Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 15, 17:28)
.Man patiktu,kad nebutu tu ispazinciu,jei noriu-meldziuosiu,ir tai darau kur noriu ir kada noriu,o ne kaip dabar -atseit jei esi katalikas-tai eik i baznycia kas savaite,kitaip netuoksim,nekrikstysim jusu vaiku ir t.t.Pvz.zinau jog Londone lietuviai privalo kas sekmadieni lankytis lietuviu kataliku baznycios mi
siose,kad paskui gautu kazkokius dokumentus jei nori leist vaika i kataliku mokykla. blush2.gif
Nemegstu prievartos. blush2.gif

Pazistamos brolis-kunigas.Tai jis net nekrikstija vaiku jei zino jog tevai -nepraktikuojantys katalikai. doh.gif Sako jog jiems nereikia  bedieviu,kurie tik is pareigos krikstija vaikus.Na gal tiesos tame yra,bet niekas man neirodys,kad jei lankysiu misias kas savaite-tai busiu didesne katalike nei tie,kurie nelanko misiu. blush2.gif
Vat as ir tokios nuomones.

Nu jau jis cia per daug isijautes, manau.
Mani krikstija, nes as tokia paliegus buvau. Ne kunigui sprest a vaika krikstyt, a ne.

O del ispazinciu, Micefee, yra nuodemiu ispazinims pas liuteronus, bet ne toks kaip pas katelikus. Nereik kunigui i ausiki pasakot i tiketis, ka jis geros nuotaikos bus i atleis visus tava griekus lengviau. Nesuprantu kam reik "tarpininka". unsure.gif
Atsakyti
as tai tokios nuomones esu: kuo arciau baznycios, tuo toliau nuo Dievo. tam, kad pasimelst, nera butina eit i baznycia.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 03 15, 17:40)
O del ispazinciu, Micefee, yra nuodemiu ispazinims pas liuteronus, bet ne toks kaip pas katelikus. Nereik kunigui i ausiki pasakot i tiketis, ka jis geros nuotaikos bus i atleis visus tava griekus lengviau. Nesuprantu kam reik "tarpininka".  unsure.gif

Aš manau liutuke tą ir turėjo omeny, kad nenori/nemėgsta kunigui į ausį savo griekus pasakoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 03 15, 19:40)
Nu jau jis cia per daug isijautes, manau.
Mani krikstija, nes as tokia paliegus buvau. Ne kunigui sprest a vaika krikstyt, a ne.

Na jo,man ir nepatiko toks jo poziuris.Bet ne vienas jis toks..Dar kai Panevezy pries 9m.mergaite krikstijom,-tai kunigas irgi buvo uzsisokes neleist krikstyt,nes mama buvo nesusituokus su vaiko tevu.Ji isvis buvo nesusituokus su tuo vyru(o su pirmu issiskyrusi),bet buvo priversta meluot,kad ji susituokus metrikacijos biure,o baznycia juk antros santuokos neregistruoja.Jau ji buvo persigandus,kad bus sugadintos krikstynos. blush2.gif Na zodziu. doh.gif As patylejau kol tas kunigas jai pamokslavo,bet jau jei butu uzdraudes krikstyt-tai buciau pasakius,kad neturi teises.Nes krikstyt turi bet koki vaika,nors ir gatvej pamesta oh
QUOTE(micefee @ 2015 03 15, 20:07)
Aš manau liutuke tą ir turėjo omeny, kad nenori/nemėgsta kunigui į ausį savo griekus pasakoti. biggrin.gif

Jo,nemegstu,nereikalingas man toks tarpininkas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, Gyvename su seima NO jau beveik metus, turiu dukryte 2 metuku, esame prisiregistrave policijoje. Vyras dirba, o as tik dabar isidarbinau bet nepilnu etatu o tik kelios valandos i savaite valymo, taciau vaiko nevedame i darzeli, kadangi as dirbu labai nedaug ir tik tada kai vyras gali priziureti dukryte. Ir isgirdau tokiu gandu kad NO privaloma vaikus vesti i darzeli ir jei nevesime tuomet mumis prades dometis barnevarnet:? sulaukeme pasiulymu geriau vaika isregistruoti is NO.
Taigi norejau paklausti zinanciu ar tikrai cia privaloma vaika vesti i darzeli? Ar galima augintis ir namuose?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 15, 21:48)
Na jo,man ir nepatiko toks jo poziuris.Bet ne vienas jis toks..Dar kai Panevezy pries 9m.mergaite krikstijom,-tai kunigas irgi buvo uzsisokes neleist krikstyt,nes mama buvo nesusituokus su vaiko tevu.Ji isvis buvo nesusituokus su tuo vyru(o su pirmu issiskyrusi),bet buvo priversta meluot,kad ji susituokus metrikacijos biure,o baznycia juk antros santuokos neregistruoja.Jau ji buvo persigandus,kad bus sugadintos krikstynos. blush2.gif Na zodziu. doh.gif As patylejau kol tas kunigas jai pamokslavo,bet jau jei butu uzdraudes krikstyt-tai buciau pasakius,kad neturi teises.Nes krikstyt turi bet koki vaika,nors  ir gatvej pamesta oh

Jo,nemegstu,nereikalingas man toks tarpininkas. biggrin.gif

Kunigai per daug praded i visokius reikalus kistis. Negerai.

O del nuodemiu, tai jauciu neiciau is vis, jei reiktu kunigui "girtis"kan prisidirbus.... Manau pilnai uztenk, ka pats suvoki, ka negerai pasielgei a pan.
Papildyta:
QUOTE(kristelis_ @ 2015 03 15, 22:01)
Sveikos, Gyvename su seima NO jau beveik metus, turiu dukryte 2 metuku, esame prisiregistrave policijoje. Vyras dirba, o as tik dabar isidarbinau bet nepilnu etatu o tik kelios valandos i savaite valymo, taciau vaiko nevedame i darzeli, kadangi as dirbu labai nedaug ir tik tada kai vyras gali priziureti dukryte. Ir isgirdau tokiu gandu kad NO privaloma vaikus vesti i darzeli ir jei nevesime tuomet mumis prades dometis barnevarnet:? sulaukeme pasiulymu geriau vaika isregistruoti is NO.
Taigi norejau paklausti zinanciu ar tikrai cia privaloma vaika vesti i darzeli? Ar galima augintis ir namuose?

Maziau gandu klausyk. Is to paskui visokios nesamones gaunas.
Vaika patartina vesti i darza, ka kalba ismoktu i butu lengviau integruotis, but lengviau mokykloj veliau.
Atsakyti
Labas,

Jovitaj daug parsivezu, daug atsisiunčiu,jos kaip druskos namie būna biggrin.gif. Geriu po vieną 3 kart dienoj,jai labai stipriai net po dvi kelias dienas. smile.gif

Jetus aktualijos paskutinėmis dienomis tas įstojimas... Gerai aš ne katalike biggrin.gif.... Aš nuomonės tokios,kad nebūtina kas sav.eiti norint pasimelsti ar tikint.Aš nepamirštu D mintyse savo kur bebūčiau, bet kai uzsimanom su vaikais nueinam i bažnyčią mielu noru.

Noriu kur karšta, karsta, noriu vasaros,gaivaus vejo,jūros kranto ir skanaus mochito dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cud@bury: 15 kovo 2015 - 21:55
QUOTE(cud@bury @ 2015 03 15, 20:52)
Noriu kur karšta, karsta, noriu vasaros,gaivaus vejo,jūros kranto ir skanaus mochito  dirol.gif

Tai kad saulikė pastarosiom dienom lepino, visi tokie patenkinti, išsišiepę iki ausų. biggrin.gif MB sako gyventum Los Andžele, kiekviena diena tokia būtų. O aš sakau, kad tada taip nesidžiaugtum saulę matydamas. wub.gif
Atsakyti
Laba dienele merginos,kartais visa paskaitineju kokiomis aktualijomis cia gyvenate,bet parasyti kazkaip nedrystu,noriu paklausti jusu,nes visos cia pirkote automobilius tai zinosite, i ka reikia atkreipti demesi sutartyje perkant automobili?kazkur skaiciau,kad yra pora punktu i kuriuos reikia atsizvelgti,bet niekur neberandu?norim ryt vaziuoti apziureti masinos ir nusipirkti,todel pamaniau,pasidomesiu pas jus? gal ka patarsite?tikriausiai jusu vyrai zino 4u.gif
Atsakyti
Israsai del permoketu/nedamoketu mokesciu pareja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 03 19, 08:16)
Israsai del permoketu/nedamoketu mokesciu pareja. ax.gif

Aha, kaip tik studijuoju doh.gif
Atsakyti
Pas MB siemet damoket reik virs 1t.Kr.Bet dar gal susigrazinsim uzpilde deklaracija.
kita buhaltere pas juos nuo pernai metu-tai kitaip ir mokescius nuskaitydavo.Esu pastebejus ,kad maziau nuskaito nei turetu pagal tabeli.
Atsakyti