Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 25, 11:26)
Turkai sakė, kad galiu pasidaryti Salpingogramą, o LP darytų jei nepavyktų IVF. tai kaip ir neatmetė jie to varianto LP, bet giniaus nuomone, kad tiek metų nepastojama, o tirti tik hormonai, pratekamumas ir sprema, tai juokinga  g.gif sakė, reik pažiūrėti, kas ten dedasi.

pasidarykit kartu su LP ir histeroskopiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 25, 11:26)
Turkai sakė, kad galiu pasidaryti Salpingogramą, o LP darytų jei nepavyktų IVF. tai kaip ir neatmetė jie to varianto LP, bet giniaus nuomone, kad tiek metų nepastojama, o tirti tik hormonai, pratekamumas ir sprema, tai juokinga  g.gif sakė, reik pažiūrėti, kas ten dedasi.

Asmeniskai mano nuomone, jei nera ryskaus poreikio - LP nebutina daryti. Bet ta situacija LP po nepasisekusio IVF kazkaip liudnai skamba. Tokiu atveju gal geriau viska pries, negu paskui 4u.gif

Gal galetumete pasisakyti, kurios daretes LP Lietuvoje, pas ka daretes? Neatmetu kad teks ir man paguleti po peiliuku dar karta. Darant GN desineje gimdos isorineje puseje buvo matyti nedidelis endo zidinukas (zinojau apie ji ir anksciau). Turkai sake LP nereikia, jis IVF netrukdo, nes su gimda viskas OK. Bet geresni rezultatai, kai ten viskas svaru ir grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 25 kovo 2015 - 10:44
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 25, 11:36)
eina sikt jie su savo saugumu. kiek dabar nervu kainuoja, kai net ne musu kalte cia doh.gif

Bet gi jie turbūt supranta ir žino, kad jūs užsieniečiai ir taip toli važinėti negalite... o gal galima prašymą nufaksuoti anglų kalba su parašu ir paso kopija, ar kažkokį leidimą vyro notariškai patvirtintą kad atsiųstų paštu? na bandau samprotauti ,nes lenkai ne ta tauta, kuri būtų sukalbama doh.gif

Druide, va mes susėdę irgi taip pamastėm, kad gal visgi geriau vaizadas matomas prieš kelionę, nei nepasisekus ieškoti kažko, ką galėjom padaryti prieš. Bet taip nusiteikę buvom gegužei IVF...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 25 kovo 2015 - 10:54
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 25, 11:01)
Labas rytas, mergaitės,
taip susimėčius esu ir nežinau, ką daryti. Šiandien grįžau iš giniaus savo, primygtinai siūlė darytis LP prieš važiuojant į TR, labai stebėjosi kodėl pas mane ji dar nedaryta (nevaisingumo kelius pradėjom minti iš karto nuo privačių klinikų, todėl ginius nieko nežinojo). Tai jis greitai mane įtaisė prirašė tyrimų per šią savaitę ir balandžio 13 d. daro LP. Dabar bijau, kad mūsų planai į TR nusikels... sad.gif Kada po LP galima startuoti, gal kuri patirties turėjot, nes nepamenu ar kuri apie tai pasakojotės.

Zuikute, tikrai patarciau neskubeti ir butinai pries TR pasidaryti LP. Nes man ir taip sake kad jei IVF nepasiseks reiks LP. Geriau jau pasiruosti pries starta kaip reikiant kad paskui nereiketu saves kaltinti.

Atisa as turiu crinone pakankamai smile.gif Jei dar reikia brukstelk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 25, 11:38)
Druide, va mes susėdę irgi taip pamastėm, kad gal visgi geriau vaizadas matomas prieš kelionę, nei nepasisekus ieškoti kažko, ką galėjom padaryti prieš. Bet taip nusiteikę buvom gegužei IVF...

Gyvenimas pats paregulioja musu planus mirksiukas.gif Gal galesit truputeli pasikeisti planus, bet svarbiausia juk nestuke.gif rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 25, 10:36)
eina sikt jie su savo saugumu. kiek dabar nervu kainuoja, kai net ne musu kalte cia doh.gif

man kaune irgi sake rezultatai i rankas. paklausiau koks kitas variantas, tai sako nuperkat voka su pasto zenklais ir issiunciam. gal jiems tiktu, jei issiustum laiska su voku ir 5 eurais, kad nusipirktu pasto zenkla ir jums issiustu.
realiai pagal viska turi perspeti pries darantis apie toki "sauguma". bet kiek esu susidurusi, jei pati neprasai, neklausi, tai niekas tau nieko ir nesako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 25, 09:37)
Gal galetumete pasisakyti, kurios daretes LP Lietuvoje, pas ka daretes?

Aš tai tik V. Diržauską siūlau. Aš jo fanė lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuikuti, oturkai nesakė nieko kad reikia LP? g.gif Nes aš tai turkais pasitikėčiau, jie mato geriau reik ar ne 4u.gif bet čia mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 25, 10:05)
Zuikuti, oturkai nesakė nieko kad reikia LP? g.gif Nes aš tai turkais pasitikėčiau, jie mato geriau reik ar ne 4u.gif bet čia mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif

Aš tai nesudievinčiau (staigiai kito žodžio nesugalvojau) turkų blush2.gif Jie juk irgi žmonės, ne viską gali pamatyti ir tinkamai įvertinti (mano pavyzdys ir Medicanos, Aivės pavyzdys iš Memorial, gal dar kurią pamiršau g.gif ). Manyčiau jei tik yra galimybė reikia apsišluoti/ apsitvarkyti namuose ir tada startuoti su IVF'u. Taip, sutinku, kad narkozė LP/histeroskopijos metu ne saldainis, bet juk paskui skaudžiau būna kai nepavyksta IVF'as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 25, 12:05)

Turkai sakė, kad jei nepavyks, tada žiūrėsim priežasčių su LP. O per apžiūrą nieko neminėjo, kad reikia, tik Semra, kai jau išeidinėjo po apžiūros, sakė, na jei jau nepavyks, tada LP.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 25, 12:01)
Aš tai tik V. Diržauską siūlau. Aš jo fanė lotuliukas.gif

Agaaaa, konkurentas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Comma @ 2015 03 25, 12:11)
Aš tai nesudievinčiau (staigiai kito žodžio nesugalvojau) turkų blush2.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Tiketi jais ir tiketis gero rezultato - mum daugiaus siuo momentu nieko nelieka. Bet MUSU sveikata - musu paciu reikalas 4u.gif Todel, jei jau taip gaunasi, kad zinom ciut daugiau ir galim labiau pasiruosti - kodel ne 4u.gif
O del narkoziu - man tai malonumas blush2.gif Taip, as labai megstu narkozes - visad gerai po ju jauciuos, net galiama sakyti pasakiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 25, 10:49)
Agaaaa, konkurentas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

schmoll.gif Bendradarbiai thumbup.gif
Atsakyti