QUOTE(yerena @ 2015 05 22, 11:08)
Pektiną naudoju labai seniai, tik neperku spec. cukraus uogienėms (pažiūrėkite į sudėtį, už ką mokami tokie pinigai???). Labai dažnai naudoju tam obuolius ir citrusų "vidurius".
Raudonkočių rabarbarų ieškau jau geri 4-5 metai. Ir tos veislės, kurios man tiktų, visada būna out of stock... Jei rasiu- būtinai pranešiu.
Raudonkočių rabarbarų ieškau jau geri 4-5 metai. Ir tos veislės, kurios man tiktų, visada būna out of stock... Jei rasiu- būtinai pranešiu.
gal sitie? raso kad raudoniausi is visu veisliu ir saldziausi ,kaip yra is tiesu nezinia ,cia daug ka reiskia turbut ir auginimo salygos ,nors nuotraukoj atrodo ispudingai

http://www.hartmanns...;Store_Code=HPC