Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Artemide,bet man taviskis auga kaip greit,nespėju paskui thumbup.gif, toks fainuolis burbulis 4u.gif

Mažoji feja,gyvenk del savęs ir dukrytės, nekreipk dėmesį, nesikeičia nereik reiškia irnesakyk.gif smile.gif

Atsakyti
artemide, koks jau dickis tavo bernas smile.gif o tu jau grizusi i darba ar dar ne? sakyk, kaip tau buvo, kai pasigimdei, ar buvai pristabdziusi ENK veikla, ar ne? idomu, ar NAV nesikabina, kad gauni dekreto pinigus ir plius vykdai individualia veikla.
Atsakyti
QUOTE(cud@bury @ 2015 05 07, 09:55)
Artemide,bet man taviskis auga kaip greit,nespėju paskui  thumbup.gif, toks fainuolis burbulis  4u.gif

Tai jisai ir siaip pagal lentele maksimaliai eina biggrin.gif beveik kaip 2 metu vaikas dabar

QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 07, 10:39)
artemide, koks jau dickis tavo bernas smile.gif o tu jau grizusi i darba ar dar ne? sakyk, kaip tau buvo, kai pasigimdei, ar buvai pristabdziusi ENK veikla, ar ne? idomu, ar NAV nesikabina, kad gauni dekreto pinigus ir plius vykdai individualia veikla.

Nestabdziau, nieko nesikabino smile.gif Dar nedirbu, uz 3-4 menesiu pradesiu ieskotis smile.gif prasides linksmybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 05 07, 11:37)
Nestabdziau, nieko nesikabino smile.gif Dar nedirbu, uz 3-4 menesiu pradesiu ieskotis smile.gif prasides linksmybes biggrin.gif

o i ta darzeli, kur jus gyvenat, neitu isitrint?
as jauciu, reikes nuejus i NAV paklaust, kai jau tvarkysiuos visus dok. ka jie sakys man del ENK smile.gif primink, o tau isiskaiciavo pajamos is ENK? ka jiems ten pateikt reikia i NAV nuejus, kad iskaiciuotu?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 07, 11:39)
o i ta darzeli, kur jus gyvenat, neitu isitrint?
as jauciu, reikes nuejus i NAV paklaust, kai jau tvarkysiuos visus dok. ka jie sakys man del ENK smile.gif primink, o tau isiskaiciavo pajamos is ENK? ka jiems ten pateikt reikia i NAV nuejus, kad iskaiciuotu?

Mano atveju pajamu gaunu mazai, tad ju net neprasiau, kad iskaiciuotu smile.gif
Na, kaip cia pasakius, as nenoriu darzelyje dirbti smile.gif i mokykla eiciau, i darzeli nelabai smile.gif Tuo labiau, kad siais metais noriu pabaigti kursus Lønns- og personalmedarbeider. Ieskosiu darbo, kol rasiu patinkanti. Ne siais metai, tai kitais. Pazistu moteri dirbancia mokykloje, sake pades su darbu mokykloje jeigu reikes, tad galiu pabandyti ir kitur darbo paieskoti smile.gif
Atsakyti
Artemide, vyrukas jau visas vyras. Tikrai svetimi vaikai greitai auga :-)
Maniskis i mokykla nuo rugpjucio, jetus kaip neramu. Ziopliukas dar tebera. Gerai kad kaimo mokykloj eis, nedidele, tai ir jam paciam biski ramiau.

Negi siemet pavasaris nesusils, kaip nemegstu kai salta, noriu saulutes:-)
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2015 05 07, 21:20)
Artemide, vyrukas jau visas vyras. Tikrai svetimi vaikai greitai auga :-)
Maniskis i mokykla nuo rugpjucio, jetus kaip neramu. Ziopliukas dar tebera. Gerai kad kaimo mokykloj eis, nedidele, tai ir jam paciam biski ramiau.

Negi siemet pavasaris nesusils, kaip nemegstu kai salta, noriu saulutes:-)

Kiek jam bus, kai prades eiti i mokykla? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 05 07, 20:48)
Kiek jam bus, kai prades eiti i mokykla? smile.gif

6.5 nu bet zioplas vistiek dar. Maminukai abu yra. Aisku cia mano kalte, bet kaip kitaip auginti.
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2015 05 07, 23:02)
6.5 nu bet zioplas vistiek dar. Maminukai abu yra. Aisku cia mano kalte, bet kaip kitaip auginti.

Maniskis prades i mokykla eiti budamas 5 metu ir 7 menesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 05 07, 22:22)
Maniskis prades i mokykla eiti budamas 5 metu ir 7 menesiu smile.gif

Tai ir dar ziopliukas bus smile.gif Antras mano iseis lygiai 6 kitais metais.
Ar leisi savo i lietuviska? As vis galvoju pradeti, bet taip gaila sestadieniu. Bet taip pat sunku klausyt kaip jie vis daugiau ir daugiau tik No naudoja. Jau net sakinio sandara ziuriu yra norvegiska likusi.
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2015 05 08, 18:24)
Tai ir dar ziopliukas bus smile.gif Antras mano iseis lygiai 6 kitais metais.
Ar leisi savo i lietuviska? As vis galvoju pradeti, bet taip gaila sestadieniu. Bet taip pat sunku klausyt kaip jie vis daugiau ir daugiau tik No naudoja. Jau net sakinio sandara ziuriu yra norvegiska likusi.

Del lietuviskos nezinau, pas mus sunkesne situacija, nes namie mes rusiskai kalbam biggrin.gif tai va galvoju kaip, kada jam po truputi lietuviu kalba ibrukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

Artemide,koks grazuolis 4u.gif Fainas labai tikrai

Ai ,Cud@bury ,as jau del jo nesuku galvos ,gyvenu ir tiek..

Artemide,tai noretum but mokytoja?pradiniu klasiu? As darzelyje dirbau man nepatiko.

Nu kaip salta,kaip pasiilgau silumos .
Atsakyti