Ačiū reiškia lauksiu. Pernai pasėjau anksti, bet pelės praktiškai visą vagą suėdė - radau lukštelių kruveles tai nežinau dėl kirmelėtumo Gal šiemet reiks kur šalia pabarstyt laisvai, kad nuvilioti
Aš pasėjau , ir žemė nešalta - pakalnė, pietinė pusė , saulės atokaita. Iš Ebay pirktus snieginius ( ankštinius ) - ten rašo - nutirpus sniegui . Ir šalia - trečdalį lysvės įbėriau paprastų ankštinių . Praėjusiais metais sėjau dar anksčiau .... Bet pas mane žemė - smėlis . Visus kitus sėsiu vėliau - čia pirmam derliui . Žirniai nebijo šalnų - kai paspaudė iki -7 praėjusį pavasarį - aktinidijių ir riešutmedžio lapus nušaldė - žirniai jau sudygę buvo , pastovėjo savaitę pamėlę ir ėmė augt . Ir užsnigę buvo pasėti .... dygo, sudygo , užaugo, skanavom porą sav. anksčiau . Jei žemė molis - nesėčiau .
Nemačiau ar žydi šalpusniai. Greičiausiai dar ne. Mieste tai nesimato. Pas mus irgi smėlis. Kažkaip susimėčiau. Paskaičiau, kad ridisėliai dygsta prie 2-4 laipsnių. Tai gal tuos jau galima sėti.
Nemačiau ar žydi šalpusniai. Greičiausiai dar ne. Mieste tai nesimato.
Pas mus irgi smėlis. Kažkaip susimėčiau. Paskaičiau, kad ridisėliai dygsta prie 2-4 laipsnių. Tai gal tuos jau galima sėti.
Visada reikia pabandyti Blogiausia kas atsitiks - supus sėklos . Bet nepabandęs nežinosi .... Labai skirtingos sąlygos Lietuvoj . Pvz mano giminės gyvena šiaurės Lietuvoj - viskas ten 2 sav vėliau , negu pas mane , tarp 2 sostinių esančioj sodyboj