QUOTE(V.i.k.A @ 2015 04 14, 14:05)
Aciu Tau
Na nezinau kodel... nes ji ten biskuti paklido toj ezoterikoj.. tai gal smegenys uzpudrino, ar ka.. paskui nepasipasakodavo jau. Sakau gal reik gelbet.

Na nezinau kodel... nes ji ten biskuti paklido toj ezoterikoj.. tai gal smegenys uzpudrino, ar ka.. paskui nepasipasakodavo jau. Sakau gal reik gelbet.
nezinau. veliau galesiu paziuret tas kortas. o Tu pameni, kaip nuo manes kai ka gelbejo mano drauge - Jezaus reinkarnacija? PAsakysiu kuom tas baiges. jiani ji apgavo su tais finansais (del ko ir buvo pakviesta), beigi del mano aklo pasitikejimo ja), ir dingo. po jos baisiuju zinuciu as bijojau jam rasyt, nes realiai bijojau to, ka anoji gali padaryt, ka zadejo. ir po tu mazdaug dvieju menesiu, ar kiek cia susidare, emiau ir parasiau laiska jam is to naujo elpasto, pajutusi, kad galima ta diena. gaila, Soled nemato, josios kortu dejimai buvo tikslus tikslus, kas ten darosi. pasirodo, ant manes jis pyko tik ta ivena diena, o kita jau pradejo ieskot. rado amarilius supermamoj, bet jam sitas portalas aptemdo akis ir jis cia nesugeba nieko surasti, beigi beieskant ir beskaitant, spaudimas pakyla iki hipertoines krizes. tai nerado kaip man cia parasyt. ir bais nudziugo, kai atsiradau. viska apgalvojes jau ir suprates. prisimines, kaipas jam kai matra kartojau, kaip as pasitikiu ana savo drauge. tai va, bute niekas nevalyta visa ta laika. dabar kai tk galiu, tai minu ten ir valau valau valau ir dar daug liko. sake mikliai apgavo ir dingo kaip i vandeni anoji. Zodziu, neisgelbesi Tu jos, kaip kad mano drauge neisgelbejo jo nuo mano kortu. Ne nesistenk. Nors gal kortos kitaip pasakys, paziuresiu veliau. Vis tiek, nors ir vienodi klausimai, atsakymai kartais tikrai skiriasi, kiekvieno gi gyvenimas kitoks.
Jezau, simpsonai ijungti patapo. meldziuosi, kad merga neuzmigtu per juos ir man paskui netektu treciasyk ziureti esmeralda. simpsonai tai man visai patinka. istisa parodija, nera ten ne vieno personazo anei vienos situacijos, kuri nebutu tikra ir sitaip parodijuoja, kad eina kur. netgi Degela yra vienas toks buves masonu narys, kuris buvo kokio tais banko Italijoj virsininkas ir plove pinigeli ilgaiir veiksmingai, ismestas buvo is masonu, tai savo loze ikure. paskui ji nudejo tie patys masonai is tos pacios jo kurtos lozes. cia ka rodo apie ji, tai tikri faktai

Papildyta:
deja, esmeralda

dabar kazkoks diedas pagyvenes nori pradet gyvbenima is naujo, o jo kaip suprantu zmona ligos patale jam liepia vietoj naujo gyvenimo planuot laidotuves, susirasti jauku kampeli kapinese ir t.t.