QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 15, 17:28)
.Man patiktu,kad nebutu tu ispazinciu,jei noriu-meldziuosiu,ir tai darau kur noriu ir kada noriu,o ne kaip dabar -atseit jei esi katalikas-tai eik i baznycia kas savaite,kitaip netuoksim,nekrikstysim jusu vaiku ir t.t.Pvz.zinau jog Londone lietuviai privalo kas sekmadieni lankytis lietuviu kataliku baznycios mi
siose,kad paskui gautu kazkokius dokumentus jei nori leist vaika i kataliku mokykla.
Nemegstu prievartos.
Pazistamos brolis-kunigas.Tai jis net nekrikstija vaiku jei zino jog tevai -nepraktikuojantys katalikai.
Sako jog jiems nereikia bedieviu,kurie tik is pareigos krikstija vaikus.Na gal tiesos tame yra,bet niekas man neirodys,kad jei lankysiu misias kas savaite-tai busiu didesne katalike nei tie,kurie nelanko misiu.
Vat as ir tokios nuomones.
siose,kad paskui gautu kazkokius dokumentus jei nori leist vaika i kataliku mokykla.

Nemegstu prievartos.

Pazistamos brolis-kunigas.Tai jis net nekrikstija vaiku jei zino jog tevai -nepraktikuojantys katalikai.

Vat as ir tokios nuomones.
Nu jau jis cia per daug isijautes, manau.
Mani krikstija, nes as tokia paliegus buvau. Ne kunigui sprest a vaika krikstyt, a ne.
O del ispazinciu, Micefee, yra nuodemiu ispazinims pas liuteronus, bet ne toks kaip pas katelikus. Nereik kunigui i ausiki pasakot i tiketis, ka jis geros nuotaikos bus i atleis visus tava griekus lengviau. Nesuprantu kam reik "tarpininka".