Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiškiausias MANO vakaras...

Pabandysiu ir aš aprašyt savo romantiškiausią vakarą... Nors praėjo jau 3 metukai, bet jausmas gyvas iki šiol...
Truputis priešistorės. Buvome kartu jau 3 metus. Gyvenome ir dirbome Airijoje. Dirbome sunkiai ir daug. Bet buvome vieningi ir mylėjome viens kitą labiau nei iki tol... Tą vakarą mano brangusis atėjo manęs pasitikti prie darbo, kartu ėjome namo. Aš jaučiaus nusikalus kaip šuo, zyziau ir verkšlenau, kad man depresija ir nieko nebenoriu. Galiausiai "skėliau", kad aš jam nerūpiu, jis man nerodo pakankamai dėmesio ir išvis gal manęs jau nebemyli... Jis tik pažiūrėjo į mane tokiu liūdnu žvilgsniu (net dabar ašarėlės kaupiasi). Kažkodėl nusiraminau... Juk myli mane, kaip galiu juo abejot. Na, gal todėl, kad esu nepakenčiama zyzlė ir jei jau man negera, apie tai turi žinot bent jau pusė pasaulio biggrin.gif bet dabar ne apie tai...
TAS vakaras. Po kiek laiko (dienų ar savaičių, nepamenu) namuose chaosas - kraunamės lagaminus, PAGALIAU vykstam atostogauti yahoo.gif keliaujam į nuostabią salą, kuri vadinasi Gran Kanarija. Apsipratę su aplinka, "apsiuostinėję" viešbutyje ir aplink, "dirbame ant kojų" - vaikštinėjame, susipažįstame su naujomis vietomis, žavimės kalnais, vandenynu ir t.t. Vieną popietę (kaip visada) nulūžtame pokaituko. Kažkodėl labai noriu miego, ir žadinama neatsibundu. Mano brangusis (MB) mane švelniai ir primygtinai žadina, galvoju dar "ko tu man neduodi miegot" lotuliukas.gif bet atsikeliu, paprašo manęs pasipuošti... užsivelku Mažą Juodą Suknelę, pasipuošiu juodu kaklo papuošalu, susigarbanoju savo ilgus juodus plaukus, apsiaunu juodas aukštakulnes basutes. MB negali manim atsigrožėt, o ir pati jaučiuos ypatinga blush2.gif MB taip pat atrodo ypatingai rolleyes.gif . Kažkas suvirpa unsure.gif kažką nujaučiu... MB deda į krepšelį butelį šampano, taures, pleduką, ima į rankas kamerą, einame iš viešbučio, žingsniuojame pakrante, pro prieplauką, jachtas (baltas kaip nuotakas), stebiuosi, koks nuostabus raudonas, kaip kruvinas dangus... saulė jau visai prie laidos... Įlankoje degasi žibintai, prieiname suoliuką. Kaip gerai, man kojeles paskaudo (aukštakulnės basutės daro savo biggrin.gif ). Išimu krepšelio turinį ant suoliuko, MB įjungia kamerą, kažką papliurpiam, pasifilmuojam vienas kitą. MB ima į rankas butelį šampano, prašo manęs paimti taures, einame prie skardžio krašto, vaizdas gniaužia kvapą. MB pradeda kalbėti, be galo jaudinasi, balsas dreba, aš taip pat jaučiu kylantį virpulį... Pagaliau sako "Siūlau tau savo ranką ir širdį... Ar tekėsi už manęs?" (dabar jau bliaunu kaip reikalas biggrin.gif ), o aš... (kas mane už liežuvio tempė? g.gif ) ir sakau... "NEREIKIA NET KLAUSTI" blink.gif g.gif apsipilu ašaromis ir pakimbu MB ant kaklo, spėju tik akies krašteliu pamatyt kaip ištysta jo veidas, ir jau tik išgirstu kaip klausia "Tai ką čia reiškia?" blink.gif Sakau : "TAIP.Taip. Taip. Taip" biggrin.gif Ai, tiesa, dar gaunu dėžutę su nuostabiausiu pasaulyje žiedeliu (man jis toks biggrin.gif ), kurį, jei pasiūlymą priimu, turiu užsidėt pati, pasak MB. Tą ir padarau, žinoma. Pro šalį eina žmonės, mus sveikina, aš visdar nesulaikau ašarų, verkiu ir juokiuos tuo pat metu. Geriame šampaną, glebėsčiuojames ir stebime jau visai gestantį dangų...
MB sakė visada prisimins, kad aš iš pradžių nepasakiau "Taip" biggrin.gif , o aš jam sakiau, kad nepamiršiu, kad jis ne pats man užmovė žiedą ant piršto rolleyes.gif . Taigi, taip vyko mūsų sužadėtuvės. Stengėmės daryti taip, kaip rodo filmuose, bet išėjo savotiškai, su liapsusėliais ir PAGAL MUS. Todėl ir ypatingai. Nes tai - MŪSŲ vakaras. Ir niekas, niekada negalės to paneigti ar iš mūsų atimti. Kad ir kas atsitiktų.
ZE END biggrin.gif
P.S. Priešistorėje aprašytas vakaras ypatingas tuo, kad tą dieną MB nupirko žiedelį, jį pirkdamas labai stipriai galvojo, mąstė, nes yra labai atsakingas. Nenorėjo suklysti. Tikuosi, nesuklydo biggrin.gif
Atsakyti
Kai pagalvoji, kokie tie vyra romantiški.... wub.gif
Labai thumbup.gif tavo pasakojimas
Būkit laimingi wub.gif
Atsakyti
vanilla_ice Paskelbta Šiandien, 12:27
  Kai pagalvoji, kokie tie vyra romantiški.... 
Labai  tavo pasakojimas
Būkit laimingi 

Maniškis tai labai, net aš tokia romantiška nevisada būnu blush2.gif dėkui tau, vanilla_ice mirksiukas.gif
Atsakyti
na va paskaiciau tavo isimintiniausia vakara. ir tikrai buvo nuostabus!!! sveikinu!!! gyvenkit ilgai ir laimingai!!! p.s. pritariu jums mergaites kad vyrai romantiski. taip sakau lygindama save su vyru ir va dabar paskaicius. as turbut nesu niekada nieko tokio sugalvojus o mano vyras begale kartu...
Atsakyti
na va paskaiciau tavo isimintiniausia vakara. ir tikrai buvo nuostabus!!! sveikinu!!! gyvenkit ilgai ir laimingai!!! p.s. pritariu jums mergaites kad vyrai romantiski. taip sakau lygindama save su vyru ir va dabar paskaicius. as turbut nesu niekada nieko tokio sugalvojus o mano vyras begale kartu...

drinks_cheers.gif ačiū už linkėjimus ir sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko tavo pasakojimas net asara nubraukiau,taip suspaude sirdi lyg as ten buciau buvus.Prisiminiau tuos romantiskus metus,kai susipazinau su savo vyru[pries 7m ].tuomet visa savaite atvaziuodavo ryte 7.30 manes nuvest i darba.Atidarydavau duris,o jis kas ryta stovedavo su puokste graziu roziu bigsmile.gif blush2.gif :bigsmile.Pirmaisiais metais daug buvo romantikos,bet jau kokius 4metus,jos neliko ne laselio,man verysad.gif.O as tokia suknista romantike,del to daznai verysad.gif ,nustojau vilties,kad mano brangusis taps tuo nuostabiu romantiku koki sutikau.
Atsakyti
Labai graži ir romantiška istorija thumbup.gif
Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo 4u.gif
Būkit laimingi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 14, 11:49)
Labai graži ir romantiška istorija  thumbup.gif
Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo  4u.gif
Būkit laimingi  mirksiukas.gif  4u.gif
[FONT=Optima]Taip tie 3metai buvo,kaip medaus menuo. thumbup.gif ,bet kiti 3m liudni,nuobodus,kaip tik tada nestuke.gif sunelio.Visa nestuma liejau asaras,nes vyras i mane nekreipe jokio demesio verysad.gif ,maniau,kad teks vienai auginti vaikeli,bet jam gimus vel viskas daug maz susitvarke.Susituoke dar nesam nors jau 7metai ir tuoj gims antras vaikelis.Bet si klausima jau svarstome. g.gif .Gal kiek nukrypau nuo temos,bet norejau pasakyt,kad romantiskas vyras gali tapt visisku neromantiku ir net nuobodziu blink.gif
Atsakyti
Labai graži ir romantiška istorija 
Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo 
Būkit laimingi 

jei klausi manęs biggrin.gif tada taip, susituokėme prieš metus ax.gif na, mano vyras iš tų žmonių, kurie nėra romantikai kasdien, bet jau kai sumąstys kąnors rolleyes.gif sakykim, gėles dovanoja nedažnai, tame pliusas yra toks, kad aš TAS progas, kuomet gaunu iš jo gėles atsimenu labai gerai biggrin.gif dėkui tau didelis, Ne_gera mirksiukas.gif

Gal kiek nukrypau nuo temos,bet norejau pasakyt,kad romantiskas vyras gali tapt visisku neromantiku ir net nuobodziu 

matai... aš manau, kad tavo vyras padarė esminę klaidelę šiokią tokią. Jis tave bendravimo pradžioj paprasčiausiai... išlepino... gėlėmis ir dideliu dėmesiu... tu tiesiog įpratai gauti gėlių menkiausia proga... nžn, sunku pasakyt, kiekviena pora turi savo bendravimo ypatybių, bet aš asmeniškai nenorėčiau 3 metus iš eilės kasdien gauti po rožių puokštę doh.gif tiesiog pradėčiau nevertint... tikiuosi, nesupyksi, kad savo nuomonę pasakiau blush2.gif tikiuosi, viskas pas jus susitvrakys... gal pabandyk savo vyrui švelniai užsimint, kaip tau buvo gera, manau, kad nėra stuobrys ir užuominą supras mirksiukas.gif na, o dėl patapimo neromantiku ar nuobodyla neapsaugotas nei vienas 4u.gif sėkmės tau didelės,, linkiu meilės ir abipusio supratimo šeimoje...

Dėkui už pagyras, merginos wub.gif
Atsakyti
100% pritariu IevaiIevutei!!! Petelne tu paprasciausiai pripratai ir dabar labai sunku kai vyras nebedaro tokiu staigmenu? o gal paprasciausiai pamegink tu kokia staigmenele jam paruosti ir jauciu viskas bus gerai. palepink ir ji biskuti... mano drauge guodesi lygiai del to paties: vyras nebedovanoja geliu! bet inai ir pati pripazysta kad buvo pripratusi prie to todel ir pyksta. o as tu romantisku staigmenu gaunu retai todel kazkaip ju ir nereikalauju. bet kai gaunu tai su kaupu!!! p.s. vakar dovanu gavau sidabrine grandinele ant rankos!!! siaip sau be progos. buvo beproto gera!!!
Atsakyti
Labai jau romantiska istorija thumbup.gif
Atsakyti
p.s. vakar dovanu gavau sidabrine grandinele ant rankos!!! siaip sau be progos. buvo beproto gera!!!

kaip smagu... 4u.gif

Sipsenele 24 -> ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti