Vilniuje, Dominikonu 5 iki sausio 25d vyksta D.EFECT pop up shopas
Sveikos merginos, gal kuri turite nusipirkusi šią rankinę ir galite brūkštelti kokį komentarą
http://shop.dailides...-cityscape.html

šiuo metu turiu Kruopienytes rankinę, tai labai patenkinta ir Robi Agnes Little Black Pepper nereali, kaip sakant negaila nei vieno cento

šiuo metu turiu Kruopienytes rankinę, tai labai patenkinta ir Robi Agnes Little Black Pepper nereali, kaip sakant negaila nei vieno cento

viesedama Lietuvoje, aplankiau lietuviu dizaineriu butike Moustache Boutique.
Isigyjau Daili ziemine kepure. Man patikusios spalvos kepure, skirtingai nei kitu spalvu, neturejo nei logotipo, nei prieziuros etiketes...
Pardaveja pasiule paprasyti dizaineres ir man atsiusti i Vln ... variantas grazus. Kol nepasake kad siuntimas kainuos 3 eurus!!!!
uz savaime suprantama dalyka rubuose , aksesuaruose ...
parasiau paciai kurejai per Fb ir paaiskinau situacija. Etikete pazadejo arsiusti uz dyka arba pasiule ateiti i studija pasikeisti kepure! Vat cia servizas 10 balu.
Isigyjau Daili ziemine kepure. Man patikusios spalvos kepure, skirtingai nei kitu spalvu, neturejo nei logotipo, nei prieziuros etiketes...
Pardaveja pasiule paprasyti dizaineres ir man atsiusti i Vln ... variantas grazus. Kol nepasake kad siuntimas kainuos 3 eurus!!!!

parasiau paciai kurejai per Fb ir paaiskinau situacija. Etikete pazadejo arsiusti uz dyka arba pasiule ateiti i studija pasikeisti kepure! Vat cia servizas 10 balu.
QUOTE(♥Indra♥ @ 2015 01 22, 15:51)
Sveikos merginos, gal kuri turite nusipirkusi šią rankinę ir galite brūkštelti kokį komentarą

Nu jus man atleiskit, bet uz eko oda tiek euru

As turiu Daili odine rankine. Labai kokybiska, maloni liesti, nenesioju kasdien, tad negaliu pakomentuoti kokybes, bet siules tvarkingos, rankine- tvirta.
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 22, 20:51)
Nu jo...

QUOTE(sygyta @ 2015 01 22, 17:33)
viesedama Lietuvoje, aplankiau lietuviu dizaineriu butike Moustache Boutique.
uz savaime suprantama dalyka rubuose , aksesuaruose ...

O as galeciau tik labai graziai atsiliepti apie "Moustache Boutique". Labai nuosirdus bendravimas ir kadangi gyvenu Jav, tai sutariam ir del siuntimo, ir net padaro realias foto,kad gavus nenusivilciau

Neseniai nusipirkau Toma accessories geles ir pirstines... Atsidziaugti negaliu, o ir pati Toma labai maloni

O aš negaliu atsidžiaugti TANCHEL apyranke 
Labai graži, kokybiška ir jauki prie kūno
Vyras per Kalėdas padovanojo
buvau labai nustebusi, nes kažkada vasarą vieną kartelį buvau leptelėjusi, kad simpatiškos apyrankės ir pati jau jas buvau pamiršusi 
Vyras sakė, kad kai pervedė pinigėlius po 2 d.d. apyrankė jau buvo pašte.
Beje man dar labai gražios jų rankinės.
Esu čiupinėjusi gyvai... Na super atrodo
Bet gal kuri nors turite TANCHEL rankinę ilgesnį laiką? Kaip jos nešiojasi?

Labai graži, kokybiška ir jauki prie kūno

Vyras per Kalėdas padovanojo

Vyras sakė, kad kai pervedė pinigėlius po 2 d.d. apyrankė jau buvo pašte.
Beje man dar labai gražios jų rankinės.
Esu čiupinėjusi gyvai... Na super atrodo

nu bet rankiniu kainos

QUOTE(Sense @ 2015 03 03, 11:40)
Man tai kaip tik labai normalios kainos - juk jau geriau tokia nei uz ta pacia kaina MK

Pazistama kazkada buvo uzklaususi Tanchel del rankines - jie tada turejo kai kurias, bet nebuvo jos norimos spalvos. Klause gal galima special pagaminti kad ir uz kiek didesne kaina. Tai zodziu ne. Kaip supratau, jie uzsake kazkur viena ar kelias partijas pagaminti, o dabar neranda ar nesusiorganizuoja kur pagaminti daugiau. Gal jau surado, gal kazkas pasikeite, cia buvo gal pries pusmeti
Beje, parasymas ju puslapyje ''Prekinis ženklas kuriamas ir gaminamas Europoje.'' labai stipriais sufleruoja, jog tikrai nera pilnai gaminamos Lietuvoje
nes taip ir parasytu
Kalbant apie kaina - man irgi atrodo kad kaina ne kosmine, jei rankine tikrai kokybiska.
Tas pats MK juk yra masofke. Kuo mazesniu kiekiu gamini, praktiskai geometrine progresija dideja vieneto savikaina. Jei tai kazkam neatrodo verta didesnio pinigo - tai tiesiog ir nereikia pirkti tokiu daiktu, tam ir yra iprastines parduotuves su milijoninio tirazo bet prieinamos kainos daiktais

Beje, parasymas ju puslapyje ''Prekinis ženklas kuriamas ir gaminamas Europoje.'' labai stipriais sufleruoja, jog tikrai nera pilnai gaminamos Lietuvoje

Kalbant apie kaina - man irgi atrodo kad kaina ne kosmine, jei rankine tikrai kokybiska.
Tas pats MK juk yra masofke. Kuo mazesniu kiekiu gamini, praktiskai geometrine progresija dideja vieneto savikaina. Jei tai kazkam neatrodo verta didesnio pinigo - tai tiesiog ir nereikia pirkti tokiu daiktu, tam ir yra iprastines parduotuves su milijoninio tirazo bet prieinamos kainos daiktais