Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(linole @ 2015 04 27, 11:59)

Žodžiu, dedu prie Tenerifės didelį pliusą, nors į ją nebegrįšiu. Manau, pasiėmiau iš jos viską.

Vat paskutiniu metu ir aš taip galvojau drinks_cheers.gif , nors ji man patiko nerealiai ir įspūdžiai buvo kaip iš niekur. bet kitos Kanarų salos traukia wub.gif
Atsakyti
Merginos,

gal kas nors nuomojotės automobilį Kanaruose iš pluscar?
Mes užsisakėme pluscar, jie nusiskaičiavo sumą už nuomą, oro uoste automobilį paėmėme iš Goldcar(pasirodo, jie aptarnauja pluscar klientus), šie irgi paėmė mokestį+sumokėjome už pilną benzino baką. Paaiškino, kad čia depozitas, vėliau jį grąžins. Štai jau trečia savaitė ir niekas man depozito negrąžina. Sugrįžo tik neišnaudoto kuro likučio pinigai. Parašiau laišką Goldcar - tyla.
Gal kam irgi panašiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2015 04 27, 13:06)
Merginos,

Mes užsisakėme pluscar, jie nusiskaičiavo sumą už nuomą, oro uoste automobilį paėmėme iš Goldcar(pasirodo, jie aptarnauja pluscar klientus), šie irgi paėmė mokestį+sumokėjome už pilną benzino baką. Paaiškino, kad čia depozitas, vėliau jį grąžins. Štai jau trečia savaitė ir niekas man depozito negrąžina. Sugrįžo tik neišnaudoto kuro likučio pinigai. Parašiau laišką Goldcar - tyla. 

Mes užsisakėm dabar iš pluscar ir neramu pasidarė unsure.gif Bet mums nieko nenuskaičiavo dar, net kortelės duomenų nereikėjo užsisakant unsure.gif Gavom patvirtinimą į paštą, kad užsakymas patvirtintas, kad oro uoste pasiėmus mašiną, reikės susimokėt. Brt tik tada. O kaip jums čia iš anksto reikėjo susimokėt, o paskui dar tam goldcar mokėt g.gif
Atsakyti
Ar kas nuomavotės Tenerifėje iš Autoreisen ?
Atsakyti
mes irgi uzsisake is PlusCar taip pat nieko nemokejome. Ir tikiuosi auto is PlusCar ne is kokios kitos kompanijos. isgasdinot cia su tais nuomos nesklandumais dabar unsure.gif
Atsakyti
Merginos negasdinkite, gegužės 6 d. Tenerifės oro uoste mūsų irgi laukia pluscar, koks kas tik turiu jų el. laišką, kad priėmė užsakymą ir tiek. Iš ankstesnių apie juos girdėjau tik gerus atsiliepimus, dabar bus dėl ko baimintis, nes kol kas siaubą kėlė tik ilga kelionė į Varšuvą bei ilgokas skrydis.
Maršrutai paruošti, žirgai pabalnoti, gyvensime Puerto de la Cruse.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 04 27, 13:28)
Ar kas nuomavotės Tenerifėje iš Autoreisen ?

Taip, teko pernai nuomuotis, automobiliai normalus, 1/4 bako pasiimant su tiek pat ir gražini, jokiu papildomų mokesčių nebuvo,bet pas juos pabrango nuoma todėl šiais metais nuomavom iš Cicar niekas iš anksto nieko nenuskaitinėjo, nebuvo jokių papildomų išlaidų, iš kur jus čia ištraukėt, gal kokia vertimo klaida?

https://www.cicar.co...action/booking2
11 dienu Opel corsa 1.4 labai faina masiniuke

Rental duration: 11 day(s)

Flight number: FR6121

Total amount (all inclusive): 149,07 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 27 balandžio 2015 - 14:23
Ir mes iš pluscar užsisakėm. Nereikėjo jokių kreditinių užsakinėjant. Patvirtinimas atėjo el. paštu, parašyta, kad mokėjimas vietoje iš kreditinės arba debetinės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 27 balandžio 2015 - 14:26
QUOTE(linole @ 2015 04 27, 11:59)
Žodžiu, dedu prie Tenerifės didelį pliusą, nors į ją nebegrįšiu. Manau, pasiėmiau iš jos viską.

Ir man labai tinkantis sakinys wub.gif Jei ir grisiu tai tik noredama bsmba isvertus pagulet na dar si ta pamatyt, bet nedaug liko nepamatyto, sielvarto nejauciu.
mane daug labiau traukia grizt i Kretos sala va kas ten uzbure sunku ir paaiskint, gal grizus taip ir nebeatrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2015 04 27, 12:06)
Merginos,

Nuomavomes is ju Gran Kanarijoje kovo gale - balandzio pradzioje. Gavome patvirtinimo laiska. Mokejome vietoje, pasiimdami auto, is anksto nieko nenuskaite, korteles duomenu nereikejo. automobili gavome is plus car. nemokejome nei centu daugiau, nei buvo nurodyta uzsakant, neeme jokiu depozitu. Siaip man nera dar taip buve, kad kur nors nuomojantis auto nuskaitytu kazkokia suma. Yra buves, kad rezervacijos mokesti mokejom, bet jis budavo nedidelis. O visa kita suma uz auto nuoma visada mokedavome jau nuomos kompanijoje.

O kokiu budu jums nuskaite uz rezervacija plus car, man rodos, kad ten nera suvedami korteles duomenys ? g.gif
Atsakyti
Dėkoju Linole, iš Jūsų ispūdžių įtraukiu į lankyinas vietas Arenas Negras su Montanas Negras, dar vienas pasivaikščiojimas smile.gif Ar verta užsukti į sostinę, kažkodėl mano lankytinų vietų sąraše jos nėra, ar ten yra kas verta dėmesio, iškyrus Sidnėjaus būrių kopiją, gal geriau ppasinešti į gamtą?
Atsakyti
Sveikos, tik vakar grizau is Tenerifes-Gran Kanarijos:)
4d. tenerifej, 3d. Grancanarijoj + 1d. Milane,+1d. Madride (dėl persedimų). Bet nesigailiu, kad tuo paciu 2 aplankiau salas, o ne 1. Su keltu is vienos į kitą per 1,2val.
Aplankiau Tenerifėje Jungle park,masca, teides nacionalinį parką,gyvenau::Callao Salvaje; Puerto de Cruz
Gran canarijoj: gyvenau:Agaete, Puerto de mogan. Mašinos nuoma ir apvažiavimas visos salos. smile.gif tai va, įspūdžiai dar šviežūs:)
Papildyta:
nepaminejau pamirsau:) : žvejyba jūroje (pagautas 35kg tunas)- Tenerifėj
pamatyta: seniausias 'dragon' medis, Icod miestelis, ir kiti miesteliai pro autobuso langąsmile.gif
Atsakyti