QUOTE(Saule777 @ 2015 03 25, 14:43)
Sveikos, junguosi ir aš prie jūsų. Buvau prašiusi išmesti kortas dėl savo ateities, bet kaip ir nesulaukiau. O klausiau apie savo gyvenimą. Vyras tai geria, tai vėl meta, bet sunkiai viskas vyksta. Įdomu kas laukia manęs. Ką galėčiau padaryti? Ir kodėl jis geria. Ačiū.
Gyvenimas su alkoholiku. Pagalvokit, ar verta.
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 25, 13:05)
Merginos, gal galėtumėte kuri išmesti kortas ir pažiūrėti, ar maniškis nori baigt mūsų santykius, ar baigt tą tokį negatyvų etapą? Šiandien susiskambinom ir iš jo žodžių esu linkusi manyti, kad tas "depresijos ir įsigilinimo į save" etapas baigtas, bet visgi norisi pasitikslint, kad būt šimtaprocentinai garantuotai. 

Būti garantuotai šimtu procentu nereikėtų, nes žmogus linkęs keisti savo mintis ir norus, tad budrumas tegul lieka, bet, mano galva, santykius jis tęsti norėtų, nors gal kortų mažokai. Kortos pataria išlaikyti šiokį tokį santūrumą, perdaug jam dar į akis nelysti, nesikapstyti senuose baltiniuose, po senas nuoskaudas. Vertėtų būti kantriai ir nespeisti žmogaus į kampą. Iš patirties sakau, kai vyrui norisi ramybės - ją būtina duoti, nes kitaip viskas gali šuniui ant uodegos nueiti.
Papildyta:
QUOTE(.Amare @ 2015 03 24, 21:34)
Sveikos merginos,
susitikineju su vaikinu, mus pastoviai skiria keliones. Paskutiniu metu bendravimas labai sunkus....bent jau man. Aisku svajoju apie rimtus santykius, bet gal kazko as nesuprantu ir gyvenu iliuzijose. Mane tai dusina...noriu kvepuot, bet nera oro. Noriu bendraut su zmogum, bet jo nera. Ryt isskrendu pailseti. Noreciau grizus but apsisprendus, nes dabar nei paleista, nei pakarta. Gal galetumete paziureti santykiu perspektyvas ar kas ten pas ji galvoje. Bandau sau pati issimest kortas, bet susinarpliojau galutinai. Dar tik mokinuosi. Aciu atsakiusioms
susitikineju su vaikinu, mus pastoviai skiria keliones. Paskutiniu metu bendravimas labai sunkus....bent jau man. Aisku svajoju apie rimtus santykius, bet gal kazko as nesuprantu ir gyvenu iliuzijose. Mane tai dusina...noriu kvepuot, bet nera oro. Noriu bendraut su zmogum, bet jo nera. Ryt isskrendu pailseti. Noreciau grizus but apsisprendus, nes dabar nei paleista, nei pakarta. Gal galetumete paziureti santykiu perspektyvas ar kas ten pas ji galvoje. Bandau sau pati issimest kortas, bet susinarpliojau galutinai. Dar tik mokinuosi. Aciu atsakiusioms

Jūsų draugas mąsto apie atstumo naštą, kliūtis, tačiau tos mintys kiek apniukusios. Sveria pliusus ir minusus, mąsto racionaliai - ne per jausmingumo prizmę. Na, vyriška, šis dalykas suprantamas, tačiau, manau, jam atrodo, kad jūsų draugystė būtų gan komplikuota, be to jis labai norėtų dominuoti, imti valdžią į savo rankas. Neretai tai pasireikštų ir per egoizmą, neįsiklausymą į jus, savų prioritetų statymą aukščiau. Ką jums pataria kortos? Pasakysiu atvirai, nes atsakymas aiškiau nei aiškus, bet metafora, kad neužgauti jūsų jausmų: "palikite seną krantą, nes čia jau nieko gero neatrasite, ieškokite naujų horizontų".