Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(V.i.k.A @ 2015 04 14, 14:05)
Aciu Tau 4u.gif
Na nezinau kodel... nes ji ten biskuti paklido toj ezoterikoj.. tai gal smegenys uzpudrino, ar ka.. paskui nepasipasakodavo jau. Sakau gal reik gelbet.

nezinau. veliau galesiu paziuret tas kortas. o Tu pameni, kaip nuo manes kai ka gelbejo mano drauge - Jezaus reinkarnacija? PAsakysiu kuom tas baiges. jiani ji apgavo su tais finansais (del ko ir buvo pakviesta), beigi del mano aklo pasitikejimo ja), ir dingo. po jos baisiuju zinuciu as bijojau jam rasyt, nes realiai bijojau to, ka anoji gali padaryt, ka zadejo. ir po tu mazdaug dvieju menesiu, ar kiek cia susidare, emiau ir parasiau laiska jam is to naujo elpasto, pajutusi, kad galima ta diena. gaila, Soled nemato, josios kortu dejimai buvo tikslus tikslus, kas ten darosi. pasirodo, ant manes jis pyko tik ta ivena diena, o kita jau pradejo ieskot. rado amarilius supermamoj, bet jam sitas portalas aptemdo akis ir jis cia nesugeba nieko surasti, beigi beieskant ir beskaitant, spaudimas pakyla iki hipertoines krizes. tai nerado kaip man cia parasyt. ir bais nudziugo, kai atsiradau. viska apgalvojes jau ir suprates. prisimines, kaipas jam kai matra kartojau, kaip as pasitikiu ana savo drauge. tai va, bute niekas nevalyta visa ta laika. dabar kai tk galiu, tai minu ten ir valau valau valau ir dar daug liko. sake mikliai apgavo ir dingo kaip i vandeni anoji. Zodziu, neisgelbesi Tu jos, kaip kad mano drauge neisgelbejo jo nuo mano kortu. Ne nesistenk. Nors gal kortos kitaip pasakys, paziuresiu veliau. Vis tiek, nors ir vienodi klausimai, atsakymai kartais tikrai skiriasi, kiekvieno gi gyvenimas kitoks.

Jezau, simpsonai ijungti patapo. meldziuosi, kad merga neuzmigtu per juos ir man paskui netektu treciasyk ziureti esmeralda. simpsonai tai man visai patinka. istisa parodija, nera ten ne vieno personazo anei vienos situacijos, kuri nebutu tikra ir sitaip parodijuoja, kad eina kur. netgi Degela yra vienas toks buves masonu narys, kuris buvo kokio tais banko Italijoj virsininkas ir plove pinigeli ilgaiir veiksmingai, ismestas buvo is masonu, tai savo loze ikure. paskui ji nudejo tie patys masonai is tos pacios jo kurtos lozes. cia ka rodo apie ji, tai tikri faktai biggrin.gif
Papildyta:
deja, esmeralda sad.gif

dabar kazkoks diedas pagyvenes nori pradet gyvbenima is naujo, o jo kaip suprantu zmona ligos patale jam liepia vietoj naujo gyvenimo planuot laidotuves, susirasti jauku kampeli kapinese ir t.t.
Atsakyti
Sveiki smile.gif įkišiu ir aš savo nosį jūsų tarpan. Vis paskaitinėju prie progos, o dabar jau ateinu su klausimuku.

Regium, gal užmestumėt akį? smile.gif pastaruoju metu baisiai pasimetus jaučiuos, atrodo viskas lyg ir gerai, dirbu darbą įdomų sau, kylu ir perspektyvos atrodo dar geresnės, savo amžiui, matyt, galėčiau tik džiaugtis tiek turėdama, mokslai irgi einas, regis, be pastangų. Bet nuolat kažkoks sąmyšis viduj, jaučiuos visiškai ne savim, tiek, kad nebegaliu perlipt savęs ir nieko daryt. Vis protarpiais pradedu save graužt, kad visgi neieškau jokio darbo pagal specialybę, gyvenu, atrodo, išorinį paveiksliuką, o viduj chaosas. Taigi, klausimas - kaip elgtis ir tvarkytis toliau? ar čia gali būt tik pavasarinė(ar kokia tai) krizė ir dabar kentėt dar, o ilgainiui viskas susinormalizuos, ar manęs tas kažkelintas jausmas neapgauna ir metas pokyčiam-darbo gyvenimo būdo, aplinkos ar dar ko? :/

Būsiu dėkinga, jei peržvelgsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 14, 15:36)
nezinau. veliau galesiu paziuret tas kortas. o Tu pameni, kaip nuo manes kai ka gelbejo mano drauge - Jezaus reinkarnacija? PAsakysiu kuom tas baiges. jiani ji apgavo su tais finansais (del ko ir buvo pakviesta), beigi del mano aklo pasitikejimo ja), ir dingo. po jos baisiuju zinuciu as bijojau jam rasyt, nes realiai bijojau to, ka anoji gali padaryt, ka zadejo. ir po tu mazdaug dvieju  menesiu, ar kiek cia susidare, emiau ir parasiau laiska jam is to naujo elpasto, pajutusi, kad galima ta diena. gaila, Soled nemato, josios kortu dejimai buvo tikslus tikslus, kas ten darosi. pasirodo, ant manes jis pyko tik ta ivena diena, o kita jau pradejo ieskot. rado amarilius supermamoj, bet jam sitas portalas aptemdo akis ir jis cia nesugeba nieko surasti, beigi beieskant ir beskaitant, spaudimas pakyla iki hipertoines krizes. tai nerado kaip man cia parasyt. ir bais nudziugo, kai atsiradau. viska apgalvojes jau ir suprates. prisimines, kaipas jam kai matra kartojau, kaip as pasitikiu ana savo drauge. tai va, bute niekas nevalyta visa ta laika. dabar kai tk galiu, tai minu ten ir valau valau valau ir dar daug liko. sake mikliai apgavo ir dingo kaip i vandeni anoji. Zodziu, neisgelbesi Tu jos, kaip kad mano drauge neisgelbejo jo nuo mano kortu. Ne nesistenk. Nors gal kortos kitaip pasakys, paziuresiu veliau. Vis tiek, nors ir vienodi klausimai, atsakymai kartais tikrai skiriasi, kiekvieno gi gyvenimas kitoks.

Pamenu. Gal ir jai koks uztemimas buvo.. Na net nezinau. Manoji kaip ir nera apgavus mane, paeme ir nutrauke draugyste. Tik nesuprantu kam susitikt tada sutiko? Gal suprato kad klaida padare. Bet pas mane dabar abejones ar verta.. nu nezinau, galvoje bardakas. Kaip ir pasiilgau jos labai, bet ir iskaudinta jauciuosi.. Ir tavo mokytojos zodziai labai teisingi, jei as nerupiu, tai kam dabar.. ohh
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 13, 22:14)

ir pilna tokiu zmoniu, net niekam nezinomu. daro ka nori. ir Tu gali. be jokio privalomo sociumo primesto modfelio gyventi. vyras, vaikai, lazas, darbas, pinigai, atostogos, nervai, pletkai, puodai, kaimynkos, padruzkes, bendradarbiai, puodai, skalbenke, zviegiantys stebukliukai ir t.t. viskas tas normalu. ir sita sukurus kartais noris bukvaliai nusisauti. yra kam patinka, tas su zemem mane maiso, jeigu isdristu pasakyt, kad sudas cia, ne gyvenimas. drasos bisky!

Amariliai, man kai uzplaukia visokios vienatvines busenos ir depresijos nuo nenusisekusiu santykiu ir minciu ar isvis jie kada bus normalus, tai susirandu paskaitau Tavo postus. Net akyse prasvieseja. ACIU noriu pasakyt, kad parasai cia. Nors nedalyvauju diskusijose, bet skaitau visada.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 13, 23:14)
Paziek youtubej, yr toks Mooji, man tas guru patinka. buvo visko prikures, bet paskui viska mete ir dabar varineja po pasauli, biski pakalba, o daugiau tai klausosi, ka kalba zmones pas ji ateje (paprastai isteriskos moteriskes, kurios ji isimylejusios, arba pavarge nuo savo darbo medikai) ir juokiasi bei verkia su jais. tokia va veikla. toks gyvenimas sukurtas. jis net nemomko ju kaip gyvent reikia. pasneka truputi abstrakciai, kaip va kad as megstu (matyt irgi oro zenklas), bet niekas tuo nesivadovauja, visi pas ji verkia, juokiasi, o jis su jais. geras kurinys. jokiu zmonu, jokio padoraus darbo, pastovios gyvenamos vietos, nieko. is Jamaikos budistas. nevartoja nieko, jei ka. geras gyvenimas, geras kurinys. ale paduok tu ji peveze Saules arba Wejuskes mamai. Arba Tulpytei. nu ragas, visiskai nenormalus diedas, nesusitvarkes gyvenimo. ir jis net ner laimingas be perstojo, buna, kad supyksta savo tuose satsanguose ir sako kada cia obiazniaijicgit, kas turi klausimu lai paskelia nuo kedes. ir buna net piktas tuo momentu. a paskui vel verkia ir juokias su tais zmonem. absoliuciai nesusitvarkes tgyvenimo, kaip deretu. uztat ir man patinka. ir pilna tokiu zmoniu, net niekam nezinomu. daro ka nori. ir Tu gali. be jokio privalomo sociumo primesto modfelio gyventi. vyras, vaikai, lazas, darbas, pinigai, atostogos, nervai, pletkai, puodai, kaimynkos, padruzkes, bendradarbiai, puodai, skalbenke, zviegiantys stebukliukai ir t.t. viskas tas normalu. ir sita sukurus kartais noris bukvaliai nusisauti. yra kam patinka, tas su zemem mane maiso, jeigu isdristu pasakyt, kad sudas cia, ne gyvenimas. drasos bisky!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 04 14, 13:47)
Regium, o  gal galit dar paziuret, i kuria sriti ieskant darbo labiau sutelkt demesi, kur geriausiai sektus, finansiskai ir emociskai, kad pagaliau savam kaily pasijausciau: socialinis darbas, pedagoginis darbas, valstybes tarnyba?

Pats nepalankiausias 3 variantas. Antras palankus pereinamam laikotarpiui, kad gautum asmenybinius ir materialinius pagrindus tolimesniam savo veiklos etapui, kuris tikrai gali būti susijęs su socialiniu darbu . Ten galėsi įgyvendinti savo idėjas ir uždirbti pinigėlių.
Papildyta:
QUOTE(trys.pakeliai.gumos @ 2015 04 14, 15:48)
Sveiki smile.gif įkišiu ir aš savo nosį jūsų tarpan. Vis paskaitinėju prie progos, o dabar jau ateinu su klausimuku.

Regium, gal užmestumėt akį? smile.gif pastaruoju metu baisiai pasimetus jaučiuos, atrodo viskas lyg ir gerai, dirbu darbą įdomų sau, kylu ir perspektyvos atrodo dar geresnės, savo amžiui, matyt, galėčiau tik džiaugtis tiek turėdama, mokslai irgi einas, regis, be pastangų. Bet nuolat kažkoks sąmyšis viduj, jaučiuos visiškai ne savim, tiek, kad nebegaliu perlipt savęs ir nieko daryt. Vis protarpiais pradedu save graužt, kad visgi neieškau jokio darbo pagal specialybę, gyvenu, atrodo, išorinį paveiksliuką, o viduj chaosas. Taigi, klausimas -  kaip elgtis ir tvarkytis toliau? ar čia gali būt tik pavasarinė(ar kokia tai) krizė ir dabar kentėt dar, o ilgainiui viskas susinormalizuos, ar manęs tas kažkelintas jausmas neapgauna ir metas pokyčiam-darbo gyvenimo būdo, aplinkos ar dar ko? :/

Būsiu dėkinga, jei peržvelgsit  smile.gif

Keliais sakiniais į tokius egzistencinius klausimus neatsakysiu. Čia reikia oho kokios analizės.
Atsakyti
O aš biržoj kadangi stoviu, tai mane į kažkokį projektą nutarė įtraukt, kuris a lia socializuotis padeda ir panašiai. Kaip supratau ten sukišo visus, kam iki 25 doh.gif tai dabar, užuot kad darbą surastų jie man, tai ir į tuos grupės susitikimus turėsiu vaikščiot. Priminė tą filmą "kovos Klubas", kur vaikinas vaikščiojo į anoniminių susirinkimus. Visus, kokius besugebėjo rast. biggrin.gif Nu bus matyt. Tikiuos darbą gaut greičiau, nei spėsiu pilną "projektą" atlaikyt.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 14, 14:35)
Mano uosviene sukiojo smilkini prie pirsto mano atzvilgiu 16 metu. Iki kol ana diena, neseniai visai, pasakiiu jai telefonu, kad ka parasau ir paleidziu i interneta, pasirodo zmones skaito, gaunu laisku, turiu gerbeju ir priesu. tada ji net isklause mano pasakojima apie skirtumus tarp abstrakcinio mastymo ir skaitymo paraidziui. ir suprato. viskas, smilkinio nesukioja biggrin.gif Tai 16kos metu reikejo.
Drauge turiu, kuri kelis metus dirbo kaip juodas jautis vien tam, kad galetu isvaziuot pusmedciui i Tibeto vienuolyna ir pasimakaluot po Indija viena pati, be jokiu ekskursiju. Sukiojo pirsta visi, kas netingejo, dabar nebesukioja. Nes ji tam pati uzsidirbo. irgi juodu darbu, tuo paciu Londono Karaliskoj Muzikos Akademijoj mokydamasi dziaza dainuot ir po to dar i lietuva grizo to veikt, sukioji\o irgi visi, dabar nustojo. Nes ji nesiteisina. Ji sako, "jo, as durna". Ir daro savo. Plius, kas labai svarbu, ne cento is kitu, uzsidirba tik pati. Dabar jau is tikros profesijos, o ne kieno tai siukslyno kuopimo su ausinem, kuriose groja dziazo standartai, kuriuos reikejo ismokt paciai interpretuot profesionaliai.

Įtariu, kad man irgi reikės kažkaip panašiai. Vienintelė dukra ir jauniausia anūkė, tai saugo, kaip kiaušinį. Bet užteks jau. Reikia bambagyslę kirpt. Po truputį, bet užtikrintai. Noriu savo gyvenimo. Va, draugė vakar lelių pasigimdė. O mane maniškiai dar pačią už lelių laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 balandžio 2015 - 17:34
Amariliai, as labiau zmoniu bijau nei sunu biggrin.gif o siaip as ofise su finansais, kaip sakiau, tiesiogiai as kontakto netureciau smile.gif bet sian dar nepaskambino, gal ir nepaskambis o as jau svajoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 14, 18:22)
Pats nepalankiausias 3 variantas. Antras palankus pereinamam laikotarpiui, kad gautum asmenybinius ir materialinius pagrindus tolimesniam savo veiklos etapui, kuris tikrai gali būti susijęs su socialiniu darbu . Ten galėsi įgyvendinti savo idėjas ir uždirbti pinigėlių

aciu, nustebinot, tikejaus , kad pasakysit, jog valstybes tarnyba,geriausia, ko galiu siekt 4u.gif pedagoginio darbo bijau, nes pernelyg nepasitikiu savo jegom, tiek kad turiu tokia vilty kazkur, kad gal persilausciau, o apie socialini tai isvis nelabai isivaizduju, kad ten galetu but kazkoks pinigu saltinis, tiek kad esu baigus...reiks pamastyt g.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios.
Tiek prirasot per diena, o as darbo metu neturiu galimybes skaityti - uzblokuota SM darbe, o ir siaip ner kada skaityti, uzsivertus. Namo atsibeldziu 22 valanda, nusiprausiu ir tada prisijungiu su arbatyte prie jusu smile.gif
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 13, 23:14)
O ka turejai sukurus? koki tai standarta? nesi standartas, nesi vidutinybe, nesi beveide masuoteje. todel ir neber to kurinio. be motyvacijos nesukursi, per jega jokia kuryba nesigauna, nei menine, nei gyvenimiska, nei dvasine, jokia isvis. palauk. subrandinsi idejas ir sukursi ka tai visai kitokio, ko dabar i r nesapnuoji. ir sitas Tau negarantuos visada geros nuotaikos. nera privaloma niekas isvis pasaulyje. neskaitant mokesciu ir panasaus sudo. visa kita kaip noresi, taip pasidarysi. neatidziai panorejsi, tai srebsi paskui, is naujo ka tai sukursi. tam ir gyven. nesitikek, kad kada nors busi jau sukurus ir tada va gyvensi. nes jei nustosi judet, reiskia - mirsi. dabar nemirus esi, o net gi aktyviam vidiniam veiksme ir kuryboje. tik per saves nuvertinima ir pastangas patenkinti sociumo lukescius, nuvertini save ir nematai, kad jau esi kurybos procese. kuri ne visi ivertins ir to ne nereik, nes jei visiem patinka - vadinas suds su braskem.
va pasakiau kaip  cool.gif Kuryba prasideda nuo to tasko, kuris dar nera aiskus, materialus. is jo gimsta viskas. o cia pagooglink, Keter, mano megstama sefira Kabalos Gyvybes medy. Tame esi. Net trumpai paskaicius manau turetum tikrai suprasti.

Visada judejau i prieki. Tik pradzioj sukuri ta pagrinda ir tada turedama ji eini toliau. O viena diena bam - ir nebera to pagrindo. Ir tada viskas kas buvo sukurta veliau irgi netampa prasmes, nes gi to pagrindo nera ant kurio lipdysi visa kita.
Ir man visai patinka ir tinka tie standartai - namai, darbas, buitis, filmai pries miega, sekmadieniniai pietus pat gimines. Man nera butinybes buti kitokiai. Ir ne todel, kad bijau aplinkiniu nuomones, o todel, kad man taip patinka. Turiu savo tvirta nuomone, tikslus ir per daug racionalumo (tikrai per daug, todel man reikia salia zmogaus, su kuriuo galeciau pasidalinti tuo savo racionalumu).
Ir suprantu, kad turiu kurti, o dabar stoviu vietoj, nes tiesiog nesinori nieko. Ir judet i prieki norisi tik tam, kad irodyt kazkam kazka (kas man nebudinga), bet ne tam, kad irodyt sau. O tokia motyvacija nieko verta, su ja nieko nepasieksi.
Is cia ir ta sudina nuotaika.
QUOTE(elvega @ 2015 04 13, 23:17)
oj kaip as Tave suprantu   4u.gif jei nekyla noras, matyt dar reik luktelt. atsikelsi viena ryta ir viskas eis kaip sviestu patepta. viskam savas laikas mirksiukas.gif o pakolkas surasyk ant popieriaus Tavo ivardyto sito sh pliusus ir minusus. pvz esu vienisa.minusas kad nera zmogaus salia. Pliusas kad yra laisva vieta naujam jausmui, ir geriau jokio, negu koks tai manipuliatorius ar menkysta ar paleistuvis uztupes vieta ir edantis Tavo nervus ir laika.
mirksiukas.gif

Bet, kad jau kiek galima laukti. Pykstu ant saves uz ta stovejima vietoj.
O tuos pliusus bandau delioti visaip, tik kazkaip labai jau nedaug ju man gaunasi, labai, nepalyginsi su minusais. Ir zinau, kad viskas tik nuo manes priklauso ir galiu viska keisti/pakeisti, tik beda, kad noro jokio nera.
Ir pasaulis yra visai kitoks nei as ji isivaizdavau, nors nesu ta mergaite kuri nieko nemate, kuri sedejo siltai mamytei po sparnu, bet kazkodel nemaciau ar nenorejau matyt ta, ka pamaciau ir supratau dabar. Ir nezinau kur save deti su tom visom emocijom.
Zodziu per daug viskas sudetinga doh.gif
Ir noriu padekoti tiek tau, tiek Amariliai uz pasisakymus, padrasinimus, pamokymus, man jie labai pravercia, nes daugiau is nieko to tiketis negaliu smile.gif

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 14, 18:32)
O aš biržoj kadangi stoviu, tai mane į kažkokį projektą nutarė įtraukt, kuris a lia socializuotis padeda ir panašiai. Kaip supratau ten sukišo visus, kam iki 25 doh.gif tai dabar, užuot kad darbą surastų jie man, tai ir į tuos grupės susitikimus turėsiu vaikščiot. Priminė tą filmą "kovos Klubas", kur vaikinas vaikščiojo į anoniminių susirinkimus. Visus, kokius besugebėjo rast. biggrin.gif Nu bus matyt. Tikiuos darbą gaut greičiau, nei spėsiu pilną "projektą" atlaikyt.
Įtariu, kad man irgi reikės kažkaip panašiai. Vienintelė dukra ir jauniausia anūkė, tai saugo, kaip kiaušinį. Bet užteks jau. Reikia bambagyslę kirpt. Po truputį, bet užtikrintai. Noriu savo gyvenimo. Va, draugė vakar lelių pasigimdė. O mane maniškiai dar pačią už lelių laiko lotuliukas.gif

As irgi kazkada pries kazkiek metu buvau i panasia programa itraukta, bet siaip is patirties galiu pasakyti, kad tikrai nedek vilciu i darbo birza, labai abejoju, kad pasiulys kazka (na nebent kazkoki nekvalifikuota darba, bet toki ir be darbo birzos gali rasti).
O bambagysle kaip tik manau reikia kirpt greitai ir staigiai smile.gif Mane tevai niekad manes nesaugojo ir per daug nesidomejo, todel man labai sunku suprasti tavo jausmus, nors kartais (o paskutiniu metu net nekartais) taip truksta to demesio, tokio tevisko, perdeto. Ir noriu, kad paklaustu ar man viskas gerai, ar netruksta pinigu (aisku, kad sakysiu, kad viskas gerai ir pinigu turiu, nepriklausomai nuo to, ar tai tiesa, bet visvien norisi, kad paklaustu). Zodziu bet kokiu atveju krastutinumai yra blogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 14 balandžio 2015 - 22:01
Pamačiau ir nusprendžiau pasidalinti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Akali lotuliukas.gif Vos neapsiverkiau wub.gif

Briunete, o kas yra pagrindas Tavo manymu? Pasakyk ir as paskui pasakysiu Tau savo nuomone, kas yra pagrindas. Nes jis tikrai yra.
Atsakyti