Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Wejuske @ 2015 04 07, 16:31)
na tikekimes, greitai atsigausit! O as sugebejau ka tik vidury ofiso stikline sukulti, tai pusvalandi rankiojau stiklus.
O siaip, laikausi patarimo, ziuriu i viska pozityviai, va vel del kito darbo skambino, bet nezinau ar as jo noriu, siaip karjeros galimybiu yra ir alga kokios noriu. bet vat to kurio noriu neskambina, teks paciai skambintis  biggrin.gif
p.s. Man siaip cekava, taro burimai cia jusu vienintelis darbas ar dar kazkuo dirbat? zinau negrazu, bet man labai smalsu, nepykit jei netaktiska labai smile.gif

ot nesakysiu. gal ateis kokia priese ir informuos kas cia kaip yra biggrin.gif siaip tai mezgu dar ir kai kam labai ne mergeles zenklo patvarkau namus.
Atsakyti
Briunete, ne paslaptis smile.gif taupomes ir statomes nama Lietuvoje smile.gif kad turetume pamata, kai grisime, nes i nuomuojama nenorim. o jau ir ne 20 metu apie seima reikia mastyti, atrodo tokio menkniekio truksta, bet tas menkniekis labai jau brangiai gaunasi. o su bankais prasideti bijome. del to ir ieskau darbo kur daugiau moketi, nes jau nerealiai noretume grizti iki 2016 metu galo, nors dabar kai paziuriu, labai tuo abejoju smile.gif

o ir siaip tiesa pasakius, nematau prasmes gyvenime. namai - darbas- vaikai. nu man toooks neprasmingas gyvenimas atrodo, turi daryti tai ka visi daro, nors jokio malonumo nejauti. as jau gal tikrai nuo proto baigiu nusokti lotuliukas.gif
Atsakyti
Amariliai- esat nusistačiusi prieš mergeles? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 15:42)
ot nesakysiu. gal ateis kokia priese ir informuos kas cia kaip yra biggrin.gif siaip tai mezgu dar ir kai kam labai ne mergeles zenklo patvarkau namus.

svarbu, kad patiktu, ka darote. klausiu, nes jus man labai labai idomus zmogus atrodote (geraja prasme), manau daug ko pasimokyti man is jusu reiketu 4u.gif
Atsakyti
Briunete- Jei niekas netenkina ir viskas "š", gal tai ženklas, kad reikia pradėti viską iš pagrindų keisti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 04 07, 17:38)

Aj, man viskas blogai, nu zinok rimtai viskas, jauciuosi vienisa ir niekam nereikalinga. Ir darbas nemegiamas, ir meiles ner, ir tie artimiausiu zmones kurie turetu buti kartu atsisuko, ir bendrai visos svajones duzo, nu zodziu sudas.

nu kaip gerai parasei biggrin.gif biggrin.gif suprantu nes pati tai patyriau, o zvengiu ne tam kad panervuot, bet kaip tik dabar skaitau "The Secret "Rhonda Byrne , tai mano jau nuciupineta knyga,kai krentu i dumbla skaitau mechaniskai kad skaityt, padeda. Tad Tu, B.r.i.u.n.e.t.e dabar parasei antiautomotyvacija auksciausiam lygyje. jei priimt fakta, kad kiekviena mintis yra energija smile.gif

Amariliai, manau, ka cia manau, esu isitikinus kad gali ir net laaaabai gali parasyt knyga. sita jauciu tukstanciu procentu. plyyyz.
Papildyta:
[quote=Wejuske,2015 04 07, 17:44]
smile.gif

o ir siaip tiesa pasakius, nematau prasmes gyvenime. namai - darbas- vaikai. nu man toooks neprasmingas gyvenimas atrodo, turi daryti tai ka visi daro, nors jokio malonumo nejauti. as jau gal tikrai nuo proto baigiu nusokti lotuliukas.gif
[/quote

va cia auka, kuria visos mamos turim sumoket uz motinyste. Pasigimdai ir isikinkai i junga iki pat to laiko, kol isleidi juos i gyvenima . ir nors jau sukuria savas seimas, turetu but savarankiski, vis tiek tampo tas bambagysles kai kas nutinka.Man nuskilo, mano abu bernai, bet kas augina dukras tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 04 07, 19:47)
o ir siaip tiesa pasakius, nematau prasmes gyvenime. namai - darbas- vaikai. nu man toooks neprasmingas gyvenimas atrodo, turi daryti tai ka visi daro, nors jokio malonumo nejauti. as jau gal tikrai nuo proto baigiu nusokti  lotuliukas.gif
va cia auka, kuria visos mamos turim sumoket uz motinyste. Pasigimdai ir isikinkai i junga iki pat to laiko, kol isleidi juos i gyvenima . ir nors jau sukuria savas seimas, turetu but savarankiski, vis tiek tampo tas bambagysles kai kas nutinka.Man nuskilo, mano abu bernai, bet kas augina dukras tai  doh.gif  doh.gif

Aš dar ne mama, bet visad mąsčiau, kad bernai yra geresnis variantas mamai. Kažkaip atrodo lengviau auginti, paprasčiau suprasti nei tą moterišką pasaulį, kuris kartais sudėtingesnis nei aukštoji matematika biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 07 balandžio 2015 - 18:50
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 07, 19:49)
Aš dar ne mama, bet visad mąsčiau, kad bernai yra geresnis variantas mamai. Kažkaip atrodo lengviau auginti, paprasčiau suprasti nei tą moterišką pasaulį, kuris kartais sudėtingesnis nei aukštoji matematika biggrin.gif  smile.gif

joo, jei moteris rodo kairi posuki tai nereiskia kad ji suks i desine, gali vaziuot ir tiesiai lotuliukas.gif
bernus svarbu laiku ismest, taip, ismest isstumt is namu apie 18 metus mazdaug. tada yra daug sansu kad bus vyrais, ne mamyciukais.
Atsakyti
[quote=Pavasario saulė,2015 04 07, 16:45]
Amariliai- esat nusistačiusi prieš mergeles? biggrin.gif
[/quote]

ginkdie tikrai ne, as jas myliu. bet dirbti pas mergeles zenklo moteri negaliu, jau ismete mamne is tokio darbo, nors dir bau idealiai m ano manymu biggrin.gif O dabar tai ten vandenis su sauliu asc, tai svarbu siuksliu kalnu nebutu, svariu leksciu butu, kates deze tvarkinga, o jei praskalbiu ir prasiurbiu, tai perkam torta mascarpones ir "davai tada atsvenciam kieno nors gimtadieni" (jis taip sako). Tai is manes namu tvarkytoja yra va tokia.

[quote=elvega,2015 04 07, 18:47]
nu kaip gerai parasei biggrin.gif biggrin.gif suprantu nes pati tai patyriau, o zvengiu ne tam kad panervuot, bet kaip tik dabar skaitau "The Secret "Rhonda Byrne , tai mano jau nuciupineta knyga,kai krentu i dumbla skaitau mechaniskai kad skaityt, padeda. Tad Tu, B.r.i.u.n.e.t.e dabar parasei antiautomotyvacija auksciausiam lygyje. jei priimt fakta, kad kiekviena mintis yra energija smile.gif

Amariliai, manau, ka cia manau, esu isitikinus kad gali ir net laaaabai gali parasyt knyga. sita jauciu tukstanciu procentu. plyyyz.
Papildyta:
[quote=Wejuske,2015 04 07, 17:44]
smile.gif

[/quote

va cia auka, kuria visos mamos turim sumoket uz motinyste. Pasigimdai ir isikinkai i junga iki pat to laiko, kol isleidi juos i gyvenima . ir nors jau sukuria savas seimas, turetu but savarankiski, vis tiek tampo tas bambagysles kai kas nutinka.Man nuskilo, mano abu bernai, bet kas augina dukras tai doh.gif doh.gif
[/quote]

Elvega, man nuo pirmos klases visokie zmones sako rasyt knyga, as nezinau ka rtasyt. Bloga tai gal reiketu. KArts nuo karto. Dzniau as noriu filmams scenarijus rasyt, man kyla tokiu ideju. Na, gal kada

JO, tas raudonas tekstas. PAskambinau ryte uosvienei nevilty, o jin man ir sako (nusvito ji ten tam fotely neigalume): "ai, nespresk tu situ problemu isviso, ne negalvok apie jas, vis tiek nieko tu nepadarysi, tik i ligonine pakliut gali, niekas cia nieko nepadarom, tegul prisidirb a ir kencia nuo to pati, o tu isijunk tv3, paziek moterys meuoja geriau, as va ziuriu, paskui aptarsim (anksciau jin nemegdavo to serialo), sako isijunk muzikos, paskaityk knyga, pamiegok ar ka, svarbiausia tau dabar gyvenime yra nesusinervinti, cia yra tavo esmine misija, o visa kita tau neturi egzistuot, tik is tolo." paskui trumpam variau i ta miesta, tai pas profesoriu uzbegau, sako ar reikalas koks? namie negerai? ai neidomu sakau, nepasakosiu. suprasta likau be pasakojimo. nu tikrai velniop nervuotis. as davusi leidima visai mokyklai ja palikt antrus metus, visaip gasdinti, nuvesyi i nuovada su pareigunais pabendraut kai po socialines langu ruko, nu... sakiau pasirasysiu ant bet kokio baisaus popierio jai grasinancio, tik svarbu neatimtu jos is manes. nu ir dorojasi ten su ja kiek iseina. o su bernu yra dar vienas didelis pliusas: jis niekada nepareis su pilvu.
tfu tfu tfu bar bar bar.
dabar kas nors pasakys, kad as nesirupinu savo vaiku, bet cia yra mano jautri tema ir as milijona kartu esu atsidurusi del sitos baimes prarasti vaika del nesusitvarkymo su ja va ten, kur Hmm sake negalima patekti... Tai ner taip, kad man nerupetu. Tiesiog as bandau iseiti is patologines baimes del jos ir jos netekimo ir manyti, jog visos problemos issprendziamos kazkaip tai stebuklingu budu, neprieinant iki suicido. ir cia kai nakti su policija ieskojau, tai jie irgi sake, tie patys pareigunai, sudas yra tos vaiku teises, kad kasdien ssiduria su sitokiom situacijom. nieko negalim pakeist. ne as viena nesusitvbarkau, tik sake kitos neima galvon, nesuprantu kaip

Issiunciau princese grazuole man mascarpones surio vel. as nesuprantu kas man darosi. nescia nesu. ko man truksta, kad as jo visos paletes noriu? vieno, be nieko daugiau. To mazesnio indelio man negana, as jo noriu viso prausbliudzio kaip minimum. kokiu ten yra medziagu be riebalu kazi, reiks paskaityt. riesutai sitaip vat eidavo kai diplomini rasiau.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 20:17)
Issiunciau princese grazuole man mascarpones surio vel. as nesuprantu kas man darosi. nescia nesu. ko man truksta, kad as jo visos paletes noriu? vieno, be nieko daugiau. To mazesnio indelio man negana, as jo noriu viso prausbliudzio kaip minimum. kokiu ten yra medziagu be riebalu kazi, reiks paskaityt. riesutai sitaip vat eidavo kai diplomini rasiau.

Tau truksta sekso.
beje, man irgi blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
jis geriausiai nuima itampa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvega: 07 balandžio 2015 - 19:40
QUOTE(elvega @ 2015 04 07, 19:36)
Tau truksta sekso.
beje, man irgi  blush2.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
jis geriausiai nuima itampa smile.gif

zhynaw

nu bent jau Evka jei gris, tai netruks. A jei persigalvos, tai atsiras kas nors kitas.

Sita norejau Gemmos foto isidet, bet nesimato sm ave teksto, o tekstas labai geras cia, visa vinis tame biggrin.gif

https://www.facebook...6...e=1

Man tokios moterys imponuoja del to, kad gali reikalui esant priesa savo virtuvej nudobtt ir ramiai pakast sode po obelim, nereik jom pokalbiu apie jausmus, nereik slept amziaus ir jos nenesioja geletu sukneliu pustom rankovem ir prie ju aulinuku iki kauliuko su 3 cm kulniuku, eturi nuomones kaip kaimynai turi gyventi ir siaip turi visa skale jasmu, ei vaiku nevadina stebukliukais, ju nemaitina viesoj vietoj, domisi ne vien barsciais ir siaip... savikritiskos ir vat man sitas yra grazu. Gali turet 60 metu ir atrodyti taip, bjauru nebus. Beje, Tina Turner irgi su savimi susitvarko savam stiliuje. Niekaip nepalaikyciau senbobe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 07 balandžio 2015 - 20:16
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 21:07)
zhynaw

nu bent jau Evka jei gris, tai netruks. A jei persigalvos, tai atsiras kas nors kitas.
Sita norejau Gemmos foto isidet, bet nesimato sm ave teksto, o tekstas labai geras cia, visa vinis tame biggrin.gif

https://www.facebook...6...e=1
Man tokios moterys imponuoja del to, kad gali reikalui esant priesa savo virtuvej nudobtt ir ramiai pakast sode po obelim, nereik jom pokalbiu apie jausmus, nereik slept amziaus ir jos nenesioja geletu sukneliu pustom rankovem ir prie ju aulinuku iki kauliuko su 3 cm kulniuku, eturi nuomones kaip kaimynai turi gyventi ir siaip turi visa skale jasmu, ei vaiku nevadina stebukliukais, ju nemaitina viesoj vietoj, domisi ne vien barsciais ir siaip... savikritiskos ir vat man sitas yra grazu. Gali turet 60 metu ir atrodyti taip, bjauru  nebus. Beje, Tina Turner irgi su savimi susitvarko savam stiliuje. Niekaip nepalaikyciau senbobe.

aha, Tina tai mano amzina meile smile.gif Areta irgi, bet Tina kai neistraukia natos spiegia kaip saksofonas, ir kniaukia kaip kate, nu zodziu pasirasiau jai iskarto isgirdusi. ir dar Janis Joplin. o dabar Adele is nauju.
Atsakyti