Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Terroriste @ 2015 08 27, 14:13)
pirkom mes, pirko mano gimines ir pazistami. Baldai tikrai pigesni. Baldu parduotuviu pilna Suvalkuose. Konkreciai jokios nerekomenduosiu, nes pasirinkimas priklauso nuo kiekvieno zmogaus. Kas man patinka, tas jums gali pasirodyt "nera ko pirkt".

bet tai bent parduotuviu pavadinimai, gamintojai.. gal neapsimoka vaziuot kai net kainu nezinau. konkreciai domina odiniai kampai, valgomojo stalai su kedem ir miegamojo lovos su oda
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 08 27, 21:26)

Indaploves tabletes Ludwik, 70 vnt, 26,99

Ar kokybiškos šios tabletės? Gerai plauna? 4u.gif Indų ploviklis šios firmos tai labai man patinka, bet į tabletes nesu atkreipusi dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 21, 23:07)
Sauskelnių dada vėl buvo dėžėse, apsimoka-2 pokai - 50 zl.

Gal kas nors žinot, kada didesnė tikimybė gauti šitų sauskelnių su dėžėm, vakar buvom Suvalkuose, tai tokių neradom.
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 08 27, 20:45)
Ačiukas , ryt važiuojam , palengvino paieškas iš laikraštukų smile.gif

Mes laikrastuku netyrinejam. Tiesiog per keleta metu vazinejimo turim atsirinke "savas" prekes, tokias kurios mums labiausiai patinka, nebutinai pacias pigiausias. Be abejo kiekviena karta nusiperkam ka nors naujo pabandyti smile.gif

QUOTE(pupa7 @ 2015 08 27, 20:51)
bet tai bent parduotuviu pavadinimai, gamintojai.. gal neapsimoka vaziuot kai net kainu nezinau. konkreciai domina odiniai kampai, valgomojo stalai su kedem ir miegamojo lovos  su oda

Odiniu baldu kazkada maciau priesais Mruwka. Kitoje Seinenska gatves yra ilga statybiniu medziagu parduotuve. Reikia eiti is kaires tos ilgos parduotuves puses i kiema giliau. Gaila, bet adreso neturiu.

Valgomo stalu maciau baldu parduotuveje salia Tesco. Einam pro Chata ir statoma raudonu blokeliu pastata link ziedo. Tikslaus adreso nezinau doh.gif

QUOTE(elzeda @ 2015 08 27, 21:27)
Ar kokybiškos šios tabletės? Gerai plauna?  4u.gif Indų ploviklis šios firmos tai labai man patinka, bet į tabletes nesu atkreipusi dėmesio.

Mane ju kokybe tenkina. Plovimo kokybe labiau priklauso nuo teisingai parinktos programos.

QUOTE(Betina @ 2015 08 27, 21:51)
Gal kas nors žinot, kada didesnė tikimybė gauti šitų sauskelnių su dėžėm, vakar buvom Suvalkuose, tai tokių neradom.

Auginu antra vaika su sitom sauskelnem bet neatsekem kada pasirodo dezes. Buvo kaledines, velykines, dar kazkokios
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 08 26, 18:22)
prigriebti is kur????  g.gif Is Kalvarijos? Marijampoles? Lazdiju? Alytaus? ar nuo kazkurios muitines? Konkretinkit klausimus/prasymus, gal tada kas ir atsakys.

Sveiki,

Kazkaip atrodo pati zinau ir visi zino biggrin.gif . Vilnius, Justiniskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 08 27, 21:27)
Ar kokybiškos šios tabletės? Gerai plauna?  4u.gif Indų ploviklis šios firmos tai labai man patinka, bet į tabletes nesu atkreipusi dėmesio.

Asmeniškai man - nepatiko.
Labai patiko Biedronkoje pirktos GLOSIMA. Jei teisingai pamenu buvo 70 vnt nepilnai 30 zlotų
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 08 28, 15:38)
Asmeniškai man - nepatiko.
Labai patiko Biedronkoje pirktos GLOSIMA. Jei teisingai pamenu buvo 70 vnt nepilnai 30 zlotų

Iš biedronkos pirkau GLOSIMA 100 vnt 24,99 zl ir dar pirkau skalavimo skystį GLOSIMA 1 L 5,99 zl. Man labai gerai plauna, bet aš pirkau liepos mėn tikrai geriau negu Liudwik
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2015 08 28, 23:40)
Iš biedronkos pirkau GLOSIMA 100 vnt 24,99 zl ir dar pirkau skalavimo skystį GLOSIMA 1 L 5,99 zl. Man labai gerai plauna, bet aš pirkau liepos mėn tikrai geriau negu Liudwik

Aš pirkus tikrai seniai, nes seniai išnaudotos tik pasilikau dalį viršelio, kad žinoti ką pirkti kai pasibaigs vyro parvežtos vokiškos. Bet jei 100 vnt. tiek kainuoja, tai visai super, būtinai reiks žiūrėti, nes man jos labai labai - puodus gerai išplauna, ką tikrai ne visos padaro ax.gif
Labai ačiū už info aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 29 rugpjūčio 2015 - 08:22
gal kaz zino suwalkuose galima laiska issiusti Lenkijos pastu su lietuvisku adresu siuntejo
Atsakyti
QUOTE(browzeris @ 2015 08 30, 09:07)
gal kaz zino suwalkuose galima laiska issiusti Lenkijos pastu su lietuvisku adresu siuntejo

galima, kas per problemos. Einat i pasta kuri nors Suwalkuose, duodat voka, kad pasvertu, perkat kiek reikia ir kokiu reikia pasto zenklu, voka grazina, jus uzklijuojat ir paskui imetat ji i siuntimui skirta deze. Ten nelabai iprasta pastininkei palikinet.
Atsakyti
sveiki, gal ka girdejot apie Naka baze? smile.gif

o mes vakar isbandem suvalku baseina, nu mums labai patiko, o vaikams tai is vis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_chery_ @ 2015 08 31, 10:19)
sveiki, gal ka girdejot apie Naka baze? smile.gif

o mes vakar isbandem suvalku baseina, nu mums labai patiko, o vaikams tai is vis super  thumbup.gif

O kaip kainos? Ar yra pirčių?
Atsakyti