[quote=regium,2015 04 13, 13:59]
Na va, kaip būna su tomis nemokamomis konsultacijomis. Aš visada sakiau, kad nemokamo nieko nebūna, kažkur reikės vistiek atiduoti. Pamenu, tada Tau buvo nepaprastai geras momentas pasirinkti iš kelių darbų, nepaklausei. Dabar nežiūrėjau kortų, bet manau reikėtų nepagailėti kažkiek užmokėti, kad po to vėl kas kitu būdu pinigėlių nenusuktų į šoną iš tavęs. Tiesiog taip veikia pusiausvyros dėsnis.
Papildyta:
jau ir man įdomu... kokia forma tas užmokestis? Kad tik išeitų tą pusiausvyrą išlaikyti. Esu girdėjusi , kad reikia aukoti.
QUOTE(Sondratinna @ 2015 04 13, 11:39)
regium, o gal galetumet ir man trumpai uzmest aki. Yra toks vyriskis J, uzsienietis. Atvaziuoja i LT kelis kartus per metus, ir kaskart vis susitinkam toj pat vietoj, kurioj ir as tik kelis kartus per metus bunu
Savaitgali vel matemes.. Si karta paprase tel Nr., nes ir pats nustebes, kaip keistai sutampa, kad visada susitinkam. Man jis patiko jau po pirmo susitikimo (pries kelis metus). Bet bijojau uzsiciklinti, nes viskas baigdavos paprastu pabendravimu per vakara ir tiek, tai labai neemiau i galva. Dabar siulo susitikt. Gal kortos parodytu, kokie jo ketinimai mano atzvilgiu? Tik siaip laika praleist ar kazkas daugiau gali buti? Nelabai man i daugiau panasu, bet dabar esu nusivylimo vyrais stadijoj, tai netikiu niekuom, todel pati nenoriu sprest.

Sondrantina, šis jūsų atvejas pakankamai įdomus ta prasme, kad turi ryškią pradžią, banguotą vystymąsi ir gerą pabaigą. Dabar tik viskas prasideda. Jis kol kas tikrai nieko nejaučia ir nesiruošia gilintis. Galvoja apie neįpareigojantį seksą. Susitikit. Kai jis išvyks labai ilgėsitės vienas kito. Kitas atvykimas metų bėgyje gali jau būti su svarbiais pasiūlymais. Kortos rodo, kad jums jis patinka ir tinka.
QUOTE(Paulyna @ 2015 04 13, 15:35)
Regium gal galit paziuret, situacija tokia, kad vyro planuos kraustytis gyvent i kaima, man net nuo tos minties verkt noris, bet nelabai turiu is ko rinktis, nebent tarp to i kuri kaima kraustytis ar i jo mamos ar i mano, planuojam i mano...mieste buta isigytumem nebent milijona laimeje...o kaip suformuluot klausima teisingai ne nezinau, gal kaip mums seksis gyvent kaime, ar kuriam kaime geriau sektus?
Sondrantina, labai ryškiai matosi kortose JŪsų nenoras kraustytis į kaimą. Tai ir natūralu, nes tikrai nieko gero ten nelaukia gyvenimo perspektyvų prasme. Žinoma palankiau rinktis Jūsų mamos kaimą. Bet reikia nusiteikti, kad tai bus didžiulė jūsų auka šeimos labui ir gana ilgam. Pagal kortas trečias variantas - likimas mieste. Tai labai sudėtingas, su didelėm transformacijom, pasikeitimais variantas. Bet perėjus visa tai, matosi šviesa tunelio gale. Kažką labai stipriai pakeitus, jums palankiau likti mieste.
Papildyta:
QUOTE(regium @ 2015 04 13, 18:26)
Paulyna, labai ryškiai matosi kortose JŪsų nenoras kraustytis į kaimą. Tai ir natūralu, nes tikrai nieko gero ten nelaukia gyvenimo perspektyvų prasme. Žinoma palankiau rinktis Jūsų mamos kaimą. Bet reikia nusiteikti, kad tai bus didžiulė jūsų auka šeimos labui ir gana ilgam. Pagal kortas trečias variantas - likimas mieste. Tai labai sudėtingas, su didelėm transformacijom, pasikeitimais variantas. Bet perėjus visa tai, matosi šviesa tunelio gale. Kažką labai stipriai pakeitus, jums palankiau likti mieste.
Papildyta:
QUOTE(regium @ 2015 04 13, 18:31)
Sondrantina, labai ryškiai matosi kortose JŪsų nenoras kraustytis į kaimą. Tai ir natūralu, nes tikrai nieko gero ten nelaukia gyvenimo perspektyvų prasme. Žinoma palankiau rinktis Jūsų mamos kaimą. Bet reikia nusiteikti, kad tai bus didžiulė jūsų auka šeimos labui ir gana ilgam. Pagal kortas trečias variantas - likimas mieste. Tai labai sudėtingas, su didelėm transformacijom, pasikeitimais variantas. Bet perėjus visa tai, matosi šviesa tunelio gale. Kažką labai stipriai pakeitus, jums palankiau likti mieste.
Papildyta:
Papildyta:
Paulyna, atsiprašau pavadinau Jus Sondrantina. Dienos darbų rezultatas. Gal jūs ten susigaudysit kas kam.
QUOTE(regium @ 2015 04 13, 18:33)
Papildyta:
Papildyta:
Paulyna, atsiprašau pavadinau Jus Sondrantina. Dienos darbų rezultatas. Gal jūs ten susigaudysit kas kam.
Papildyta:
Papildyta:
aciu, supratau, kad man, o tas pasikeitimas, tai turbut butu,, jei sugebeciau rast toki darba kuriame dirbdama galeciau islaikyt visa seima, bet su mano issilavinimu ir gabumais belieka tik stebuklo tiketis

Sveikos, merginos! Nu ir priplepejot! Kaip praejo savitgalis? Siandien man mano agenturinis paskambino, kad nauja darbo pasiulyma savaites gale gaus, sake sius mano cv pirmu numeriu
gal kuri galit ismesti kokie sansai, kada galbut cia mano vieta?
o siaip kazkaip pozytivesne dabar, tik pergyvenu, kas jei dabar darba gausiu, mano atostogos nuplauks. Ir tureciau siom dieno bilieta pirkti ir nzn ka daryti. Nes 200sv prarasti irgi nenoriu

Labas reqium
gal atsakytum ir i mano klausima

QUOTE(klefija @ 2015 04 12, 23:02)
Labas vakaras
noreciau suzinoti ka kortos rodo apie nauja mano gyvenime atsiradusi zmogu. Man pernelyg viskas atrodo grazu ir gerai, is jo puses atrodo rimti ketinimai, bet as kazkodel juo nepasitikiu. mes pazistami neilgai, o jis jau planuoja musu bendra ateiti. tad klausimas butu,ka kortos rodo apie musu santykiu perspektyvuma?aciu 

Nu jėgelė

QUOTE(regium @ 2015 04 13, 11:04)
Ačiū, Andro, už gerą žinutę. Džiaugiuosi už jus. Būsit ten ilgai. Tik atpalaiduokit savo mintis, nesgalit prisišaukti su savo baimėm negatyvių žmonių į savo gyvenimą. Būkit rami kaip belgas, esat savo vietoj ir tvirtai užimat pozicijas.

QUOTE(Paulyna @ 2015 04 13, 18:52)
aciu, supratau, kad man, o tas pasikeitimas, tai turbut butu,, jei sugebeciau rast toki darba kuriame dirbdama galeciau islaikyt visa seima, bet su mano issilavinimu ir gabumais belieka tik stebuklo tiketis 

O tai vyras yra ar nera? Man i ta raudona sakini tik raudonos sirenos suktis ir kaukt pradejo. Nebent viena su vaikais. Tada kas belieka.
Negaliu, kaip svyruoja nuotaikos. Ryte kosmaras. perpiet dziaugsmas, dabar vel. Niekaip nenuryju tos juodos gulbes, kad ir po geros pertraukos, tas pats. nu neidomus filmas nors tu ka. kad ir kaip mane domintu sokis (iskaitant baleta, net ir klasikini), uz sokio tema viska atleist galiu, bet sita vel tiesiog kentejau ziuredama, kancia sukelia mintis "kaip galima toki slamsta paleist i viesuma". Ir "kaip liudna", ne filmas liudnas, bet liudna, kad tokie filmai yra. Ir dar jie populiarus. Nesuprantu kodel. Kas do banalybe sitokia dekinga tema, kur taip lengva butu padaryti sedevra... O jau nuspejamas tai kaip pijokas prie konteinerio.
QUOTE(klefija @ 2015 04 13, 21:04)
Labas,klefija. Neskubėk kartu su šiuo žmogumi. Labiau pažink jį. Neatskleidžia visko jis Tau. Viduje turi daug nuoskaudų iš ankstesnių santykių. Tai toks žmogus ,kuris nieko neaukotų dėl santykių.Jam dabar labai norisi keisti savo gyvenimą. Bet jūs neskubėkit. Labiau jį pažinkit, apsvarstykit , ar tai tas žmogus, kuris vertas būti Jūsų erdvėje. Na o kol svarstysit, tai ir jausmai įsižiebs, galit ir nuspręsti , kad tikrai tinkate vienas kitam.
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 13, 21:33)
O tai vyras yra ar nera? Man i ta raudona sakini tik raudonos sirenos suktis ir kaukt pradejo. Nebent viena su vaikais. Tada kas belieka.
Negaliu, kaip svyruoja nuotaikos. Ryte kosmaras. perpiet dziaugsmas, dabar vel. Niekaip nenuryju tos juodos gulbes, kad ir po geros pertraukos, tas pats. nu neidomus filmas nors tu ka. kad ir kaip mane domintu sokis (iskaitant baleta, net ir klasikini), uz sokio tema viska atleist galiu, bet sita vel tiesiog kentejau ziuredama, kancia sukelia mintis "kaip galima toki slamsta paleist i viesuma". Ir "kaip liudna", ne filmas liudnas, bet liudna, kad tokie filmai yra. Ir dar jie populiarus. Nesuprantu kodel. Kas do banalybe sitokia dekinga tema, kur taip lengva butu padaryti sedevra... O jau nuspejamas tai kaip pijokas prie konteinerio.
viskas kol kas su juo gerai ir jis yra, bet dirba statybose ir stuburas pradeda slubuot, tai jei jis nepajegs dirbt as viena seimos neislaikau belieka kaimas
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 13, 21:33)
Niekaip nenuryju tos juodos gulbes, kad ir po geros pertraukos, tas pats. nu neidomus filmas nors tu ka. kad ir kaip mane domintu sokis (iskaitant baleta, net ir klasikini), uz sokio tema viska atleist galiu, bet sita vel tiesiog kentejau ziuredama, kancia sukelia mintis "kaip galima toki slamsta paleist i viesuma". Ir "kaip liudna", ne filmas liudnas, bet liudna, kad tokie filmai yra. Ir dar jie populiarus. Nesuprantu kodel. Kas do banalybe sitokia dekinga tema, kur taip lengva butu padaryti sedevra... O jau nuspejamas tai kaip pijokas prie konteinerio.
man irgi nepatiko ta gulbe. Amariliai, pati gi rasei, kad filmo populiarumas beveik niekad nepasiteisina kad ojj, koks jis geeeeras, ane? nu gal isskyrus bulvarini skaitala arba nuzudyti bila.
o as irgi siandien ziauriai susinervinau, net pati nustebau kodel tokia audringa reakcija buvo. Zodziu einu mieste, tvarkiau reikalus visokius popierinius. Ir ziuriu skelbimas toks klaikus kaip meniu prie kavines isnestas i lauka, buriu Taro, skaitau is delno ir rasysenos, nu zodziu jau ziauru, bet dar baisiau kai pamaciau KAS ta tarologe

susaudykit mane ankstu ryta, bet netikiu kad jai atsivere kokie tai gabumai. Geriausiu atveju ismoko kortu reiksmes kaip daugybos lentele

labai aciu uz atsakyma

QUOTE(regium @ 2015 04 13, 21:33)
Labas,klefija. Neskubėk kartu su šiuo žmogumi. Labiau pažink jį. Neatskleidžia visko jis Tau. Viduje turi daug nuoskaudų iš ankstesnių santykių. Tai toks žmogus ,kuris nieko neaukotų dėl santykių.Jam dabar labai norisi keisti savo gyvenimą. Bet jūs neskubėkit. Labiau jį pažinkit, apsvarstykit , ar tai tas žmogus, kuris vertas būti Jūsų erdvėje. Na o kol svarstysit, tai ir jausmai įsižiebs, galit ir nuspręsti , kad tikrai tinkate vienas kitam.