Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(raselita @ 2015 01 05, 21:30)
Rimtai smile.gif
O dėl nedasiūto gabalo blink.gif ką darėt? Sutvarkė ji? Aš šiaip priekaištų pasiuvimui neturiu, bet ar verta tokių pinigų- turbūt kitas klausimas.

Gavosi taip,kad turejo dadeti paskutines geles ir atiduoti,matyt tvarke sijona,ir nedasiuvo,kadangi ne ji man siuvo o jos siuveja tai per daug neturejau ka pasakyt. Aciu Dievui,kad drauge paprase,kad ja uzsideciau,ji ir pamate,kitu atveju eiciau prie altoriaus pusiau nuoga... Nuo atsiemimo iki mano skambucio i salona praeje buvo 3savaites,pradejau kalbetis ir aiskintis,paprase atvezti,aisku,iskarto sutvarke,dveju valandu begyje,Jakucinskaites nebuvo,atostogavo,iki siol,net emailu negavau "Atsiprasome uz nesklandumus"
Todel mano nuomone,kad gyvenime tiek uz suknele neklociau pinigu,ypac LT "dizaineriams",aisku gal koks Rainys,Statkevicius ir verti demesio,bet ima kaip IT dizaineriai,tai geriau gal IT varda nusipirkti,negu LT smile.gif
Sorry uz off topic,tiesiog mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 05, 23:02)
Gavosi taip,kad turejo dadeti paskutines geles ir atiduoti,matyt tvarke sijona,ir nedasiuvo,kadangi ne ji man siuvo o jos siuveja tai per daug neturejau ka pasakyt. Aciu Dievui,kad drauge paprase,kad ja uzsideciau,ji ir pamate,kitu atveju eiciau prie altoriaus pusiau nuoga... Nuo atsiemimo iki mano skambucio i salona praeje buvo 3savaites,pradejau kalbetis ir aiskintis,paprase atvezti,aisku,iskarto sutvarke,dveju valandu begyje,Jakucinskaites nebuvo,atostogavo,iki siol,net emailu negavau "Atsiprasome uz nesklandumus"
Todel mano nuomone,kad  gyvenime tiek uz suknele neklociau pinigu,ypac LT "dizaineriams",aisku gal koks Rainys,Statkevicius ir verti demesio,bet ima kaip IT dizaineriai,tai geriau gal IT varda nusipirkti,negu LT smile.gif
Sorry uz off topic,tiesiog mano patirtis 4u.gif

Gerai,kad gerai baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu metu irgi sutrikusi dėl tų ale dizainerių, kurių kasdien vis daugėja... Kas antrą daiktą nukopina ir dizainas, patampa jau tokiomis dizainerėmis, kūrėjomis...
O apie darbų kainas...
Tai jei daiktas tiražuojamas, neunikalus, tai ir kaina ne kosminė turėtų būti, bet kai dirba didelė komanda modeliuotjų, sukirpėjų, siuvėjų, fotografų, reklamos specų tai visiems reikia uždirbti... Ai ir dizaineriui dar reikia uždirbti. Tai ir daikto kaina išsipučia iki milžiniškos už 3 karoliukus ant šniūrelio (suprask apyrankės)....

Kartais stebiu merginas ar moteris rankdarbininkes: pati siuva, pati mezga, pati velia, pati su klientu bendrauja, pati išsiunčia, viską pati... Tada ir kaina gera, ir klientas patenkintas ir randarbininkė smile.gif Paskutiniu metu apsiperku pas tokius žmones, kurie gamina savo rankomis tikrai gerus daiktus už realią kainą...
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2015 01 06, 15:00)
Aš paskutiniu metu irgi sutrikusi dėl tų ale dizainerių, kurių kasdien vis daugėja... Kas antrą daiktą nukopina ir dizainas, patampa jau tokiomis dizainerėmis, kūrėjomis...
O apie darbų kainas...
Tai jei daiktas tiražuojamas, neunikalus, tai ir kaina ne kosminė turėtų būti, bet kai dirba didelė komanda modeliuotjų, sukirpėjų, siuvėjų, fotografų, reklamos specų tai visiems reikia uždirbti... Ai ir dizaineriui dar reikia uždirbti. Tai ir daikto kaina išsipučia iki milžiniškos už 3 karoliukus ant šniūrelio (suprask apyrankės)....

Kartais stebiu merginas ar moteris rankdarbininkes: pati siuva, pati mezga, pati velia, pati su klientu bendrauja, pati išsiunčia, viską pati... Tada ir kaina gera, ir klientas patenkintas ir randarbininkė smile.gif Paskutiniu metu apsiperku pas tokius žmones, kurie gamina savo rankomis tikrai gerus daiktus už realią kainą...

drinks_cheers.gif

paskutiniu metu mane kainos ir kokybės santykis jau šiurpina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 05, 17:07)
"Be to, Lietuvoje siūti drabužius yra labai brangu." -- http://www.spintosgu...uciu-rimdziumi/

Ane... Ir kažin kurioj vietoj čia tuos drabužius brangu siūti? g.gif Turiu auksarankę siuvėją, kuri man sutvarko ir pasiūva rūbus tikrai ne už dizainerišką kainą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 07, 01:16)
Turiu auksarankę siuvėją, kuri man sutvarko ir pasiūva rūbus tikrai ne už dizainerišką kainą. biggrin.gif

kontaktai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 07, 03:16)
Ane... Ir kažin kurioj vietoj čia tuos drabužius brangu siūti?  g.gif Turiu auksarankę siuvėją, kuri man sutvarko ir pasiūva rūbus tikrai ne už dizainerišką kainą. biggrin.gif

Dizainerių siuvėjos už dizainerišką kainą? smile.gif
O šiaip galbūt čia oficialiai samdomos darbuotojos kaina su visais mokesčiais. Nes daugumoj kas einam pas siuvėjas "į namus", mokame greičiausiai neoficialiai už darbą (tokiu atveju nelabai atsimenu kada gavusi kokį kvitą ar pan.)
Beje, kontaktai būtų aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 07, 10:26)
O šiaip galbūt čia oficialiai samdomos darbuotojos kaina su visais mokesčiais. Nes daugumoj kas einam pas siuvėjas "į namus", mokame greičiausiai neoficialiai už  darbą (tokiu atveju nelabai atsimenu kada gavusi kokį kvitą ar pan.)
Beje, kontaktai būtų aktualu  4u.gif

Jeigu siuvėja dirba pagal individualią veiklą (namuose) neprivalo Jums išrašyti sąskaitos, jei neprašote. Ji pildo pajamų-išlaidų žurnalą, ir to pakanka.

Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 07, 08:17)

Šiauliuose čia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 07, 10:26)

Dizaineriu siuvejos nekainuoja dizaineriskai ir negauna dizainerisku algu. Juk didzioji dalis Dizaineriui! Uz "Mena","Ideja","Originaluma" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 08, 00:02)
Šiauliuose čia. biggrin.gif

prasome kontaktu !
Atsakyti
Aš pirkau Adatytės suknią, tai esu patenkinta. Ir dukra dabar tokios užsimanė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medetka orange: 08 sausio 2015 - 14:04