QUOTE(Isyankar @ 2015 04 08, 15:28)
Amariliai, labai įdomiai papasakojote, super!
Aš, dar jei galima, papildysiu, nes beskaitant jūsų postą prisiminiau tokį įvykį. Prieš gerus 5, o gal ir kiek daugiau metų, vienam giminės suėjime (čia, kur dalyvauja ir tokie, kur devintas vanduo nuo kisieliaus) teko pabendrauti su moterimi, apie kurią irgi šnekėjo, kad yra ragana, žolininkė, na ir šiaip tokia prie "anapusinio pasaulio", kaip giminės tetos sakydavo. Ji man tada pasirodė tiesiog maloni, mandagi ir gan protinga moteris, nežinau, "ant kiek" ji ragana buvo, bet man ir vienai pusesserei, kuri tada jau turėjo n laiko nesiperšantį sužadėtinį, papasakojo irgi vieną ritualą, kuris, jei labai labai nu labai norisi padeda ištekėti ar susirasti tą princą ant balto žirgo
Aš, kadangi dar gan jauna buvau, mokslai labiau rūpėjo nei bernai, tai pernelyg nesusidomėjau, bet ta pusesserė, tai labai užsispyrė sužinoti, nes baltos suknios ir vestuvių kaip nežinau kas norėjo. Tai ta moteris, jei pasakė, kad "tau papasakoti aš jį galiu, bet atsimink, kad, jei tu jį ir padarysi, visai nereikš, jog antrą dieną atlėks tas tavo bernaitis su žiedu, o trečią jau veseilia bus. Judu galite ir išsikirti, jei jis tau neskirtas". Žodžiu, ilgai ji ten kalbėjo, bet esmė tame, kad tokie ritualai irgi turi savo kainą, nes dirbtinai viską skubinant, vis tiek kažkas susimakaluos, kažkokią košę ne laiku užvirsi pvz gal pastosi neplanuotai, kai nei buto, nei darbo. Tas vyras bus šalia, bet ar sąlygos tinkamos? dėl to geriausiai,kai viskas klostosi savaime 

nu nu. va butent. ir dar maza kokis tas diedas gali but. ir meiles kokybe negarantuota. ir t.t. PAs mane mintys tokios linkusios pildytis yra seniai, tai as istojus i univera, rugpjucio menesi pires pat pirma kursa, ten besislaistydama apie stojamuosius beigi paskui rezultatu ieskojimo reikalus, sutikau toki tamsu berna, kuris istojo tuo pat metu i informatika. nius rukykloj susipazinom ir man ans labai patiko. paskui isvaziavom visos seserys su teciu pas jo drauga toki i kaima, pas jo mama i svecius. nu ten toks rojus buvo, dar tas rugpjutis, silta, ezeras, mama - angelas zemeje, tas draugas jo buvo "Nuostabus protas", schiza, bet toks mielas zmogus... ir mes nakti trise (as, tetis ir jo draugas) sedejom lauke ant suoliuko ir stebejom krentancias zvaigzdes, nius rugpjuti visad tas buna. Ir nora reikejo sugalvot, as kadangi jau zinojau, kad nnoras turi but konkretus, tai panorejau matydama tuos meteorus krentant, isteketi uz zavaus informatiko tamsiais plaukais ir maniau, kad cia tas butent bernas ir bus. tai vfiskas taip ivyko ir greitai, mano ex buvo kaip pagal uzsakyma, bet nebuvo iskaityta, kad jis bus pijokas ir neatsakingas visokiom prasmem beigi man su juo bus daug daug vargo. taip sakant

ir visi kiti po to buve irgi buvo "uzsakyti" ir vis kas nors svarbaus praleista.
Dabar netgi Draugo nebeturiu, nors turejau toki, apie koki svajojau, tik drauga, ne meile, bet nebuvau gi pagalvojusi kieno jis bus sunus ir kas viska sudirbs, ir kad as dar susipainiosiu savo pacios jausmuose, ko pasekoje kur kas sudetingesni dalykai, negu galejau isivaizduoti.
Kur sakiau Kroulis man norus pilde tuoj pat... Tie truke vamzdziai wc. Diena pries, Soled gali but liudininke, as spirgejau nezmonisku noru juos pakeist ten tam tulike. Nu ir pakeisti jie, bet nebuvo suplanuota, kad kaimynai bus uzpilti ir uosvis viska ta apmokes. Su norais atsargiai. mes per kvaili esam padarai, kad suplanuot viska graziai ir tvarkingai. Savo nuosavo buto irgi norejau, ideja fix buvo, daug maldu ir visokiu transerfingu, ir kas is to gavosi? Taip, as gavau nuosava kampa. Paveldejau po tevo mirties. Smagumelis, ka? Atsargiai.