Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(yerena @ 2015 04 16, 13:52)
adija5 augino. Tik nepamenu kuom viskas baigės.

Baigėsi tuom,kad turėjau kuminų žolių be sėklų.Bet aš tiesiai dirvon sėjau.Gal ir vasara per vėsi buvo arba į šiltnamy reiktų kišt.Vienžo,tiek,kiek sunaudoju,man paprasčiau nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 16, 14:03)
Baigėsi tuom,kad turėjau kuminų žolių be sėklų.Bet aš tiesiai dirvon sėjau.Gal ir vasara per vėsi buvo arba į šiltnamy reiktų kišt.Vienžo,tiek,kiek sunaudoju,man paprasčiau nusipirkt  ax.gif

va ir galvoju ,kad aš jų nebesėsiu schmoll.gif o jie ne dvimečiai kaip kmynai?tada pirmus metus ir neturėjo jie tu žydėt g.gif
Atsakyti
Bet kad ir mūsų gamtinių sąlygų nepalyginsi su jo pamėgtais- Viduržemio regionu, Indija, Sirija, Iranu...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 16, 14:07)
va ir galvoju ,kad aš jų nebesėsiu schmoll.gif o jie ne dvimečiai kaip kmynai?tada pirmus metus ir neturėjo jie tu žydėt g.gif

Nea,jis vienmetis,salierinių šeimos kažkokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 16, 11:52)
aš sėjau į vieną dėžutę, tik stengiausi kiek rečiau pabarstyti. Paskui po vieną lauke išsodinau. Tik kai išsodinsit, iškart denkit agro - koloradas jas tiesiog akyse ryja  doh.gif

Ačiū 4u.gif koloradas pas mus populiarus, reikės slėptis smile.gif

Kaimynė išvis juokiasi - tipo kas per nesąmonė sėklos, taip bulvių nieks nesodina smile.gif

Bet aš vat užsimaniau violetinių bulbikių ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 04 16, 13:15)
Kaimynė išvis juokiasi - tipo kas per nesąmonė sėklos, taip bulvių nieks nesodina smile.gif

oi, kiek iš manęs kaimynė juokėsi, tai suskaičiuot per sunku būtų. Ir braškes tik durniai į plėvelę sodina, ir pirštą prie smilkinio sukiojo, kai arbūzus sodinau, ir bulvės iš sėklų - absoliuti nesąmonė, ir kur tai matyta, kad persikai pas mus augtų, ir t.t, ir pan. Sekančiais metais viską tą patį daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 16, 13:21)
oi, kiek iš manęs kaimynė juokėsi, tai suskaičiuot per sunku būtų. Ir braškes tik durniai į plėvelę sodina, ir pirštą prie smilkinio sukiojo, kai arbūzus sodinau, ir bulvės iš sėklų - absoliuti nesąmonė, ir kur tai matyta, kad persikai pas mus augtų, ir t.t, ir pan. Sekančiais metais viską tą patį daro  biggrin.gif

Taigi vat, kad nereikia iš kitų juoktis, o reikia mokytis ir kopijuoti smile.gif

Mano kaimynė 86 metų, o braškes ir žemuoges pernai pirmąkart sodinosi. Dar klausė ar gerai sodina smile.gif Nu nesuprantu - kaip kaime gyveno, vaikus augino ir braškių neturėjo doh.gif

Mano viasa vaikystė buvop su braškėm smile.gif

Ai, ir išvis mūsų kaimas labai "senas" ir lenkiškas, tai ten tik tvoras dažo, o poto parimę spokso, kaip aš užpakalį pastačius daržus ravėju smile.gif ir nesupranta kam tas vargas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 04 16, 14:08)
Mano kaimynė 86 metų, o braškes ir žemuoges pernai pirmąkart sodinosi.  Nu nesuprantu - kaip kaime gyveno, vaikus augino ir braškių neturėjo doh.gif

Mano viasa vaikystė buvop su braškėm smile.gif

mano seneliai irgi braškių neturėjo smile.gif Aplamai pas mus kaime nelabai kas jas augino, ir iš uogų tai tik serbentai ir agrastai buvo, nes vyšnios trešnės slyvos pas mus neaugo.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 04 16, 15:08)

Ai, ir išvis mūsų kaimas labai "senas" ir lenkiškas, tai ten tik tvoras dažo, o poto parimę spokso, kaip aš užpakalį pastačius daržus ravėju smile.gif ir nesupranta kam tas vargas  smile.gif

nus gi diedams ,turbūt,širdžiai mielas vaizdas,kai saviškių tokioj pozoj nemato cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man idomu, kaip laikos darzai paseti kovo vidury? g.gif as praziopsojau ta grazuji laikotarpi kai buvo apysausa ir silta, tai dabar jau ir zirniai ir salotos ir ridikeliai lauks kol nors kiek pradzius darzas- neisiu I tesla mozotis schmoll.gif

mama mane ramina- kad nieko nepraradau- tipo ir taip tokioj temperaturoj nei kas auga nei dygsta, o as vistiek galvoju, kad jau zirnius po kokio menesio buciau galejus valgyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 04 16, 15:40)
o man idomu, kaip laikos darzai paseti kovo vidury? g.gif  as praziopsojau ta grazuji laikotarpi kai buvo apysausa ir silta, tai dabar jau ir zirniai ir salotos ir ridikeliai lauks kol nors kiek pradzius  darzas- neisiu I tesla mozotis schmoll.gif

mama mane ramina- kad nieko nepraradau- tipo ir taip tokioj temperaturoj nei kas auga nei dygsta, o as vistiek galvoju, kad jau zirnius po kokio menesio buciau galejus valgyt unsure.gif

Žirniai , ridikėliai , salotos , ankstyvieji kopūstai , ridikėliai, špinatai sudygę , lauke , saulės atokaitoje ( pietinis šlaitas ) , po 2-4 agrolėvele. Morkos tyli .... Ar paaugo per šaltą savaitę pamatysiu savaitgali tik . Neskuba jie augti taip anksti pasėti ....
Labai pasiteisino rūgštynių užklojimas agrolėvele - jau pirmas nupjoviau smile.gif o uždengiau tai netyčia , nes šalia žirnius pasėjau ...
Atsakyti
QUOTE(Valpurgija @ 2015 04 11, 09:56)
Kol dar visai į lysves neišėjom,gal kam teorijos reikėtų?
Naujos knygos,pigiau,nei knygynuose

user posted image

user posted image

user posted image

prašom į až

thumbup.gif
Atsakyti