Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 03, 13:44)
Na ir siaip sakyciau kaina is vidutines kainu kategorijos, tai tikrai prieinama daugkam.

Kur? LT ar US? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 kovo 2015 - 15:56
QUOTE(saulitta @ 2015 03 03, 15:54)
Pazistama kazkada buvo uzklaususi Tanchel del rankines - jie tada turejo kai kurias, bet nebuvo jos norimos spalvos. Klause gal galima special pagaminti kad ir uz kiek didesne kaina. Tai zodziu ne. Kaip supratau, jie uzsake kazkur viena ar kelias partijas pagaminti, o dabar neranda ar nesusiorganizuoja kur pagaminti daugiau. Gal jau surado, gal kazkas pasikeite, cia buvo gal pries pusmeti  g.gif
Beje, parasymas ju puslapyje ''Prekinis ženklas kuriamas ir gaminamas Europoje.'' labai stipriais sufleruoja, jog tikrai nera pilnai gaminamos Lietuvoje  unsure.gif  nes taip ir parasytu    blush2.gif 



FB'e raso "Aukščiausios kokybės odinės rankinės ir aksesuarai. Kuriama ir gaminama Lietuvoje. "
Atsakyti
Nesakau, kad kosmine, aisku daugumai imanoma nusipirkt, taupyt taupyt ir vualia. Na tai plati tema, nesipleskime, bet man tai nenorimalios kainos daugumos lt 'dizaineriu', o ju dabar ant kiekvieno kampo. Varda, kaina reik uzsidirbt.
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2015 03 03, 08:13)
Vyras per Kalėdas padovanojo smile.gif buvau labai nustebusi, nes kažkada vasarą vieną kartelį buvau leptelėjusi, kad simpatiškos apyrankės ir pati jau jas buvau pamiršusi biggrin.gif


Pavydžiu tokio dėmesingo vyro. biggrin.gif

QUOTE(Sense @ 2015 03 03, 21:13)
Varda, kaina reik uzsidirbt.


drinks_cheers.gif

P.S. Bet tašės gražios....... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 03 kovo 2015 - 23:05
QUOTE(No Fear @ 2015 03 03, 20:13)
FB'e raso "Aukščiausios kokybės odinės rankinės ir aksesuarai. Kuriama ir gaminama Lietuvoje. "


Man atrodo ir ju internetiniam puslapyje yra sitas, bet paskui kitoj vietoj jau Europa minima, tai kazkaip nesueina galai.

QUOTE(Sense @ 2015 03 03, 23:13)
... bet man tai nenorimalios kainos daugumos lt 'dizaineriu', o ju dabar ant kiekvieno kampo. Varda, kaina reik uzsidirbt.


Del pirmos dalies sutinku - tikrai labai daug dizaineriu atsirado, kaina uzsikelia, o kokybe labai eiline... drinks_cheers.gif Na bet jei kokybe tikrai auksta, tai manau kaina irgi negali but labai zema, nebent norima masines gamybos, o siuo atveju rankines skirtos siauresniam zmoniu ratui.

Kadangi siu rankiniu neciupinejus, tai nekomentuosiu ju kokybes, bet jei ji tikrai auksta ir kaip gamintojai teigia, nenusinesios per kelis sezonus, tai tikrai pateisinu kaina. Juk toks daiktas atsiperka, nes nereikia kas kelis sezonus pirkt naujos rankines del senosios nusidevejimo. Kitas dalykas, jog tada save pozicionuoja rinkoj su ta kaina ir iskart lygiuojasi i aukstesne kokybe. O jei pradetu zema kaina, o paskui keltu keltu (kaip pvz Tashe Tashe daro), tai vel sulauktu priekaistu del kylanciu kainu.... Kiek kita situacija su MK, bet kazkuo irgi panasus brando pavyzdys ir kaip prarado savo ivaizdi - kazkada MK tik tos brangiosios rankines buvo ir tikrai buvo vertinamas brandas, bet kai pradejo leist pigesne linija (t.y. visi hamiltonai, selmos ir tt) ir kas antra su tom tasem vaiksto, tada ir krito pardavimai brangesnes linijos, nes nebera to isskirtinumo kai ar $300 ar $3000 sumoki, bet vistiek MK uzrasyta... O ir imant ta pacia Tashe Tashe, tai ju kainos dabar turbut irgi nelabai atsilieka (neseku, tai nezinau naujausiu, bet tikrai pries koki pusmeti metus kai kurie modeliai 200EUR sieke, gal ir daugiau) ir nusiskundimu sulaukia del kokybes (sioj temoj irgi buvo), bet zmones vistiek noriai perka.


Atsakyti
Žiūrėjau šiandien jų rankines internete, tai prie kiekvieno modelio parašyta "pagaminta Lietuvoje".
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 03 03, 22:13)
Nesakau, kad kosmine, aisku daugumai imanoma nusipirkt, taupyt taupyt ir vualia. Na tai plati tema, nesipleskime, bet man tai nenorimalios kainos daugumos lt 'dizaineriu', o ju dabar ant kiekvieno kampo. Varda, kaina reik uzsidirbt.

drinks_cheers.gif labai sutinku. kai kuriu tu "dizaineriu" rankines net netikros odos, o kainos, kaip uz puse kupranugario.
Del kokybes irgi nepasakyciau, kad blizga. Taseh tashe rankiniu oda nors ir naturali, bet pakankamai greitai akivaizdziai apsinesioja. Apie tai ir tashes tashe temoj buvo pridiskutuota.
Geda peleda rankines daze rubus.... (tiesa, dabar ji jau gudri, pries isigyjant ispeja, kad gali dazyt, gali nusibraizyt ir cia nereiks blogos kokybes, nes ankstesnes buvo priversta priimti atgal) vienai rankenos brokas pasitaike ir dar per viesuma teisybes teko ieskot... Taip, kad tos kainos buna prasilenkia ir su kokybe, ir su "dizainerio" zinomumu... Jau dabar kas moka siuti ar megzti, tie jau ir dizaineriai ir svarbiausia kainos nepamirst uzsisaukt, nes kuo didesne kaina, tuo didesnis dizaineris..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 04 kovo 2015 - 12:09
QUOTE(No Fear @ 2015 03 04, 12:08)
ir svarbiausia kainos nepamirst uzsisaukt, nes kuo didesne kaina, tuo didesnis dizaineris..

drinks_cheers.gif Man atrodo, Piekautaitės rankinės panašiai kainuoja kaip tos Tanchel. O kas dėl grožio, tai skonio reikalas. Man tashe tashe daug gražesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 03, 14:44)
Man tai kaip tik labai normalios kainos - juk jau geriau tokia nei uz ta pacia kaina MK ax.gif Na ir siaip sakyciau kaina is vidutines kainu kategorijos, tai tikrai prieinama daugkam. Tik aisku gyvai nemacius ju ir nezinau kaip realiai vaizdas, bet is foto atrodo tvirtos ir kokybiskos. Domina mane jau kuris laikas, bet neciupinejus nepirksiu, o ir ka paziuriu online, tai vis 'out of stock'  g.gif Bet gal neina online taip iskart pirktis ir reikia jiems rasyt uzklausa... Man tik truputi kliuna dviguba T - primena ir Hermes, ir Tory Burch, bet cia tik primena, o ne artimai nukopijuota, tai realiai turbut per giliai kapstaus. blush2.gif

Bet tai man atrodo, kad sunku jau rasti kažką, kas kažko neprimintų, nebent jau super duper avangardas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 03 04, 18:04)
Bet tai man atrodo, kad sunku jau rasti kažką, kas kažko neprimintų, nebent jau super duper avangardas būtų.


Tikrai taip, net ir pacios Tanchel rankines Celine modeli primena. Bet aisku n dabar tu labai artimu modeliu is ivairiu gamintoju. Man gal labiausiai noretusi isskirtinio brando zenklo, nes jei paziuri ir iskart asociacijos su kitu brandu, tai paskui to kito brando geros ir blogos savybes lengvai klijuojasi ir siam, nors nieko bendro neturi jie...
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie Under My Roof rankines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 03 15, 16:15)
Gal kas turite atsiliepimų apie Under My Roof rankines?  ax.gif


Aš turiu dvi rankines, esu labai labai patenkinta.
Atsakyti