Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(speedy @ 2015 05 21, 10:48)
I aš manau, kad pramonininkų konfederacijos atstovas spaudai čia bando visus suklaidinti. help.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos...
noriu paklausti kur perkate gelytes vasarines aplinkai puosti...tokias kaip begonijas...petunijas ir kitokias...kurioje vietoje ju ieskoti? ir ko gero jos bus pigiau nei pas mus??? nes LT ziauriai subrange schmoll.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2015 05 22, 13:39)
sveikos...
noriu paklausti kur perkate gelytes vasarines aplinkai puosti...tokias kaip begonijas...petunijas ir kitokias...kurioje vietoje ju ieskoti? ir ko gero jos bus pigiau nei pas mus??? nes LT ziauriai subrange  schmoll.gif

ačiū

Visada perku šeštadieniniam turguj, kuris yra prie kapinių. Gėlės ir kiti augalai būna turgaus gale, už visų drabužių.
Atsakyti
nors dabar i Lenkija nevazineju apsipirkinet, tema vistiek aktuali, tai vis paskaitineju. Ir net sudomino tas idpejimas del "apiplesimo" biggrin.gif Tiek sudomino, kad net nepatingejau ir perskaiciau beveik dvieju menesiu Suvalku policijos ivykiu suvestines. Ir, kad... nera tokiu mistisku apiplesimu, kur padanga ipjauna, bet masina vistiek gali vaziuot, kur uzpuldineja lietuvaicius (ar kt.uzsieniecius, ar ir lenkus) ViaBaltika kelyje, kur eismas didziulis ir kur plesikai pasiima visus prikinius (pinigu gi jau ne kas ir belike buna) g.gif Idomus "ispejimas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 05 23, 19:58)
nepatingejau ir perskaiciau beveik dvieju menesiu Suvalku policijos ivykiu suvestines. Ir, kad... nera tokiu mistisku apiplesimu
  g.gif Idomus "ispejimas"  g.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios neseniai buvo Suvalkuose. Ar dirba turgus Suvalkų centre? Ar jis visai uždarytas? Gal kas žino, koks darbo laikas yra turgaus, to prie kapinių, šeštadieniais?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 05 13, 18:03)
kokia, gal plakamaja? bigsmile.gif Kiek girdejau, kas saldo, tai neriebia grietinele, kuria veliau padazams naudoja, o kaip su riebia, plakamaja - ar atsildzius ja galima isplakti ir panaudoti pvz. tortam?

taip

QUOTE(solnyszko @ 2015 05 13, 19:50)
Issiplaka, bet prasciau. Papuosimo su tokia nepadarysit, blogai formuojasi, pertepimui ar idarui tinka.

man issiplaka, visada perku 36 proc riebumo, ir tikrai puikiai tinka papuošimams

o man toks klausimas šove galvoje, gal yra ir iš Klaipėdos važiuojančių apsiprekinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 26 gegužės 2015 - 13:14
Gal kas pirkote akinius optikoje Suvalkuose?
Pasidalinkite žiniomis: kur pirkote ir kokiomis kainomis unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(dianagrazvis @ 2015 05 27, 10:11)
Gal kas pirkote akinius optikoje Suvalkuose?
Pasidalinkite žiniomis: kur pirkote ir kokiomis kainomis  unsure.gif

Man Suvalkuose padare už 200 zlotų (čia su viskuo). Nežinau ar Lt pigiau, ar brangiau, net nesidomejau, nes kai reikėjo, musu mieste optika buvo užsidarius.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 26, 14:13)
taip
man issiplaka, visada perku 36 proc riebumo, ir tikrai puikiai tinka papuošimams

o man toks klausimas šove galvoje, gal yra ir iš Klaipėdos važiuojančių apsiprekinti?

Mano vyras daznai vaziuodavo prekintis i suvalkus. 6 islekdavo, 16 gryzdavo.
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2015 05 28, 22:44)
Mano vyras daznai vaziuodavo prekintis i suvalkus. 6 islekdavo, 16 gryzdavo.

bet ar apsimoka toki kelia važiuoti vien dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 29, 12:42)
bet ar apsimoka toki kelia važiuoti vien dėl to?

Pampersai, jogurtai, pieno produktai, sunu maista, ryziai, h&m kol nebuvo lt, aliejus. Pvz lt suns maistas 10kg 25lt pigiausias, pl 19-22zl. O kai perki 10-15 maisiuku tai is karto jauciasi.
Atsakyti