Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(*agnyte* @ 2015 03 31, 19:36)
aciu, bet pilneti ner cia ko biggrin.gif siaip ir nepilneju, pakolkas, esu priaugus gal kokius 4kg. smile.gif reikes biski palaukt, kol tos kasytes uzaugs, bet siaip labai dziaugiames abudu smile.gif

Nesakiau storet biggrin.gif, pilneti ameny turėjau, augint leliuka su jo namukų smile.gif

Aš tai i galą taip priaugdavau,kad viso 22 gaudavos su abiem beveik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cud@bury: 01 balandžio 2015 - 10:53
kai pagalvoju, neduok D, kad man priaugtu daugiau nei 20kg. atrodyciau kaip banginis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 04 01, 11:18)
kai pagalvoju, neduok D, kad man priaugtu daugiau nei 20kg. atrodyciau kaip banginis biggrin.gif

Jeigu iki siol truputi priaugai, tai gal taip ir bus. As tik 10 kg buvau priaugusi, ir 9 iskarto pameciau. Tik va per metus tie 9 vel grizo nuo seslaus gyvenimo, tai dabar pradejau kovoti biggrin.gif fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 03 31, 15:01)
apie cista nieko nebesake, nzn, gal net neziurejo. bet buvo dvi gyd., viena is ju ta, kuri man cista ziurejo, prisimine ji mane smile.gif viskas labai  thumbup.gif  ziurejo gera pusvalandi, ir sake, kad "atrodo kaip mergyte"  wub.gif  isejom abudu laimingi kaip slyvos smile.gif plius dar nustate gimdymo data per vyro gimtadieni smile.gif
o kaip tau, kaip sekasi?

Puikios naujienos thumbup.gif

O pas mane, vis dar jokių naujienų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 04 01, 11:56)

Jau po termino?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 04 01, 11:56)

ar neturejo tau dar vieno ultragarso daryt?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 04 01, 16:31)
ar neturejo tau dar vieno ultragarso daryt?

Darė. (iš viso man čia 4 darė) Ir nusprendė, pačiai leist gimdyti. Tai dabar laukiam... verysad.gif Ilgai ir nuobodžiai...

19 savaičių, aš irgi buvau 4 kg priaugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 04 01, 22:59)
Darė. (iš viso man čia 4 darė) Ir nusprendė, pačiai leist gimdyti. Tai dabar laukiam... verysad.gif Ilgai ir nuobodžiai...
19 savaičių, aš irgi buvau 4 kg priaugus mirksiukas.gif

Tai sedi ant tiksincios bombos? biggrin.gif Lauksim sprogimo smile.gif
Atsakyti
Agnyte,sveikinimai su prelimenariom kasytem wub.gif

As su pirmu 25kg,su antra(ant grieztos dietos)16kg. smile.gif Man paskutinius 2menesius per savaite po plius minus 2kg priaugdavo nors valgydavau maziau nei nestuke.gif
Bet va su pirmu lengviau numeciau pagimdzius nei po antro gimdymo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 04 02, 09:59)
Agnyte,sveikinimai su prelimenariom kasytem  wub.gif

As su pirmu 25kg,su antra(ant grieztos dietos)16kg. smile.gif Man paskutinius 2menesius per savaite po plius minus 2kg priaugdavo nors valgydavau maziau nei  nestuke.gif
Bet va su pirmu lengviau numeciau pagimdzius nei po antro gimdymo. biggrin.gif

Nu tai biggrin.gif metai buvo ne tie,aš po pirmo modelis tapau po pusmečio, truputį daugiau,o po mažo iki šiol graži lotuliukas.gif

Mano broliene buvus,su sunenu 30 priaugo ar 31, nepasakysiu tiksliau, kadangi beveik prieš 18 metų tai buvo
Atsakyti
Liutukeee, aciu uz sveikinimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 04 02, 00:23)
Tai sedi ant tiksincios bombos? biggrin.gif Lauksim sprogimo smile.gif

Ne tokia jau ir tiksinti. Niekas nevyksta kol kas. Bijau, kad reikės vėl skatinti, kaip kad pirmą kartą. Tik bėda ta, kad turėčiau važiuoti iki didesnės ligoninės, už 200 km doh.gif
O dar šventės. Niekas nenori dirbti per jas doh.gif

O tu jau pajautei judesiukus?
Atsakyti