Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(yerena @ 2015 05 22, 11:08)
Pektiną naudoju labai seniai, tik neperku spec. cukraus uogienėms (pažiūrėkite į sudėtį, už ką mokami tokie pinigai???). Labai dažnai naudoju tam obuolius ir citrusų "vidurius".

Raudonkočių rabarbarų ieškau jau geri 4-5 metai. Ir tos veislės, kurios man tiktų, visada būna out of stock... Jei rasiu- būtinai pranešiu.

gal sitie? raso kad raudoniausi is visu veisliu ir saldziausi ,kaip yra is tiesu nezinia ,cia daug ka reiskia turbut ir auginimo salygos ,nors nuotraukoj atrodo ispudingai biggrin.gif

http://www.hartmanns...;Store_Code=HPC
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 31, 08:20)
gal sitie? raso kad raudoniausi is visu veisliu ir saldziausi ,kaip yra is tiesu nezinia ,cia daug ka reiskia turbut ir auginimo salygos ,nors nuotraukoj atrodo ispudingai biggrin.gif

http://www.hartmanns...;Store_Code=HPC

uuu...sitie kokie faini! noreciau tokiu...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 31, 09:24)
uuu...sitie kokie faini!  noreciau tokiu...

aga ir as noreciau ,jei kas uzsakines dasideciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 31, 10:24)
uuu...sitie kokie faini!  noreciau tokiu...

Kuo jie tau faini g.gif ?Rabarbaras ir tiek ax.gif

Mergės,ar paprastos daržo pupelės kryžminasi su šparaginėm?Sėklų aš pati nerenku,tai man dzin,kad jos ten išsigims,bet ar šį sezoną bus valgomos,o ne kokios medinės?
Atsakyti
Kazkada sake , kad gryzminasi, jei arti pirmais metais net, bet nesu isbandzius.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 05 31, 12:23)
Kazkada sake , kad gryzminasi, jei arti pirmais metais net, bet nesu isbandzius.

Nu,ot velnias .Kad šparaginės aukštaūgės su žemaūgėm kryžminasi,tai jau išbandžiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 31 gegužės 2015 - 11:30
O idomu, jei abejos sparagines ir aukstos, bet vienos baltos o kitos juodos irgi susikryzmins? pasodinciau kitas ~20m toliau, labai noriu isbandyt, abejos pirmi metai. Man rodos Yerena pernai ar anksciau rase kad susikryzmins.
Atsakyti
Aš skaičiau, kad kryžminasi, todėl nerinkdavau sėklų, nes anyta šalia paprastas pupeles augindavo. Nes šparaginėse atsiranda plaušelių tokių, pati ankštis pasidaro neskani.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 31, 10:37)
Kuo jie tau faini  g.gif ?Rabarbaras ir tiek  ax.gif

nu, ne- sitas raudonas. marmaliadas tiketina gautusi ne trydos spalvos... gal net ir kompotas kiek rausvas g.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 05 31, 11:30)
Nu,ot velnias .Kad šparaginės aukštaūgės su žemaūgėm kryžminasi,tai jau išbandžiau  ax.gif

paprastu pupeliu niekad neauginu tik sparagines, bet aukstugiu vijokliniu niekaip nepavykdavo issaugot- nuolat issigimdavo. o ir kitu kaimynu darzai toli. aciau kaip keli simtai metru jokiu pupeliu nera... g.gif
Atsakyti
Ar nei viena nesusiduret darze su lauko pelem.pelenais.man jau rankos nusviro.keikiuos,kad siaudus dejau. Vien skyles darze.puse siaudu nuemiau.radau net lizdus ju.dezutes su nuodais isdeliotos.neima zarazos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 31 gegužės 2015 - 16:46
Nemulčiuoju žole ar šiaudais dėl šliužų, tai nesusiduriu. Girdėjau, kad lauko peles gaudo ,,ant lašinių", gal todėl nuodais nesižavi. Gal kitokių nuodų reikia? Mes ,,naminėms" žiurkėms perkam Tornado, kad mumifikuotų. Ten grūdai, mirkyti nuoduose. Gal lauko pelėms juos taukais pašlakstyti, tada valgytų.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 05 31, 18:08)
Nemulčiuoju žole ar šiaudais dėl šliužų, tai nesusiduriu. Girdėjau, kad lauko peles gaudo ,,ant lašinių", gal todėl nuodais nesižavi. Gal kitokių nuodų reikia? Mes ,,naminėms" žiurkėms perkam Tornado, kad mumifikuotų. Ten grūdai, mirkyti nuoduose. Gal lauko pelėms juos taukais pašlakstyti, tada valgytų.

Aplink tu nuodu prideta,i darza gi negaliu det.gaudykles su nuodais pridetos darze,bet nesivaisina-mandros.biju,kad iki siltnamiu nedaeitu
Atsakyti