Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Pas mane buvo tetis su sese ir vaikais tas 3dienas, tai biski turistavom.
Jei turiu kelis darbdavius ar reik skattekort pasikeist?
Atsakyti
pas mane si savaitgali atskrenda brolis su sese smile.gif reikes sugalvot, ka nuveikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 04, 20:59)
dekui, Igniux

jau susitvarkiau biuleteni, per tel smile.gif atsius po to i el pasta smile.gif

Gerai, ka viskas susitvarki. 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos,gal dar pamenat mane? blush2.gif Ai buvau dingus,kazkaip kaip visada su diedu neladinom,daug darbo buvo,zodziu....
KAs pas jus naujo mergaites?
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2015 05 05, 12:42)
Labas merginos,gal dar pamenat mane?  blush2.gif  Ai buvau dingus,kazkaip kaip visada su diedu neladinom,daug darbo buvo,zodziu....
KAs pas jus naujo mergaites?

Pamenu mirksiukas.gif
Ko diedas bludija?
Ar gaunat kas kkmpensacija uz busto nuoma? Butu idomu suzinot kas kaip. Musu naparnikas iseina,vieniems per skaudzei tiek moket cray.gif
Atsakyti
Dar klausimelis: norint isregistruoti is gyvenamos vietos reikia butinai nurodyti kita gyvenama adresa?
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 05 05, 19:33)
Dar klausimelis: norint isregistruoti is gyvenamos vietos reikia butinai nurodyti kita gyvenama adresa?

Logiskai mastant taip, juk kazkur turi siusti oficialius laiskus smile.gif bet 100% negarantuota
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 05 05, 15:25)
Pamenu mirksiukas.gif
Ko diedas bludija?
Ar gaunat  kas kkmpensacija uz busto nuoma? Butu idomu suzinot kas kaip. Musu naparnikas iseina,vieniems per skaudzei tiek moket cray.gif

Sveikos 4u.gif mes gaunam, bet turiu dideli itarima kad teks viska grazint veliau:) klausk kas neaisku, gal zinosiu:)
Atsakyti
Bostøtte gauti galima, bet ziuri praejusiu metu pajamas, o ne einamasias. Jei noresit, kad i einamas ziuretu - kas menesi turesit popieriukus nesioti. Taip pat jei tik pasikeis pajamos - butina pranesti jiems. Pvz, gavus darba, jie neskaiciuos, kad 6 men negavot algos, jie ims 12 * alga naujojo darbo ir jei ta suma virsys ju riba - nebegausit ir nebepriklauso. Jei gausit toliau ir nepranesit - reiks grazinti.

Del adreso - NO privaloma tureti registruota adresa, jis gali buti ir LT, bet adresas kazkoks turi buti.
Atsakyti
QUOTE(kristucia @ 2015 05 05, 21:49)
Sveikos 4u.gif  mes gaunam, bet turiu dideli itarima kad teks viska grazint veliau:) klausk kas neaisku, gal zinosiu:)

Kodel teks grazint?
Papildyta:
QUOTE(Igniux @ 2015 05 06, 17:35)
Bostøtte gauti galima, bet ziuri praejusiu metu pajamas, o ne einamasias. Jei noresit, kad i einamas ziuretu - kas menesi turesit popieriukus nesioti. Taip pat jei tik pasikeis pajamos - butina pranesti jiems. Pvz, gavus darba, jie neskaiciuos, kad 6 men negavot algos, jie ims 12 * alga naujojo darbo ir jei ta suma virsys ju riba - nebegausit ir nebepriklauso. Jei gausit toliau ir nepranesit - reiks grazinti.

Del adreso - NO privaloma tureti registruota adresa, jis gali buti ir LT, bet adresas kazkoks turi buti.

Aisku. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 05 05, 15:25)
Pamenu mirksiukas.gif
Ko diedas bludija?
Ar gaunat  kas kkmpensacija uz busto nuoma? Butu idomu suzinot kas kaip. Musu naparnikas iseina,vieniems per skaudzei tiek moket cray.gif

Geriau paklausk ,kada jis nebludija .....vis tas pats,tik pasakau eik sau ....tada atsiprasinejimai ir verkimai,nu su dzinguliu ir tiek.....
Net ilga laika cia nerasiau ,nes isvien nesusipratimai ,galvoju ,ka ir berasyt.... blush2.gif
Gaila vaiko ir tiek....
Man niekaip neiseina rasyt per plansetke.,kazkoks medis ten gunas,ka ne taip darau....
Papildyta:
Artemide,kaip tavo berniukas,jauciu jau didelis tongue.gif
Dar skaiciau ,kad Agnyte leliu tures nu ,kaip faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2015 05 06, 22:11)
Geriau paklausk ,kada jis nebludija .....vis tas pats,tik pasakau eik sau ....tada atsiprasinejimai ir verkimai,nu su dzinguliu ir tiek.....
Net ilga laika cia nerasiau ,nes isvien nesusipratimai ,galvoju ,ka ir berasyt.... blush2.gif
Gaila vaiko ir tiek....
Man niekaip neiseina rasyt per plansetke.,kazkoks medis ten gunas,ka ne taip darau....
Papildyta:
Artemide,kaip tavo berniukas,jauciu jau didelis  tongue.gif
Dar skaiciau ,kad Agnyte leliu tures nu ,kaip faina  4u.gif

Nemazas biggrin.gif i darzeli zygiuos uz keliu menesiu thumbup.gif
user posted image
o tokie mes buvom user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 07 gegužės 2015 - 00:08