Sveikutes pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie musu krikstynas ivykusias liepos 11 d. Krikstijom Sv. Antano baznycioje. Kas man patiko, tai, kad vokeli reikejo imesti i auku dezute, tad pinigu kas kiek gali, tiek duoda, nera nustatytos sumos. Ir jautiesi patogiai

Sventem kavinej Laumes peda Kaune, likau super patenkinta ir maistu ir visu aptarnavimu!!!

Zmogui kainavo 20 eur. i ta suma iejo ir maistas prie alaus, gerimai (nealkoholiniai) ir kava, arbata. Visa krikstynu atributika, stalo puosima padejo paruosti krikstynu planuotoja Lina. Zinokit, iejus i papuosta sale, buvau maloniai nustebinta, nesitikejau tokio grazaus vaizdo, ir geliu puokstes, ir serveteles, ir saldus stalas, ir pirmosios sunaus nuotraukos, ivairios malonios smulkmeneles ir t.t taip puikiai viskas derejo. Kaip pasake mano svogeris " tokioj grazioj krikstynu sventej dar niekad nebuvau" ir tuose zodziuose viskas pasakyta. Jei ka domins galesiu parodyti nuotraukas. Mes likome tiesiog suzaveti sunelio svente, ir nuosirdziai uz tai dekojame planuotojai Linai ir kavines seimininkei.

: