Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Temos atgaivinimui! smile.gif
Merginos kaip daznai vaziuojat i Lt? Kokiais tikslais?
Atsakyti
QUOTE(Hellionn @ 2015 08 09, 12:54)
Temos atgaivinimui!  smile.gif

anksciau grizinedavau labai daznai, kas 2,5 - 3men., nes reikedavo pas dantista. bet nuo siu velyku mano dazni lankymaisi baigesi, tad artimiausiu metu nera planu i LT smile.gif gal tik kita vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellionn @ 2015 08 09, 11:54)

Karta i metus, vssaros atostogos. Aplankom visus reikalus sutvarkom, milijona isleidziam ir gristam i No smile.gif Jei ne as vyras is vis ten nevaznevaziuotu.
Atsakyti

Karta per metus, aplankyti saviskiu, susitvarkyt masina ir atgal namo smile.gif
Atsakyti
Atėjau pažiūrėti kaip Agnytei sekas smile.gif Nebedaug beliko. Kaip laikais?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 08 11, 13:20)
Atėjau pažiūrėti kaip Agnytei sekas smile.gif Nebedaug beliko. Kaip laikais?

dar 2in1, aciu, kad domiesi mirksiukas.gif kuo toliau, tuo sunkiau. jauciuosi kaip meska biggrin.gif jau ir laukiu tos dienos, ir baime siokia tokia, kaip cia viskas bus smile.gif
kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 11, 13:22)
dar 2in1, aciu, kad domiesi  mirksiukas.gif  kuo toliau, tuo sunkiau. jauciuosi kaip meska biggrin.gif jau ir laukiu tos dienos, ir baime siokia tokia, kaip cia viskas bus smile.gif
kaip tau sekasi?

Neblogai.4 mėnesiai jau mano zuikiui. Dičkis sveria jau 8500 kg ir 67 cm ūgio. Jau darosi sunku nešioti. Greitai laikas bėga. Buvom mėnesiukui LT susitvarkėm visus popierius dabar ramu:). Tau bent jau gerai tas, kad nereikės iki Oslo skrist į ambasadą. Viskas vietoj smile.gif

Daug priaugai? Jau vardą išrinkot?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 08 11, 13:51)
Neblogai.4 mėnesiai jau mano zuikiui. Dičkis sveria jau 8500 kg ir 67 cm ūgio. Jau darosi sunku nešioti. Greitai laikas bėga. Buvom mėnesiukui LT susitvarkėm visus popierius dabar ramu:). Tau bent jau gerai tas, kad nereikės iki Oslo skrist į ambasadą. Viskas vietoj smile.gif

Daug priaugai? Jau vardą išrinkot?

oo, jau tikras dickis thumbup.gif na, mum tikrai gerai, kad viskas vietoj, turi Oslas savu pliusu smile.gif

apie svori geriau neklausk doh.gif 30kg nepriaugau, bet nemazai, nemazai... del vardo dar vis dvejojam, o ir lyti ne 100% zinom. o jus kaip pavadinot savo klecka?
Atsakyti

2 kartus metuose, seimos lankymo pagrindu.
Agnyte liko visai nedaug iki susitikimo su vaikuciu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamce13: 11 rugpjūčio 2015 - 14:19
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 11, 14:02)
oo, jau tikras dickis  thumbup.gif  na, mum tikrai gerai, kad viskas vietoj, turi Oslas savu pliusu smile.gif

apie svori geriau neklausk  doh.gif  30kg nepriaugau, bet nemazai, nemazai... del vardo dar vis dvejojam, o ir lyti ne 100% zinom. o jus kaip pavadinot savo klecka?

As su pirmu priaugau 33-34 kg, dabar buvau 18 priaugus, bet kai sarėmiai prasidėjo penktadienį, o pagimdžiau tik sekmadienį naktį, tai 4 kg nukrito dar iki gimdymo. Kai gryžau iš ligoninės, buvo likę 7 kg ir po savaitės liko tik 3. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą, bet pilvas dar yra sad.gif ir bus jis jau pas mane manau, jau niekur nedings, na nebent sportu rimtai užsiimčiau.

Kleckas mūsų Markas. Rinkausi dar tarp jo ir Herkaus. Sunku buvo, vos ne vos apsisprendėm, bet dabar džiaugiuosi smile.gif O išėję iš ligoninės taip ir neturėjom galutinio varianto biggrin.gif

O aš maniau kad jūs mergytės laukiat neabejotinai smile.gif Kiek kartų buvai echo?
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 08 11, 14:57)
As su pirmu priaugau 33-34 kg, dabar buvau 18 priaugus, bet kai sarėmiai prasidėjo penktadienį, o pagimdžiau tik sekmadienį naktį, tai 4 kg nukrito dar iki gimdymo. Kai gryžau iš ligoninės, buvo likę 7 kg ir po savaitės liko tik 3. Dabar sveriu mažiau nei prieš nėštumą, bet pilvas dar yra sad.gif ir bus jis jau pas mane manau, jau niekur nedings, na nebent sportu rimtai užsiimčiau.

Kleckas mūsų Markas. Rinkausi dar tarp jo ir Herkaus. Sunku buvo, vos ne vos apsisprendėm, bet dabar džiaugiuosi smile.gif O išėję iš ligoninės taip ir neturėjom galutinio varianto biggrin.gif

O aš maniau kad jūs mergytės laukiat neabejotinai smile.gif Kiek kartų buvai echo?

oho, net antras gimdymas toks ilgas buvo? kazkaip sako gi, kad antra karta jau lengviau buna.
va va, didelis darbas yra isrinkti varda, visam gyvenimui juk smile.gif o ir abieju tevu nuomones sutapti turi smile.gif
is viso dare 3 echo. bet pirmieji buvo 7 ir 12 sav. o po to ta pagrindini dare, tai gyd. pasake, kad atrodo kaip mergaite, nors man atrodo, kad nieko ten nesimate, nes sonu gulejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2015 08 07, 23:11)
Laba, manor nardo. Turk klube issipirkes metini abonenta. Bet buna kad ir gaisrinej pildosi jei klubas nepakeliui. Ar jau turi jau issilaikes naro licenzija tavo vyras?

Oho,net nezinojau kad gaisrineje galima g.gif dabar rado Osle pildyma, ir techiniki balionui praeit. biggrin.gif
Neturi licenzijos. Jauciu durnai paklausiu,bet kam jos reik?

2-3 kartus. Vasara kokiai savaitei dviem, o taip keliom dienom.
Nugi vasara siandien,net su maike galima but thumbup.gif
Atsakyti