Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(cud@bury @ 2015 08 19, 12:41)
Panelyte prašom  netylėti ir su visom smulkmenom apie savo kelione, patiko, ka aPlanket?, ar gyvenot geroj lokacijoj?Domina viskas 😀  smile.gif

Buvo laaaabai gerai, zinoki wub.gif Buvo pati geriausia vasaros atostogu savaite, nes buvom tik mes 4 patys sau. Niekada daugiau nedarysiu vasaros atostogu tik LT, nes ten tai prasideda begimas lekimas ir patys sau laiko nelabai turim.
Aplankem viska ka ir buvau suplanavus. Beveik 3 dienos Disneyland'e. Maniau, poros dienu bus sociai per akis, bus gana tu karuseliu ir negaisim trecios dienos, varysim tiesiai i Paryziu, bet buvo taip smagu, kad likom ir trecia diena iki velyvos popietes. Paryzius, kaip ir sake Micefee, labai kompaktiskas, visas vietoje, o kadangi mes gyvenom centre, tai viskas visai salia buvo. Apejom, apvaziavom, prisimegavom visur. Buvau nusipirkus Paryziaus pasus, tai lankem viska is eiles ir naudojomes viskuo kuo norejom. Muziejai, siulomos atrakcijos - spejom viska, ka norejom. Panos nerealios saunuoles, labai "patvarios". Zygiavo kiek reikejo su minimaliu zyzimu. Is viso dziaugiuosi savo pakeleiviais, su jais tik keliaut ir keliaut thumbup.gif
Skrydis buvo anksti ryte is Beauveis, tai paskutini vakara ten ir praleidom. Turejom proga pabegt is didmiescio ir pasibuti mazame miesteliukyje.
Tai va tiek trumpai. Klauskit, pasmulkinsiu dominancia keliones dali biggrin.gif
QUOTE(mamce13 @ 2015 08 20, 00:52)
Manyciau visai sauniai, isleidau savo pirmoke i pirma klase. <3
Kita savaite isleisiu mazaji i darzeli, dar viena jaudinanti akimirka. smile.gif.

Na tau cia ir supuole sitaip abudu vienu metu svarbius zingsnius zengia biggrin.gif
QUOTE(dydo @ 2015 08 21, 01:01)
As saviske irgi jau i darza pratinu, nori eit, bet nieko nevalgo darze  doh.gif l

Jetau, kleckas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 08 20, 23:39)
Maniskis uz dvieju savaiciu eis i darzeli smile.gif O man uz menesio vairavimo egzas  doh.gif

galvojau, kad jau issilaikei smile.gif
QUOTE(dydo @ 2015 08 21, 00:01)

Agnyte, kaip saunu, jau visai nieko nebeliko iki susitikimo su leliuku lauksim ispudziu...

kuo arciau, tuo baisiau blink.gif

vasara baiginejas, tai ir tema atsigauna po truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 08 20, 23:39)
Maniskis uz dvieju savaiciu eis i darzeli smile.gif O man uz menesio vairavimo egzas  doh.gif

Mes jau dvi savaites einam ax.gif Siryt jau cackintis nebeleido, iskart pasieme dukryte tai pradejo verkti kol atsisveikinom, bet kol apsimoviau batus nurimo, uzeme ir nebereikia mamos. Siap iki sio ryto tai as kartu eidavau ir uzimdavau ja kazka veikti arba nueidavo iskart zaisti su vaikais, bet ja uzimti reikia, o siryt tai staigiai viskas ivyko, paeme ja ir sako atsisveikinkit ir viskas. Tai pati kazkaip keistai dabar jauciuosi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dydo @ 2015 08 21, 00:01)

As saviske irgi jau i darza pratinu, nori eit, bet nieko nevalgo darze  doh.gif lauke jau buvau palikus viena, tai visai gerai jai ten buvo, bet va kai i vidu nuejo valgyt, tai radau apsiverkuse ir nevalgiuse  unsure.gif tikiuosi pripras ten but be dideliu kanciu.

Mano tai ir valgo ir miega vezime, kas mano galva buvo neimanoma, o darzelyje nuo antros dienos pabande ir viskas super ismiega iki 2h. thumbup.gif
Tik man nelabai patinka, kad pampersus vis deda doh.gif Mums 2metai 7men namie pampersu nenaudojam tik naktiniam miegui, o darzelyje visa laika ji su pampiu. Kelis kartus jau kalbejau su keliom auklytem, kad detu triusikelius, papasakojau musu rutina siuo klausimu, nes nelabai ji dar taip is karto pasiprasys, sake viskas gerai mes taip darysim, bandysim, bet iki siol tik pampius deda, o vakar sededama apsisiojo ir lyg niekur nieko baloje sedejo. doh.gif unsure.gif
Ar as cia per daug noriu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 21 rugpjūčio 2015 - 09:23
Simasta, skaitau ir sypsaus nugis fun thumbup.gif . Sakyk, o neatskridot ir I Beauveis ar kur kitur?, tik gryzimas is ten?ir kodu numeracija, tiesa , kad pagal juos žiūrėt kur randas tavo nuziuretasis viešbutis?, blyn nežinau ar supratai ka sumaliau biggrin.gif , koks arčiau centro skaiciukas? , kad nenubludyt toli ir plačiau apie pasą prašom Paryžiaus?

Dar kaip maistas? Ir saunuoles tavo keliauninkes smile.gif

DG ateis laikas panelytei tavo nepergyvenk labai, nors ir noris visko greiciau, kai mažas lankyt pradėjo jam kaip tik buvo 2,7 , tai tik naktį sekdavom pampi, darželi pranesem apie tai, bijojau kokiu avarijų, bet mane tik nuramino , kad viskas bus gerai , vedžios ji, primins daugiau kartu. Taip ir buvo , turejo tik viena avarija , dideliu reikalu, pirmąja lankymo savaite, nes matyt buvo streso, kalba, nauji , svetimi žmones. Tu dar pasakyk jom apie tai, kad nenorėtum pampersu, joms sakai, sakai ir prisistukseni, gal tiesiog pasimiršta, skuba , nesinor kažko blogesnio l ax.gif

Dydo, siakit, 4u.gif pripras, apsipras, matyt stresas, nenori valgyt panelyte
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Naujiems darzelinukams ir mokyklinukams po 4u.gif
Siemet ir as isleidau mazaja i pirma klase 4u.gif Eina kartu su broliu laiminga biggrin.gif Tiesa, viena diena buvo sugalvojus palaikyt verkianciams klasiokams kompanija ir nubrauke kelias asareles wub.gif

As su klausimeliu, ar kam teko susidurti su automobilio pirkimo is aukciono ax.gif kaip ten viskas vyksta g.gif
Nuziurejau viena varianta, padariau buda ir dabar laukti kol kels kaina arba ne. Galiojimo laikas baigias uz daugiau nei 2 dienu. O kas po to? nu as cia labai blondiniskai uzdavineju klausimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 21, 08:14)
galvojau, kad jau issilaikei smile.gif
kuo arciau, tuo baisiau  blink.gif
vasara baiginejas, tai ir tema atsigauna po truputi smile.gif

Cia sunku egzo diena gauti, is pradziu sake, kad laisva diena tik lapkricio menesi. Bet jie zino, kad man reikia vaika i darzeli vesti, tai sake, kad bandys gauti data anksciau, tai va gavo rugsejo 17 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 08 21, 11:53)
Cia sunku egzo diena gauti, is pradziu sake, kad laisva diena tik lapkricio menesi. Bet jie zino, kad man reikia vaika i darzeli vesti, tai sake, kad bandys gauti data anksciau, tai va gavo rugsejo 17 d smile.gif

o ko cia taip? tiek daug laikanciu gal? o kaip cia pats egzaminas vyksta? kaip suprantu, tai vegvesenas atsakingas uz tuos reikalus. ir nesu maciusi cia aiksteliu, kaip LT. pala, o teorija jau esi issilaikius?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 21, 11:59)
o ko cia taip? tiek daug laikanciu gal? o kaip cia pats egzaminas vyksta? kaip suprantu, tai vegvesenas atsakingas uz tuos reikalus. ir nesu maciusi cia aiksteliu, kaip LT. pala, o teorija jau esi issilaikius?

Teorija jau seniai issilaikiau, pries kokius 3 menesius turbut. Aiksteliu cia nera, atvaziuoji i vegvesena ir tada nuo ten po miesta apie valanda laiko vazineji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 08 21, 12:32)
Teorija jau seniai issilaikiau, pries kokius 3 menesius turbut. Aiksteliu cia nera, atvaziuoji i vegvesena ir tada nuo ten po miesta apie valanda laiko vazineji smile.gif

kai tokie tarpai tarp egzaminu, tai ir pamirst viska gali biggrin.gif
o kaip prisiparkavimas? kazkur mieste duoda parkuotis?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 21, 12:39)
kai tokie tarpai tarp egzaminu, tai ir pamirst viska gali biggrin.gif
o kaip prisiparkavimas? kazkur mieste duoda parkuotis?

Parkavimas vegveseno masinu aiksteleje smile.gif jau po egzo galima sakyt, paskutinis dalykas
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 08 21, 12:41)
Parkavimas vegveseno masinu aiksteleje smile.gif jau po egzo galima sakyt, paskutinis dalykas

LT dabar irgi nebera aiksteliu, kiek girdejau. bet ten kaip tik nuo aiksteles ir pradedavo. as atsimenu, maciau kaip viena panele net i aikstele neivaziavo, ten buvo tokie stulpeliai ties ivaziavimu ir reikejo sonu isisukt, tai ji uzkliuvo stulpeli ir egzas baiges net neprasidejes, galima sakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 08 21, 14:40)
LT dabar irgi nebera aiksteliu, kiek girdejau. bet ten kaip tik nuo aiksteles ir pradedavo. as atsimenu, maciau kaip viena panele net i aikstele neivaziavo, ten buvo tokie stulpeliai ties ivaziavimu ir reikejo sonu isisukt, tai ji uzkliuvo stulpeli ir egzas baiges net neprasidejes, galima sakyt biggrin.gif

Nu nu biggrin.gif Tikiuosi, kad man taip nebus biggrin.gif
Atsakyti