Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(edinka @ 2015 03 15, 09:21)
Manau cia ne rankos kaltos, o seklos  mirksiukas.gif  Man daug pakeliu nesudygo, vieninteliai Alisa Craig patikimi.

Sudygti sudygo puikiai, bet nyko nyko vis po truputį jie namie ir karpiau ir laisciau normaliai, zodziu zaidimo buvo daug, bet neaugo nors tu ka. Net i siltnami keleta daigu išsodinus neaugo jie.
Atsakyti
Nekarpiau nė karto pernai,tik pasėjau sėkliukes kas 1-1.5cm,kai išdygo išnešiau į vėsesnę patalpą,o kai tik buvo galima indukus į šiltnamį,ten puikiausiai augo kol išsodinau į lauką
Atsakyti
Gal patarsit kada viską galima jau nudengt? Uždengtos pas mane

rožės
vynuogės
aprišti medeliai
hortenzijos.
Jau viską galima nurišt ir nudengt ar kažką dar palikt? Kitą savaitę praneša gerą orą, bet naktim dar šiek tiek pašals.

Ar jau galima sutvarkyti braškes? Nukirti sausus pernyksčius lapus?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 14, 22:54)
O kaip sraige Tavo? Jau zaliuoja??! bigsmile.gif

jau šįryt radau žaliūkų išlindusiu,bet dar ne miškas ax.gif
Atsakyti
Aš taip ir nesupratau g.gif - be eksperimentų visokių, kada reikia sėti ankstyvus kopūstus? Šiais metais bandysiu pirmą kartą
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2015 03 15, 10:08)
Kalbėjot apie rukolą,  kaip ją auginti namuose? Balkone? Prarandu viltį,  kelis kartus bandžiau r šiemet buvau pasėjusi sudygo puikiai,  bet nyko nyko  ir vėl tuščia.. Gal ilgiau po plėvele palaikyti reikia ar ką daryt? Labai mėgstu rukolą, o  valgyti tik kai nuvažiuoju į daržą netenkina.

Rukola pakankamai aukšta užauga. Bandžiau augint vazone, bet ten ji skurdo. Paprasčiau būtų ją sėti į dirvą. Bendradarbė užsiaugino neblogą derlių.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 15, 21:00)
Aš taip ir nesupratau  g.gif  - be eksperimentų visokių, kada reikia sėti ankstyvus kopūstus? Šiais metais bandysiu pirmą kartą

ankstyvi sėjami antroj kovo pusėj. praktiškai galima pradėt.
Atsakyti
Kelios dienos ankstyvi kopūstai šiltnamyje pasėti.
Žinau kas kovo 10d kasmet sėja lauke.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2015 03 15, 10:21)
Manau cia ne rankos kaltos, o seklos  mirksiukas.gif  Man daug pakeliu nesudygo, vieninteliai Alisa Craig patikimi.

Svogunu, poru seklos daigios tik 1 metus, labai reikia ziureti galiojima.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2015 03 15, 09:21)
Man daug pakeliu nesudygo, vieninteliai Alisa Craig patikimi.

QUOTE(Lady Dy @ 2015 03 15, 09:29)
gerai sudygo Alonso

Šias dvi rūšis šiandien pasėjau. Jei visi sudygs bus apie 200 daigelių rolleyes.gif . Ale kiek laiko žaidžiau kol kiekvieną sėklelę gražiai išdėliojau doh.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 03 15, 21:09)
ankstyvi sėjami antroj kovo pusėj. praktiškai galima pradėt.

Ankstyvus ir pekino taip pat šiandien susėjau į ritinėlius nuo tualetinio popieriaus ax.gif Kas iš to išeis nežinau, eksperimentas tongue.gif
Ridikėliai sėti vasario 16 d. ir 23 d. jau sudygę ir paaugę thumbup.gif
Atsakyti
Jau auga ir zaliuoja.
user posted image

Papildyta:

Ankstyvus ir pekino taip pat šiandien susėjau į ritinėlius nuo tualetinio popieriaus ax.gif Kas iš to išeis nežinau, eksperimentas tongue.gif
Ritineliai nuo dregmes atsiklijuoja pastriza juosta. Nebent nejudinsi, laikysi suglaustus, kol priaugs saknu gumulas.
Atsakyti
QUOTE(ZIRKLELE @ 2015 03 15, 22:16)
Ritineliai nuo dregmes atsiklijuoja pastriza juosta. Nebent nejudinsi, laikysi suglaustus, kol priaugs saknu gumulas.

Ritinėlius sustačiau į dėžutes. Gražiai, talpiai susistatė smile.gif
Atsakyti