QUOTE(Trupinėlis @ 2015 03 23, 17:22)
Sveikos...
Jungiuosi ir aš į krikštynų planavimą. Norim birželio 14 arba 21 dieną. Vyras nori namie balių daryti, i aš visai nenoriu prie puodų tris dienas prieš šventę stovėti, šventės netu tarnaite dirbti ir dar tris dienas po to namus kuoti

Bet susidūriau su bėda, kad nežinau kur tada švęsti

Sodybos brangu (40 eur žmogui kiek klausiu). Tiktų kavinė su savu kiemeliu kokiu, kad būtų galima išeiti ,,prasivėdinti", kojam pamankštinti. Bet gi tokių Kauno rajone ar Jonavone, tuose rajonuose aš ir nežinau
O jeigu užsisakytumėt visą maistą į namus? Esu buvus krikštynose, kur taip darė.. pati gimtadieniui taip planuoju. Aišku, namus tvarkytis prieš ir po, indus plaut vis tiek reikėtų.. dar yra variantas iš tos pat kavinės užsisakyt kartu su maistu ir padavėją, kuri po to ir suplautų indus

nu čia tik idėja...
O mes krikštynas jau atlaikėm. Mažiukė lab verkė, kunigo elgesys nepatiko(viską "pravarė" atsainiai ir paskubom), visa kita buvo gerai. Šventėm kavinėj, nebuvo jokių laikraštukų, saldainiukų, priesaikų ar pasižadėjimų, tiesiog šiaip vos kelios minimalios užduotys.. nebuvo jokių spalvų derinimų, jokių spec puošimų. Drabužėlius mezgė forumietė. Krikšto vardą parinkom tą, kurio norėjom kaip pagrindinio, bet gimus dukrytei persigalvojom.
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2015 03 18, 10:28)
Labai gražūs

aš savųjų, deja, nenufotkinau