QUOTE(Kwarkle @ 2015 03 31, 23:29)
Sveikos merginos,
As einu 04.07

Labai laukiu ir jau artejant laikui jauciu permusimus
Tikiuosi niekur nereikia registruotis iki 04.01. bent jau manau butu atejes oficialus ispejimas/pranesimas. ir nemanau kad ipusejus procesui keistu nuostatas.
Taigi mano medicinine jau BEVEIK praeita, beliko susirinkti skiepus.
Gydytoja Rūta Dovydaitienė - Polocko g., nuostabi. negaili nei patarimu nei laiko. Ir skanuotus dokumentus siunciau ir sms'ais datas susitikslinam. Na med apziura ji tikrai pasirupina extra puikiai galima del sito galvos visai nesukti, sakyciau svarbiausia susirinkti skiepus jeigu norite pinigu sutaupyti - jeigu ne, ar neturite laiko rankalioti- paskiepina viskuo vietoje, savo klinikoje.
Skaičiau visas turbut temas, bet visgi, kokius dokumentus ruošiate?
Aš esu susikrovusi papkutę (megstu geriau tureti visko perdag negu truktu siuo atveju):
1. Gimimo liudijimas + notaro patv. kopija su vertimu i ENG (cia jau kaip norit, as verciausi kad man butu ramu ir nereiketu lakstyt o FDRUK reikes)
2. Univero diplomas + notaro patv. kopija su vertimu i ENG
3. IŠRAŠAS IŠ ITARIAMU, KALTINAMU IR TEISTU ASMENU ŽINYBINIO REGISTRO APIE FIZINI ASMENI - notaro patv. kopija su vertimu ENG
4. Pasas
5. Atspausdintas pokalbio paskyrimo patvirtinimo laiškas (atsispausdinamas is entrant status check)
6. Atspausdinta DS-260 confirmation page.
7. ir 2 nuotraukas atitinkančias reikalavimus
Tik turiu klausima, sventai buvau isitikinus kad military record yra reikalinga tik vyrams ir kurie yra tarnave..nu bet zinot jau kai pokalbis ant ausu, visai sudvejojau..nuvarysiu rytoj i Mindaugo 26 kaip skalbia State.gov pls..paziuresiu ar pasijuoks is manes
MERGINOS AR NIEKO NEPAMIRSAU????Patikrinkit mano namu darbus
ACIU
As einu 04.07

Labai laukiu ir jau artejant laikui jauciu permusimus

Tikiuosi niekur nereikia registruotis iki 04.01. bent jau manau butu atejes oficialus ispejimas/pranesimas. ir nemanau kad ipusejus procesui keistu nuostatas.
Taigi mano medicinine jau BEVEIK praeita, beliko susirinkti skiepus.
Gydytoja Rūta Dovydaitienė - Polocko g., nuostabi. negaili nei patarimu nei laiko. Ir skanuotus dokumentus siunciau ir sms'ais datas susitikslinam. Na med apziura ji tikrai pasirupina extra puikiai galima del sito galvos visai nesukti, sakyciau svarbiausia susirinkti skiepus jeigu norite pinigu sutaupyti - jeigu ne, ar neturite laiko rankalioti- paskiepina viskuo vietoje, savo klinikoje.
Skaičiau visas turbut temas, bet visgi, kokius dokumentus ruošiate?
Aš esu susikrovusi papkutę (megstu geriau tureti visko perdag negu truktu siuo atveju):
1. Gimimo liudijimas + notaro patv. kopija su vertimu i ENG (cia jau kaip norit, as verciausi kad man butu ramu ir nereiketu lakstyt o FDRUK reikes)
2. Univero diplomas + notaro patv. kopija su vertimu i ENG
3. IŠRAŠAS IŠ ITARIAMU, KALTINAMU IR TEISTU ASMENU ŽINYBINIO REGISTRO APIE FIZINI ASMENI - notaro patv. kopija su vertimu ENG
4. Pasas
5. Atspausdintas pokalbio paskyrimo patvirtinimo laiškas (atsispausdinamas is entrant status check)
6. Atspausdinta DS-260 confirmation page.
7. ir 2 nuotraukas atitinkančias reikalavimus
Tik turiu klausima, sventai buvau isitikinus kad military record yra reikalinga tik vyrams ir kurie yra tarnave..nu bet zinot jau kai pokalbis ant ausu, visai sudvejojau..nuvarysiu rytoj i Mindaugo 26 kaip skalbia State.gov pls..paziuresiu ar pasijuoks is manes

MERGINOS AR NIEKO NEPAMIRSAU????Patikrinkit mano namu darbus

ACIU

O kartais nereikia tureti visu siu dokumentu kopiju? Nes toks reikalavimas yra nuejus i, ty ir paso bei kitu dokumentu.
http://travel.state....-documents.html
Cituoju:
"The applicant and each family member who will accompany the applicant to the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents listed below from an appropriate office, authority, or issuing entity in your country. You will also need to bring a photocopy of each document. You will be required to bring these documents to your visa interview at the U.S. Embassy or Consulate, along with any translations required."
Pataisykit jei klystu.