QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 12, 21:30)
Mergos,as supratau,kad man labai blogai..

man tikrai depresijai aš nežinau man taip sunku,aš perduoti negaliu.
Man asmenybės sutrikimas rimtai..niekad jo nesidomėjau,bet kai kuri čia parašė,kad gali buti ji..aš visada galvojau,ka tai visai kas kita,kad tai "komedinis terminas" .
Nenusimink ir nenuleisk ranku. Keisk psiciatra, nu ne vienas gi jis poliklinikoje. Isklausys taves, isgirs tave, nustatys diagnose, skirs gydyma ir issikapstysi. Nepanikuok anksciau laiko. Eik ikalk kokiu lasiuku, tikrai biskuti aprimsi.
QUOTE(Night13 @ 2015 04 12, 21:33)
Man ir šmaikštuolis sakė, kad reikia ant savęs supykt, kaip kad Nidulia pasakojo. Nu visai man nepikta. Man skauda.
Ir man skaudejo. Bet viena grazia diena mane uz..so tas skausmas ir as uzsiutau ant to skaudulio, spyriau sau I subine, islindau is pizamos, kuri buvo mano nuolatine drauge 6 menesius ir pradejau po truputi judeti I prieki. Nesakau, kad is karto kalnus nuverciau, bet po maza zingsneli ropojau I prieki. Aisku, prisivertinejau, bet spardziau sau sikna ir ropojau I prieki. Dabar jau visai mielas tas gyvenimas kartais atrodo ir dziugesio buna, ir laimes pojutis aplanko. Nors dar buna, kad beprasmybes jausmas padusina ir baime, kuomet near ka veikti, suima, kurios net ivardinti negaliu, bet prisimenu psichologes pamokymus ir greitai pasakau sau, kad esu cia ir dabar, o dabar matau ta ir ana, tas ir anas man grazu, stoviu tvirtai ant zemes ir varau pirmyn.
Tingiu ryt I tuos sportus, bet varysiu. Darbeliu sarasa prisirasiusi ilga, reikia gi pliusiukus po truputi delioti sarasiuke:)
Gal pameginkite magnio ir vitamin D pagerti, blogiau gi nebus. Sie vitaminai/mineralai itakoja nervukus. Gal pasideliokite planus savaitei arba kaip as, sarasiuka darbu susidarykit ir po viena nudirbkite, dekite varneles sarasiuke. Niu kazka gi reikia daryti, kazkaip judeti I prieki.
Ar pacios isipiriate I siknas, ar padeti?

Siaip, visos problemos atsivilkusios is vaikystes. Geras psichoterapiautas iskapsto viska ir padeda susidelioti mintis. Man labia padejo mano psichoterapiaute. Per tuos 12 susitikimu labia gerai padirbejome ir daug padareme. Aisku, jokiu atsakymu ant padekliuko nepaduoda, bet privercia pacia dirbti, nukreipia I teisinga kelia.