mane glumina tai, Night, kad tu neturi už ko kabintis. ir kad vaistai "stebuklo" nedaro.....man vaistai labai nuimdavo nervą, o tada gali kitų užsikabinimų ieškoti. spardyti užpakalių aš nemėgstu nei sau nei kitiems, man labai absurdiška šita frazė - smurtinė tokia. bet labai noriu kad rastum tą kablį - mintį, žmogų, daiktą, maldą, kitus vaistus....kažką už ko galėtum užsikabint ir pasilaikyt.
aš pamažu jaučiu artėjančius panikos požymius dėl darbų. ir nuolat sau kaip mantra kartoju kad turiu vyrą, turiu tėvus, kad dar kažkurį laiką ir darbo birža moką. nes man atrodo kad viskas jei tik nedirbsiu reikės mirt iš bado. ir kai užeina nerimas, net su panikavimo prieskoniu aš tai užmirštu. mane toks siaubas apima iki kvėpavimo užėmimo. tai turiu sau tas išeitis daug kartų dienoj kartoti, kartoti, kartoti....nes iš tiesų tai nė vieno nepažįstu numirusio iš bado. tas aišku neguodžia, nes norėtūsi daugiau nei tik kad iš bado nemirt. laikausi to darbo įsikibusi kaip kokio paskutinio pasaulyje. ir atrodo jei tik paleisiu- kapiec. o naujo ieškot bijau- atrodo nieko pasaulyje nemoku, o į tokį patį eiti tai nėr prasmės. net nežinau ko noriu ir ko ieškoti.
meja82 - gerai kad atsipalaidavai ir galvą praskaidrinai, o mamai atskridus galbūt išeitų ir viską aptarti visoms kartu susėdus. ramiai, jei tai įmanoma.
deraramos - su pavasariu atėjo šventė ir pas tave pagaliau