Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Marijukas @ 2015 04 07, 20:43)
Sveikinu ugnne, Kwarkle puiki diena Jums smile.gif4u.gif kekiaujat į Ameriką vienos? Kokie tolimesni planai ?

Shantaram, aš esu prie laukiančių gegužės 5 smile.gif

Tai eisim trise smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 04 07, 19:56)
Tai eisim trise smile.gifsmile.gif

Ne , aš gegužės 5 laukiu ne pokalbio , gal ne taip supratau Shantaram, arba primiršau, kad prie laimėjusių yra. Šiais metais gegužės penktą skelbs laimėtojus smile.gif tai aš dar tik lošiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2015 04 07, 20:59)
Ne , aš gegužės 5 laukiu ne pokalbio , gal ne taip supratau Shantaram, arba primiršau, kad prie laimėjusių yra. Šiais metais gegužės penktą skelbs laimėtojus smile.gif tai aš dar tik lošiu smile.gif

Na tada Jums linkiu kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš ir dar tik laukiu laimėjimo, bet širdy llabai tikiu, kad pasiseks smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Labos,

TURIU LABAI RIMTA KLAUSIMA JAU ESANCIOMS IR TAXUS DEKLARAVUSIOMS MAMYTEMS

Uzsipildem per TurboTax online federal ir state tax formas... bet va ten buvo viena dalis apie gyvenima uzsieny (t.y. ne JAV)... nu mes pazymejom, kad JAV gyvenom 2014m 6 men ir maziau. Bet kitas klausimas buvo ar turime ne JAV bankuose saskaitu ir ar gavome pajamu ne JAV... mes pazymejom kad ne, bet gi dbr klausimas nerima kelia g.gif g.gif

Kaip jus deklaravot ypac pirmaisiais metais, kai nebuvo pilnu JAV dirbtu ir pragyventu metu?

Mes gi Lietuvai dar paskutines deklaracijas pateiksim i VMI apie gautas pajamas iki isvykimo.

Please, patarkit greiciau, nes formas beliko pasirasyt ir issiust... visus mokescius uz 2014 mums turetu sugrazint ax.gif

Galit ir i az atrasyt... bet koks patarimas labai appreciate 4u.gif
Atsakyti
Shantaram, pokalbyje dalyvaujanti moteris kalba labai gražiai angliškai, labai gražus ir raiškus tarimas, neskuba, nenukerta galuniu, puikiai artikuliuoja. Viska suprasi be problemu.

Marijukas,aciu, bet dar reikia pasa su anspauduku rankose laikyti, tada jau bus galima ir drinks_cheers.gif
As keliauju viena, varysiu i Niujorka, tik si miesta ir pazistu. Bustas ir darbas artimiausi planai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai ugnnei, Kwarklei!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip jums faina! As prie laukianciuju geguzes 5 d traukimo rezultatu rolleyes.gif Och kaip laukiam.......
Atsakyti
QUOTE(Kwarkle @ 2015 04 08, 08:58)
Shantaram, pokalbyje dalyvaujanti moteris kalba labai gražiai angliškai, labai gražus ir raiškus tarimas, neskuba, nenukerta galuniu, puikiai artikuliuoja. Viska suprasi be problemu.

Marijukas,aciu, bet dar reikia pasa su anspauduku rankose laikyti, tada jau bus galima ir drinks_cheers.gif
As keliauju viena, varysiu i Niujorka, tik si miesta ir pazistu. Bustas ir darbas artimiausi planai  biggrin.gif

Oh Nujorkas ! Drąsus pasirinkimas kaip pirmai pradžiai smile.gif

Kas dėl pokalbių ir anglų kalbos ambasadoje, kiek pamenu būdavo galima ir lietuviškai pasirinkti kalbėti, jei jau visai blogai.

Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif
Gal ir galima kalbą pasirinkti, manęs nieks neklausė to, pati irgi ne. Bet kaip Kwarkle ir minėjo, moteris labai raiškiai kalba, o klausimai paprasti tad nėra ko bijoti smile.gif Aš pati žinau, kad kalbėdama klaidų padariau, nes nežinojau kokų linksnį panaudoti, tai bet kaip susakiau, bet nieks už tai irgi per pirštus nedavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kwarkle @ 2015 04 01, 08:50)
Na nezinau, va katik buvau Mindaugo 26, labai normaliai sureagavo, man dar net nespejus prasiziot jau pasake, jog viskas aisku, JAV ambasadai, ir kada bus paruosta paskambins.
Na jei nereikės tai nereikės, bet dėl visa ko turesiu..
Va po 04.07 tikrai galesiu pasakyti reikejo ar nereikejo smile.gif

Kwarkle noriu paklausti kas isduoda tokias pazymas karo prievoles tarnyba ar krasto apsaugos ministerija (cia ne man, cia vyrui smile.gif )o jei jis netarnaves ar jos vistiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2015 04 08, 09:32)
Kwarkle noriu paklausti kas isduoda tokias pazymas karo prievoles tarnyba ar krasto apsaugos ministerija (cia ne man, cia vyrui  smile.gif )o jei jis netarnaves ar jos vistiek reikia?

Mindaugo 26, už Mindaugo Maximos, dar pavažiavus toliau.. ten viskas viename, ir karo prievoles centras ir Lietuvos kariuomene. Užeisite i vidu, pasakysite ko Jums reikia ir palydės. Pažymas reikia turėti tik tiems kas tarnavę. (state.gov psl raso WHO HAVE BEEN SERVED..)
Vakar prieš mane buvo vyras,kurio klausė šios pažymos, jis netarnaves - taigi nieko ir neturejo.

Tarp kitko pažyma nemokama, dėl šventos ramybės važiuojant kada pro šalį galima ir pasiimti.
Papildyta:
QUOTE(ugnne @ 2015 04 08, 09:28)
Ačiū už sveikinimus smile.gif
Gal ir galima kalbą pasirinkti, manęs nieks neklausė to, pati irgi ne. Bet kaip Kwarkle ir minėjo, moteris labai raiškiai kalba, o klausimai paprasti tad nėra ko bijoti smile.gif Aš pati žinau, kad kalbėdama klaidų padariau, nes nežinojau kokų linksnį panaudoti, tai bet kaip susakiau, bet nieks už tai irgi per pirštus nedavė smile.gif

Tarp kitko manes irgi niekas neklause ar kalbu angliskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif matyt jau užkniso moterytes, prie mane VISI eje, niekas nekalbejo angliskai biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Jeigu reikia, klauskite, kiek žinau, pasakysiu ir netingesiu pasikartoti, nes puikiai suprantu koks nerimas laukiant pokalbio. Pati 3k perdeliojau popieriukus, kad tik viskas butu tvarkinga. Manau kas rimtai ziuri i si reikala, puikiai supranta apie ka as smile.gif
O dabar pradesiu paieskas online, butas, kambarys...+ darbas.
Pasidalinsiu linkais, gal ir Jums pravers.
Taip Niujorkas didelis ir brangus miestas, teko pagyventi neilgai but already in my heart. Puikus susisiekimas, daug zmoniu, vadinasi daug vartotoju, taigi ir darbo pasiula yra.

Ugnne, o tu viena varai?
Turi pas ka? ar miesta issirinkus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kwarkle: 08 balandžio 2015 - 09:49
QUOTE(Kwarkle @ 2015 04 08, 10:01)
Mindaugo 26, už Mindaugo Maximos, dar pavažiavus toliau.. ten viskas viename, ir karo prievoles centras ir Lietuvos kariuomene. Užeisite i vidu, pasakysite ko Jums reikia ir palydės. Pažymas reikia turėti tik tiems kas tarnavę. (state.gov psl raso WHO HAVE BEEN SERVED..)
Vakar prieš mane buvo vyras,kurio klausė šios pažymos, jis netarnaves - taigi nieko ir neturejo.

Tarp kitko pažyma nemokama, dėl šventos ramybės važiuojant kada pro šalį galima ir pasiimti.
Papildyta:
Tarp kitko manes irgi niekas neklause ar kalbu angliskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif matyt jau užkniso moterytes, prie mane VISI eje, niekas nekalbejo angliskai biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Jeigu reikia, klauskite, kiek žinau, pasakysiu ir netingesiu pasikartoti, nes puikiai suprantu koks nerimas laukiant pokalbio. Pati 3k perdeliojau popieriukus, kad tik viskas butu tvarkinga. Manau kas rimtai ziuri i si reikala, puikiai supranta apie ka as smile.gif
O dabar pradesiu paieskas online, butas, kambarys...+ darbas.
Pasidalinsiu linkais, gal ir Jums pravers.
Taip Niujorkas didelis ir brangus miestas, teko pagyventi neilgai but already in my heart. Puikus susisiekimas, daug zmoniu, vadinasi daug vartotoju, taigi ir darbo pasiula yra.

Ugnne, o tu viena varai?
Turi pas ka? ar miesta issirinkus?

Iš pirmo karto laimėjai GC? smile.gif esi ilgiau gyvenusi amerikoj ar tik keliavusi prieš tai ? Įdomu ką žmonės pasirenka išvykstant tenais, išvykti ir pradėti viską iš naujo, gal ką mokintis arba dirbti bet kokį darbą ar siekti savo specialybės ir pan smile.gif?
Atsakyti