Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiškiausias MANO vakaras...

vilma
undefined
Sutinku su jumis mergickos,kad tuomet buvau perdaug islepinta,todel dabar kartais smulkmenu nepastebiu. blush2.gif Ir dabar kai taip uoliai man siulo gera masina,tai as aiskinu,kad man uzteks ir pigesnes.Vakar taip viska apmasciau ir supratau,kad reikia tai ivertint ir su dziaugsmu priimti.[aisku tos masinytes dar savaite reiks palaukt,nes yra dauzta,bet kaip smagiai vaziuoja thumbup.gif ,isbandziau] biggrin.gif
Atsakyti
na va matai koks saunuolis!!! sekmes jums!!!
Atsakyti
Sutinku su jumis mergickos,kad tuomet buvau perdaug islepinta,todel dabar kartais smulkmenu nepastebiu.  Ir dabar kai taip uoliai man siulo gera masina,tai as aiskinu,kad man uzteks ir pigesnes.Vakar taip viska apmasciau ir supratau,kad reikia tai ivertint ir su dziaugsmu priimti.[aisku tos masinytes dar savaite reiks palaukt,nes yra dauzta,bet kaip smagiai vaziuoja  ,isbandziau]

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazu:)
Atsakyti
Linkiu, kad tavo vyras ir toliau palepintu tave romantiskomis akimirkomis
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti

Dėkui merginos wub.gif o dėl palepinimo tai to sulaukiu, be abejo ax.gif nėra jis pas mane toks, kad neštų glėbiais gėles, teiktų dovanas menkiausia proga, bet man daug svarbiau, kai bučiuoja, dažnai sako (nuoširdžiai) kad myli ar rytais, pabudęs anksčiau, apkabina mane miegančią... tai - (MAN) brangiau už bet kokias dovanas ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 10 02, 12:09)
Dėkui merginos  wub.gif  o dėl palepinimo tai to sulaukiu, be abejo  ax.gif  nėra jis pas mane toks, kad neštų glėbiais gėles, teiktų dovanas menkiausia proga, bet man daug svarbiau, kai bučiuoja, dažnai sako (nuoširdžiai) kad myli ar rytais, pabudęs anksčiau, apkabina mane miegančią... tai - (MAN) brangiau už bet kokias dovanas  ax.gif  smile.gif

smagu skaityti tokias ypatingas istorijas wub.gif pas mus suzadetuves taip pat buvo isimintinos be galo, nes maniskis taip pat nera is tu, kurie laksto su gelemis is paskos ir murkia diena nakti biggrin.gif uztat labai smagu gauti gelyciu netiketai, arba kai oro uoste pasitinka su chrizantemomis, kuriu nekenciu, bet dziaugiuosi, nes jis stengiasi tongue.gif aisku po to vis primenu, kad tai ne MANO geles biggrin.gif o apie bucinuku ir rytiniu apkabinimu salduma isvis nekalbu, va cia tikrai dovanos ir pacios mieliausios, nors kartais ir nutraukia koki saldu saldu sapna blush2.gif
Zodziu, sekmes autorei ir visoms kitoms zmonelems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergiotes!!! Na pasigirsiu, pries tris savaite istekejau, sukurem nauja jauna seima wub.gif Esam be galo isimyleje, vis dar laizom ta salduji medu mirksiukas.gif Kalbama apie romantiskiausia vakara. Manasis buvo pries pat vestuves, diena pries. Tiesiog pabegome nuo visu, nes namuose buvo surmulys, paskutiniai organizavimai..pabegom...i pajury kur grazu ir ramu, vaiksciojom papludimiu, fantazavom apie ateiti, tas vakaras buvo labai isimintinas, nes jautem, kad rytoj jau busim vyras ir zmona, tas ranku susikabinimas, degancios meile akys, buciniai, glamones buvo pilni aistros, jaudulio, virpesio, buvom lyg ant sparnu bigsmile.gif JUK RYTOJ JAU BUSIM SEIMA!!!!!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liaulia @ 2006 10 05, 03:35)
Sveikutes, mergiotes!!! Na pasigirsiu, pries tris savaite istekejau, sukurem nauja jauna seima wub.gif  Esam be galo isimyleje, vis dar laizom ta salduji medu mirksiukas.gif  Kalbama apie romantiskiausia vakara. Manasis buvo pries pat vestuves, diena pries. Tiesiog pabegome nuo visu, nes namuose buvo surmulys, paskutiniai organizavimai..pabegom...i pajury kur grazu ir ramu, vaiksciojom papludimiu, fantazavom apie ateiti, tas vakaras buvo labai isimintinas, nes jautem, kad rytoj jau busim vyras ir zmona, tas ranku susikabinimas, degancios meile akys, buciniai, glamones buvo pilni aistros, jaudulio, virpesio, buvom lyg ant sparnu bigsmile.gif  JUK RYTOJ JAU BUSIM SEIMA!!!!!!  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu brangioji mirksiukas.gif

Kaip jusu vedybinis gyvenimas? Vis dar laizot ta salduji meduti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaulia: 06 spalio 2006 - 11:22
na kaip cia paskius po poros meteliu, jau nebe taip daznai tenka palaizyti meducio....
vis ta supermama.gif trugdo....
va ir dabar mano brangenybe miega, o as cia sedziu...
geda peleda.... blush2.gif
Atsakyti