Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai, kai galėsit, pagelbėkit man prašau . Ruošiuosi grįžti į darbą, bet turiu įtarimų , kad man teks padirbti nepavyks. Labai praverstu jūsų patarimas 4u.gif
Atsakyti
Spirkit man, ka... negaliu issirident is lovos verysad.gif
Atsakyti
Aš manau, kad Amariliui prireiks nemažo laiko tarpo atsigauti ir sugrįžti čia dėlioti kortas. Nespauskit jos. Kam reiks - supras. Nes net aš jaučiu spaudimą į jos pusę.
Atsakyti
QUOTE(Akáli @ 2015 04 03, 15:45)
Aš manau, kad Amariliui prireiks nemažo laiko tarpo atsigauti ir sugrįžti čia dėlioti kortas. Nespauskit jos. Kam reiks - supras. Nes net aš jaučiu spaudimą į jos pusę.

thumbup.gif
Kaip tik ruosiausi apie tai rasyt- moterys, merginos Linksmu svenciu! ir susitinkam po svenciu.
Jei zmones parase, kad laikinai iseina is temos ir nebedelios-tai susipraskim ir palaukim to "nemokamo surio", nes cia nemokama ir niekas nieko neisipareigoja. Suprantu kai uzsakai delione asmeniskai uz pinigus o dabar...
Del to, kad cia prisikaups kruvos zinuciu su prasymais tikrai niekas nepasikeis-tas spaudimas gali tik papiktint arba izeist. Nepiknaudziaukim. Bukim supratingesnes.
Linksmu svenciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 03 balandžio 2015 - 14:58
Geru gražių ir linksmu Sv.Velykų mergaites !!!

Tuoj tuoj bus šilta ir smagu sirduteje,lauke ir šioje temukeje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 04 03, 12:07)
Spirkit man, ka... negaliu issirident is lovos  verysad.gif

na jau nee schmoll.gif jokiu spyriu! tegyvuoja laisve!!! niekas niekam nieko neprivalo, na nebent reanimacija ar kudikio sauskelnes ar zindymas.Visa kita palauks. Gyvenkim kaip norisi, bent jau sias sventines dienas. Visoms kuo puikiausiu emociju ir jokio streso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 04 03, 17:51)
na jau nee schmoll.gif  jokiu spyriu! tegyvuoja laisve!!! niekas niekam nieko neprivalo, na nebent reanimacija ar kudikio sauskelnes ar zindymas.Visa kita palauks. Gyvenkim kaip norisi, bent jau sias sventines dienas. Visoms kuo puikiausiu emociju ir jokio streso  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jokiu kudikiu nebus, jei neislysiu is lovos, is namu.. doh.gif
Atsakyti
Jeigu kam nuo to lengviau pasidarys, tai aš darbe sėdžiu. Ir rytoj sėdėsiu, ir pirmadienį biggrin.gif doh.gif bet gal ir gerai, nes žinant mano šeiminę padėtį, neturiu didelio noro švęst visokias šeimų šventes, tai bent turiu pasiteisinimą, kodėl niekur nevažiuoju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 04 03, 23:49)
Jeigu kam nuo to lengviau pasidarys, tai aš darbe sėdžiu. Ir rytoj sėdėsiu, ir pirmadienį biggrin.gif  doh.gif  bet gal ir gerai, nes žinant mano šeiminę padėtį, neturiu didelio noro švęst visokias šeimų šventes, tai bent turiu pasiteisinimą, kodėl niekur nevažiuoju  ax.gif

Galiu paguosti. mano merga isvaziuoja pas uosvius, t.y. savo senelius, as lieku viena ir nevaziuoju pas bobule, atsisakiau del to paties, kaip ir del kortu emimo i rankas siuo metu. O ten galima numirt be problemu, greitoji vaziuoti turi is kauno virs 20 km, be to paaiskejo vakar, kad mano sirdies problemos yra tikrai ne nervinio pobudzio (cia jei pamenat mano drauge su isikunijusiu Jezum, tai trecias asmuo, su kuriuo jin mane tada supjude del Taro velnio, yra psi gydytojas, na, mes draugaujam ilgai, neskaitant tos pertraukos, kur cia buvo, tai susitaikem.). ZO, jis mane tikrino, pulsa ir t.t. jeigu psichosomatika tik,. turejo padeti benzodiazepinai arba kas nors kitas is trankviliantu. nepadejo net nemazos dozes. taigi, sirdies problema yra tikra, ne nuo nervu ar dar ko. Ir kaip ten Vika sake , што бы жызнь малиной неказалось, tai man dar ir nugara sueme, tas nervu sakneliu uzdegimas. sildau pleistrais pipiriniais, veikia jie po kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 04 03, 23:49)
Jeigu kam nuo to lengviau pasidarys, tai aš darbe sėdžiu. Ir rytoj sėdėsiu, ir pirmadienį biggrin.gif  doh.gif  bet gal ir gerai, nes žinant mano šeiminę padėtį, neturiu didelio noro švęst visokias šeimų šventes, tai bent turiu pasiteisinimą, kodėl niekur nevažiuoju  ax.gif

biggrin.gif pasidare tik sunkiau,nes as labai noreciau sedeti darbe.O tai dabar bliudai,puodai,kepsniukai,torciukai...O paskui viso to jovalo tvarkymas.Taip kad gero sedejimo darbe biggrin.gif
Graziu Velyku visoms.
Atsakyti
Amariliai, sveikit!!!

P.s. graziu svenciu merginos smile.gif

As irgi viena namie su suniu busiu nes maniskis dirbs, gerai, patinginiausim nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 04, 09:13)
Galiu paguosti. mano merga isvaziuoja pas uosvius, t.y. savo senelius, as lieku viena ir nevaziuoju pas bobule, atsisakiau del to paties, kaip ir del kortu emimo i rankas siuo metu. O ten galima numirt be problemu, greitoji vaziuoti turi is kauno virs 20 km, be to paaiskejo vakar,  kad mano sirdies problemos yra tikrai ne nervinio pobudzio (cia jei pamenat mano drauge su isikunijusiu Jezum, tai trecias asmuo, su kuriuo jin mane tada supjude del Taro velnio, yra psi gydytojas, na, mes draugaujam ilgai, neskaitant tos pertraukos, kur cia buvo, tai susitaikem.). ZO, jis mane tikrino, pulsa ir t.t. jeigu psichosomatika tik,. turejo padeti benzodiazepinai arba kas nors kitas is trankviliantu. nepadejo net nemazos dozes. taigi, sirdies problema yra tikra, ne nuo nervu ar dar ko. Ir kaip ten Vika sake , што бы жызнь малиной неказалось, tai man dar ir nugara sueme, tas nervu sakneliu uzdegimas. sildau pleistrais pipiriniais, veikia jie po kiek laiko.

Kaip norėčiau tau padėti,bet neźinau kaip sad.gif vis pagalvoju, kaip tu laikaisi. Beje, šiandien sapnavau, kad ezoterikos narės buvom gyvai susitikt. Amariliai atėjo su naujagimiu ant rankų g.gif smile.gif

Oneiga, na iš dalies taip. Visa gyvenimą, net kai seneliai gyvi buvo, stengdavaus pasiplaut nuo kiaušinių dažymo. Iš viso man ta ruoša prieš didžiąsias šventes išdegusiom akim net purto ir aš ją visais būdais ignoruoju. Būčiau siaubinga namų šeimininkė biggrin.gif

Vakar darbe pamiršau raktus nuo baro, o man priklauso jį atrakint ir aptvarkyt prieš leidźiant klientus. Nusuks ausis man biggrin.gif
Atsakyti