigi galiu užtikrintai pasakyti, kad rekomenduojame patikimą ir tikrai gerą žmogų jūsų mažyliui. Auklė turi daugiametę patirtį su vaikais, žino daug apie juos, myli, domisi, rūpinasi sveikata, užsiima mažuosius lavinančia veikla, išmano apie sveiką ir įvairų maistą vaikučiams. Labai daug laiko praleidžia su vaiku lauke. Jei domina ir norite daugiau informacijos ir kontaktų mano tel.  8 651 90252 🙂 Vieta: Kaunas.

Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2015 03 13, 20:37)
laba. ieskau ir as aukles darbo. galiu but valandine ligos atveju ar visa diena ir savaitgaliais. patirti turiu net su kudikeliais galiu priziuret viena ar du ar net trys vaikiukus. Megstu zaist piest su vaikiukais eit pasivaiksciot gamint net namus galiu aptvarkyt kol mazylis miega pietu.


Sveiki,
Radau jusu sena skelbima. Jus dar dirbat? Is kur esat, nepatogu klausti, bet kokio amziaus?
Aciu, Sigita
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2015 03 29, 15:03)
Sveikos šiuo metu ieškau skubiai auklytės darbo.Galiu prižiūrėti jūsų vaikučius arba puse darbo,dienos arba pilna diena.Gyvenu dainavos rajone,tai tiktu aplinkiniai rajonai krevės pr,saulėtikis,kalniečiai,eiguliai.Turiu patirties nemažai su vaikučiais,esu dirbus daržely vaikų,ir auklė dirbus.Labai lauksiu,gal kam prireiks mano pagalbos Mano tel.nr.860971839

Sveiki, radau jūsų senq zinute del.aukles darbo, dar dirbate?
Aciu, Sigita
Atsakyti
QUOTE(q-ievute @ 2015 06 19, 10:47)
Sveiki, Ieškau auklės darbo. Esu studentė- studijuoju teisę ir policijos veiklą (jūsų vaikutis bus patikimose rankose), šiuo metu baigiau 3 kursa, nors ir dirbu 0,5 etatu, turiu daug laisvo laiko, tad laisvalaikiu galėčiau pasaugoti jūsų mažučius. Turiu patirties, ne kartą prižiūrėjau įvairaus amžiaus vaikus (nuo pusės metų iki penkerių metukų). Jau uzauginti 4 vaikiukai vien per pastaruosius kelerius metus Esu atsakinga, kūrybinga, jūsų vaikutis tikrai nenuobodžiaus su manimi. Gyvenu netoli prekybos centro "SAVAS",galiu ir i kitus mikrorajonus pavažinėti jei tik tinka tėveliams.Šiuo metu galiu pasitarnauti tiek darbo dienomis tiek savaitgaliais susiderinusi su savo darbu (paprastai savo darbe dirbu vakarais 17-21 val). Galiu būti tiek valandinė, tiek nuolatinė auklytė. Taip pat nesunku ir savaitgaliais pagelbėti ar vakarais ilgiau pabūti, aišku  iš anksto susitarus smile.gif

Auklė Ieva smile.gif

Sveiki, ieskome valandines aukles.ar dar tebedirbat?
Aciu, Sigita
?
Atsakyti
QUOTE(kristinag123 @ 2017 05 26, 18:45)
<p>Sveiki, jei ieskote aukles esu jusu paslaugoms, tel pasiteiravimui :867968988</p>

Sveiki, ar dirbate aukke?
Sigita
Atsakyti
QUOTE(Stinta @ 2018 06 06, 10:34)
<p>Sveiki, nuo rudens paleidžiame savo auklytę Janiną, nes keliausime į darželį. 🙂  Bendravome du metus, taigi galiu užtikrintai pasakyti, kad rekomenduojame patikimą ir tikrai gerą žmogų jūsų mažyliui. Auklė turi daugiametę patirtį su vaikais, žino daug apie juos, myli, domisi, rūpinasi sveikata, užsiima mažuosius lavinančia veikla, išmano apie sveiką ir įvairų maistą vaikučiams. Labai daug laiko praleidžia su vaiku lauke. Jei domina ir norite daugiau informacijos ir kontaktų mano tel.  8 651 90252 🙂 Vieta: Kaunas.</p>

Sveiki, o valandinis darbas tiktu?
Atsakyti
Laba diena, reikalinga aukle musu 2 metu pricesytei. Lanko Vilte dabar darzeli, bet ligos atveju ieskome auklytes, taip pat jei nespesim paimti is darziuko ar vakarais pabuti reiktu.
Mano tel butu 868602262
Atsakyti
Sveiki,ieškau laikomo auklės darbo vakarais darbo dienomis- ne ligos atvejui.Galiu dirbti nuo 18 iki 20 val.Dėl vaikučio amžiaus- ne jaunesnis,kaip poros metukų.Esu nevairuojanti.Žalingų įpročių neturiu.Tiktų Taikos pr,.Savanorių pr,Krėvės pr.ir panašiai.Į az.Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2018 02 09, 13:28)
smile.gif Ieškau auklės darbo rytais,darbo d, ne visai darbo savaitei.Tik nuo metukų amžiaus vaikučiui,ne ligos atvejui.Patogiausia - Kalniečiai,Savanorių pr,Petrašiūnai.Didelio užmokesčio neprašau .Esu ramaus būdo,atsakinga, be ydingų įpročių , nevairuojanti,vyresnio amžiaus,patyrimas( savi ir giminų vaikai, bei Vaikų dienos centras_.868398997, atsakau ir sms.Ieškau nuo vasario pabaigos ,gali būti ir tik mėnesiui,pan.

Šiuo metu ieškau auklės darbelio nuo šių dienų iki gruodžio vidurio 2-4 valandas, ne ilgiau , geriausai- kad rytais - tik darbo dienomis.
Atsakyti

Ieškome auklės 3metukų mergaitei ligos atveju.

Gyvename Panemunėje - geriausiai būtų iš aplinkinių rajonų.

skambinti 8-656-20230

Atsakyti
Sveiki.
Nuo sekančios savaitės ieškau auklės-draugės šeštokei. Darbas būtų maždaug nuo 13-14val - 3-4 val per dieną. Reikėtų palydėti vaiką iš mokyklos (Griniaus progimnazija) į namus (prie Klinikų), padėti paruošti pamokas, jei reikia palydėti i būrelį.
Atsakyti