Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(*agnyte* @ 2015 03 29, 11:17)
reiketu, kad man biski pagelbetumet, nes pildau anketa i ligonine, nenoriu veju prizymet. keliu punktu nelabai suprantu:
1. samtykker du for utlevering av yrkesoppl.
2. fars navn på Melding om fødsel.
3. transferdato (IVF)
4. samtykker du til at dine ev. røykevaner oppgis på skjemaet "Medisinsk registrering av fødsel"

1. ar sutinki, kad butu pateikti tavo specialybes duomenys
2. Tevo vardas pranesime apie gimima
3. In Vitro Fertilization data
4. ar sutinki, kad, pvz., tavo rukymo iprociu, informacija butu pateikta Medicininio registravimo apie gimima anketoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Igniux: 29 kovo 2015 - 12:30
Igniux, aciu oro_buckis.gif tik tas IVF man vistiek kazkoks neaiskus dalykas. reikia megint gal pagooglint g.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 03 29, 12:05)
Igniux, aciu  oro_buckis.gif  tik tas IVF man vistiek kazkoks neaiskus dalykas. reikia megint gal pagooglint  g.gif

IVF, kaip suprantu, tai kiausinelio apvaisinimas dirbtiniu budu, medicinine procedura, kai negali pastoti naturaliu budu
Atsakyti
QUOTE(Igniux @ 2015 03 29, 13:44)
IVF, kaip suprantu, tai kiausinelio apvaisinimas dirbtiniu budu, medicinine procedura, kai negali pastoti naturaliu budu

aha, pasigooglinau, taip ir yra. nes pries tai klausimas apie dirbtini apvasinima buvo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas zinot? Socialinio darbuotojo diploma reikia tvirtinti per nokut.no ar per safh.no?
Atsakyti
QUOTE(undines @ 2015 03 29, 18:35)
Sveiki,

Gal kas zinot? Socialinio darbuotojo diploma reikia tvirtinti per nokut.no ar per safh.no?

as tvirtinausi per nokut
Atsakyti
Agnyte, kaip tavo didysis echo? Ar viskas gerai su cista? Nebeliko gal jos jau?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 03 31, 13:29)
Agnyte, kaip tavo didysis echo? Ar viskas gerai su cista? Nebeliko gal jos jau?

apie cista nieko nebesake, nzn, gal net neziurejo. bet buvo dvi gyd., viena is ju ta, kuri man cista ziurejo, prisimine ji mane smile.gif viskas labai thumbup.gif ziurejo gera pusvalandi, ir sake, kad "atrodo kaip mergyte" wub.gif isejom abudu laimingi kaip slyvos smile.gif plius dar nustate gimdymo data per vyro gimtadieni smile.gif
o kaip tau, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 03 31, 13:01)
apie cista nieko nebesake, nzn, gal net neziurejo. bet buvo dvi gyd., viena is ju ta, kuri man cista ziurejo, prisimine ji mane smile.gif viskas labai  thumbup.gif  ziurejo gera pusvalandi, ir sake, kad "atrodo kaip mergyte"  wub.gif  isejom abudu laimingi kaip slyvos smile.gif plius dar nustate gimdymo data per vyro gimtadieni smile.gif
o kaip tau, kaip sekasi?

Kokios žinios thumbup.gif ir kasytes wub.gif, jergus, taip ir toliau sklandžiai nešioti ir pilneti nestuke.gif
Atsakyti
aciu, bet pilneti ner cia ko biggrin.gif siaip ir nepilneju, pakolkas, esu priaugus gal kokius 4kg. smile.gif reikes biski palaukt, kol tos kasytes uzaugs, bet siaip labai dziaugiames abudu smile.gif
Atsakyti
agnyte, prasivalyk zinutes, neina tau parasyt! biggrin.gif

Sakykit, ar dirbs siomis dienomis parduotuves, didieji centrai?? Girdejau, kad sia savaite prasides velyku atostogos ar kas ten... smile.gif
Atsakyti
visa info apie konkrecias parduotuves gali rast pagooglinus apie jas. ten rasys konkrecios pardes darbo laika smile.gif
prasivaliau smile.gif
Atsakyti