Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Vilniuje, Dominikonu 5 iki sausio 25d vyksta D.EFECT pop up shopas
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite nusipirkusi šią rankinę ir galite brūkštelti kokį komentarą smile.gif
http://shop.dailides...-cityscape.html

user posted image

šiuo metu turiu Kruopienytes rankinę, tai labai patenkinta ir Robi Agnes Little Black Pepper nereali, kaip sakant negaila nei vieno cento wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Indra♥: 22 sausio 2015 - 15:59
viesedama Lietuvoje, aplankiau lietuviu dizaineriu butike Moustache Boutique.
Isigyjau Daili ziemine kepure. Man patikusios spalvos kepure, skirtingai nei kitu spalvu, neturejo nei logotipo, nei prieziuros etiketes...
Pardaveja pasiule paprasyti dizaineres ir man atsiusti i Vln ... variantas grazus. Kol nepasake kad siuntimas kainuos 3 eurus!!!! blink.gif uz savaime suprantama dalyka rubuose , aksesuaruose ...

parasiau paciai kurejai per Fb ir paaiskinau situacija. Etikete pazadejo arsiusti uz dyka arba pasiule ateiti i studija pasikeisti kepure! Vat cia servizas 10 balu.
Atsakyti
QUOTE(♥Indra♥ @ 2015 01 22, 15:51)
Sveikos merginos, gal kuri turite nusipirkusi šią rankinę ir galite brūkštelti kokį komentarą smile.gif
http://shop.dailides...-cityscape.html

Nu jus man atleiskit, bet uz eko oda tiek euru doh.gif
Atsakyti
As turiu Daili odine rankine. Labai kokybiska, maloni liesti, nenesioju kasdien, tad negaliu pakomentuoti kokybes, bet siules tvarkingos, rankine- tvirta.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 22, 20:51)
Nu jus man atleiskit, bet uz eko oda tiek euru doh.gif

Nu jo... doh.gif net nepastebėjau kad eko oda.. tuomet tikrai per brangu tiek pinigėlių ... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 01 22, 17:33)
viesedama Lietuvoje, aplankiau lietuviu dizaineriu butike Moustache Boutique.
Isigyjau Daili ziemine kepure. Man patikusios spalvos kepure, skirtingai nei kitu spalvu, neturejo nei logotipo, nei prieziuros etiketes...
Pardaveja pasiule paprasyti dizaineres ir man atsiusti i Vln ... variantas grazus. Kol nepasake kad siuntimas kainuos 3 eurus!!!! blink.gif uz savaime suprantama dalyka rubuose , aksesuaruose ...

parasiau paciai kurejai per Fb ir paaiskinau situacija. Etikete pazadejo arsiusti uz dyka arba pasiule ateiti i studija pasikeisti kepure! Vat cia servizas 10 balu.

O as galeciau tik labai graziai atsiliepti apie "Moustache Boutique". Labai nuosirdus bendravimas ir kadangi gyvenu Jav, tai sutariam ir del siuntimo, ir net padaro realias foto,kad gavus nenusivilciau ax.gif Buvau pirkus "Distyled" rankine,tai gavau ja su dust bag'u, o kai pirkau antra,tik kitos spalvos,gavau be jo.Parasiau savininkei,sake ta karta buvo be dust bag'u, bet pasake,kad ji turi nauja,nenaudota nuo savo tases ir gali atsiusti savo.Tai kita karta siunciant ir idejo ji,nieko papildomai nemokejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 05 vasario 2015 - 00:35
Neseniai nusipirkau Toma accessories geles ir pirstines... Atsidziaugti negaliu, o ir pati Toma labai maloni wub.gif
Atsakyti
O aš negaliu atsidžiaugti TANCHEL apyranke smile.gif
Labai graži, kokybiška ir jauki prie kūno smile.gif

Vyras per Kalėdas padovanojo smile.gif buvau labai nustebusi, nes kažkada vasarą vieną kartelį buvau leptelėjusi, kad simpatiškos apyrankės ir pati jau jas buvau pamiršusi biggrin.gif

Vyras sakė, kad kai pervedė pinigėlius po 2 d.d. apyrankė jau buvo pašte.

Beje man dar labai gražios jų rankinės.
Esu čiupinėjusi gyvai... Na super atrodo smile.gif Bet gal kuri nors turite TANCHEL rankinę ilgesnį laiką? Kaip jos nešiojasi?
Atsakyti
nu bet rankiniu kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 03 03, 11:40)
nu bet rankiniu kainos  doh.gif

Man tai kaip tik labai normalios kainos - juk jau geriau tokia nei uz ta pacia kaina MK ax.gif Na ir siaip sakyciau kaina is vidutines kainu kategorijos, tai tikrai prieinama daugkam. Tik aisku gyvai nemacius ju ir nezinau kaip realiai vaizdas, bet is foto atrodo tvirtos ir kokybiskos. Domina mane jau kuris laikas, bet neciupinejus nepirksiu, o ir ka paziuriu online, tai vis 'out of stock' g.gif Bet gal neina online taip iskart pirktis ir reikia jiems rasyt uzklausa... Man tik truputi kliuna dviguba T - primena ir Hermes, ir Tory Burch, bet cia tik primena, o ne artimai nukopijuota, tai realiai turbut per giliai kapstaus. blush2.gif
Atsakyti
Pazistama kazkada buvo uzklaususi Tanchel del rankines - jie tada turejo kai kurias, bet nebuvo jos norimos spalvos. Klause gal galima special pagaminti kad ir uz kiek didesne kaina. Tai zodziu ne. Kaip supratau, jie uzsake kazkur viena ar kelias partijas pagaminti, o dabar neranda ar nesusiorganizuoja kur pagaminti daugiau. Gal jau surado, gal kazkas pasikeite, cia buvo gal pries pusmeti g.gif
Beje, parasymas ju puslapyje ''Prekinis ženklas kuriamas ir gaminamas Europoje.'' labai stipriais sufleruoja, jog tikrai nera pilnai gaminamos Lietuvoje unsure.gif nes taip ir parasytu blush2.gif

Kalbant apie kaina - man irgi atrodo kad kaina ne kosmine, jei rankine tikrai kokybiska.
Tas pats MK juk yra masofke. Kuo mazesniu kiekiu gamini, praktiskai geometrine progresija dideja vieneto savikaina. Jei tai kazkam neatrodo verta didesnio pinigo - tai tiesiog ir nereikia pirkti tokiu daiktu, tam ir yra iprastines parduotuves su milijoninio tirazo bet prieinamos kainos daiktais rolleyes.gif
Atsakyti